تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 4 از 14 نخستنخست 1234567891011121314 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 131

موضوع: هک افزایش سرعت انجمن DBTech vBOptimise Pro v2.3.0 for vBulletin v3.8.x and v4.0.x

    1. توضیحات هک افزایش سرعت انجمن DBTech vBOptimise Pro v2.3.0 for vBulletin v3.8.x and v4.0.x »»

      هک افزایش سرعت انجمن DBTech vBOptimise Pro v2.3.0 for vBulletin v3.8.x and v4.0.x

      نگارش: ، توسط (معاون ارشد سایت)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/03/06 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 255 بار
      پشتیبانی نمی شود

      هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت نسخه Pro

      برای آموزش به تاپیک vb4- دانلود هک بالا بردن سرعت بارگذاری سایت + آموزش کاملاً تخصصی vB Optimise Lite مراجعه کنید.



      دانلود رایگان هک افزایش سرعت انجمن DBTech vBOptimise Pro v2.3.0 for vBulletin v3.8.x and v4.0.x از وی بی ایران


      تصاویر مطلب


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #32
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    ممنون از راهنماییتون.خوندم اما متوجه نشدم
    config.php رو از includes پیدا کردم هیچ چیزی درونش نبود من هم

    define('DISABLE_HOOKS', true);
    رو نوشتم و save کردم اما باز هم به ادمین سی پس دسترسی ندارم

  3. Top | #33
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.5
    نوشته ها
    78
    مورد پسند
    24 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    config.php هم محتوایی نداشت
    الان این کدهایی که شما گفتید رو گئاشتم اما باز این اررور رو میده
    کد HTML:
    <?php define('DISABLE_HOOKS', true);   Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.6+ format. Please convert your config file via the new config.php.new.

  4. Top | #34
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.9
    سن
    28
    نوشته ها
    2,927
    مورد پسند
    2,829 بار
    نوشته های وبلاگ
    3
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    356

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط iviohsen نمایش پست ها
    config.php هم محتوایی نداشت
    الان این کدهایی که شما گفتید رو گئاشتم اما باز این اررور رو میده
    کد HTML:
    <?php define('DISABLE_HOOKS', true);   Configuration: includes/config.php exists, but is not in the 3.6+ format. Please convert your config file via the new config.php.new.
    فایل کانفیگ شما محتوایی نداره؟!!!!!!!!!!!!!

    مگه همچین چیزی میشه؟!

  5. Top | #35
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    نوشته ها
    107
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    16

    پیش فرض

    من لایت رو دارم
    می ارزه به این آپگریت کنم؟

  6. Top | #36
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    این اختلاف ها رو با لایت داره

    Pro
    • Notices Cacher
      Caches users dismissed notices to reduce a near-global query within all vBulletin forum-based pages.
    • Showgroups Cacher
      Caches the showgroups query which becomes more intensive as your user-base grows.
    • Forum Display Query Enhancement
      Enhances a stock vBulletin query within Forum Display to speed up the page.
    • Forum Home WOL Cache
      Caches Forum Home "Who's Online" to remove an intensive query and allow larger sites to display this data without impact.
    • vB Cache Override (Feature not available on vBulletin 3)
      Ability to override vBulletins new built-in database cacher for the CMS / Forum sidebar Blocks to remove anything from 1 to 20+ queries based on your content.
    • Full Guest Caching
      Ability to cache entire pages and serve them saving not only hundreds of queries but upto 90% of CPU processing towards Guests.
    • Statistical Resource Savings
      Ability to see just exactly how many queries per day vB Optimise has saved your database. You'll be surprised at the numbers.
    • Forum Resource Statistic
      Shows off vB Optimise resource saving statistics directly within forumhome statistics.


    قیمتش هم 200 دلار هست

    3 تشکر توسط:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  7. Top | #37
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0 forum
    سن
    23
    نوشته ها
    161
    مورد پسند
    59 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    درود
    آقا ما هروقت گزینه "ذخیره اطلاعات CSS استایل در یک فایل؟" رو از تنظیمات فعال میکنیم قالب یه کمی میریزه به هم برای همین مجبورم که غیرفعال بزارم.
    بنابراین توی قسمت "چک کردن تنظیمات اپتیمایز" همه قسمت ها تیک خورده به جز همین گزینه که گفتم(ذخیره اطلاعات CSS استایل در یک فایل؟)

    راهی نداره که بدون اینکه قالب به هم بریزه اونم فعال کرد؟

    ممنون و یاحق
    کورش بزگ : برای اینکه بدانی چقدر ثروتمندی هرگز سکه هایت را نشمار , قطره ای اشک بریز و دست هایی که برای پاک نمودن اشک هایت روانه میشوند را بشمار , این است ثروت واقعی

  8. Top | #38
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    305 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    روش حذف کپی رایت نسخه Pro

    از مسیر /vboptimise/core/class_vboptimise.php

    فایل class_vboptimise.php را باز کرده در خط 473 کد زیر را پیدا کنید:

    کد:
    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

    سپس با کد زیر جایگزین کنید:

    کد:
    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
    درود!

    این کد رو میذارم به طور کلی از بین نمیره

    کد ترجمه شدش اینه

    کد:
            global $vbulletin, $vbphrase;
            static $vbostats = false;
    
            if (!$vbulletin->options['vbo_online'])
            {
                return false;
            }
    
            if (trim($vbulletin->options['vbo_branding_free']) != '')
            {
                if ($vbulletin->options['vbo_branding_free'] == '1fef8831244c5ecab1ddb8aaec69ea1c')
                {
                    return false;
                }
            }
    
            if (!$vbostats && !$now)
            {
                $vbostats = true;
    
                $vbulletin->pluginlist['global_complete'] .= "\r\n\r\nvb_optimise::display_stats(\$output, $mysql_saved, $mysql_total, $php_saved, $php_total);";
    
                if (method_exists(vBulletinHook, 'init'))
                {
                    vBulletinHook::init()->set_pluginlist($vbulletin->pluginlist);
                }
                else
                {
                    vBulletinHook::set_pluginlist($vbulletin->pluginlist);
                }
    
                return false;
            }
    
            $flag = '<!--VBOCR-->';
            $stat = '<!--VBO_SAVED-->';
    
            if (strpos($pageoutput, $flag) !== false)
            {
                $pageoutput = str_replace($flag, $flag . '<br />' . $stat, $pageoutput);
            }
    
            if ($vbulletin->options['vbo_footer_info'])
            {
                $pageoutput = str_replace(' / PHP 0%', '', str_replace('<!--VBO_SAVED-->', 'Reduced on this page: MySQL ' . self::saved($mysql_saved, $mysql_total) . '% / PHP ' . self::saved($php_saved, $php_total) . '%', $pageoutput));
            }
            else
            {
                $pageoutput = str_replace(' (<!--VBO_SAVED-->)', '', $pageoutput);
            }
    اگه میشه اینجا تغییرش بدین که کلا حذف بشه

  9. Top | #39
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    اون کد کامل کپی رایت رو پاک میکنه شخصا تست کردم: http://persiapardaz.co.cc
    این که شما گذاشتی کامل دیکد نشده ولی برای این که تست کنی میتونی return false; دوم رو true کنی ببینی چی میشه

    سایتتون هم نگاه کردم کامل پاک شده!

    کاربر مقابل از H0sseiN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده

  10. Top | #40
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    305 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    اون کد کامل کپی رایت رو پاک میکنه شخصا تست کردم: http://persiapardaz.co.cc
    این که شما گذاشتی کامل دیکد نشده ولی برای این که تست کنی میتونی return false; دوم رو true کنی ببینی چی میشه

    سایتتون هم نگاه کردم کامل پاک شده!
    ÷ایین صفحه قسمت سفیدش هنوز هست

  11. Top | #41
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,762
    مورد پسند
    11,363 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nodije نمایش پست ها
    ÷ایین صفحه قسمت سفیدش هنوز هست
    اون که کپی رایت نیست
    پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول توسعه دهنده




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/03/21, 01:38 AM
  2. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/03/12, 09:19 PM
  3. پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/03/06, 02:09 PM
  4. هک DBTech.vBDownloads.v1.2.2.for.vBulletin.v4.0.x.PHP .NULL-DGT
    توسط H0sseiN در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/03/06, 02:07 PM
  5. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/03/05, 12:48 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •