تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 21

موضوع: کادر هشدار دهنده در زمان ورود به یک انجمن

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.97
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    به جای
    Show this to forum 1, 2 and 3

    قرار بدید
    یعنی کل کد رو به جای Show this to forum 1, 2 and 3 بزارم؟

    هر چند این کد هم css هایی داره که الان دیگه قابل فراخوانی نیست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    بله با اون جایگزین کنید

    بیش تر توضیح بدید

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.97
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    بله با اون جایگزین کنید

    بیش تر توضیح بدید
    در واقع پنجره نمایش داده نمیشه ولی کد زیر پنجره رو میبینیم فقط دو - سه تا مشکل داره
    کد:
    <script>function closeBox(toClose) {document.getElementById(toClose).style.display = "none";}</script> <style>div.guestwarn {background:black;color:white;max-width:280px;min-height:18px;padding:0 5px 3px;position:fixed;right: 2%; top: 80%;padding: 10px 15px;position: fixed;z-index: 10;font-size:12px;-moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  :alpha(opacity=80);  -moz-opacity:.80; opacity:.80; -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; box-shadow:5px 5px 5px #191919;} .close {float: right;background: transparent url(http://www.fileiran.com/images/x.png);width: 22px;height: 22px;}</style> <div id="message-1" class="msgbox" style="display: block;"><div class="guestwarn"> <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a><html> <body> <p align="center"><font face="Tahoma"> <br/><center> سلام مهمان گرامي؛ <br><center> <br/>مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a href="register.php">      <span style="text-decoration: none"><font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font></span> </a>ثبت نام کنيد<body/> <body/></font> <br/>
    
    <body/> <html/></div></div>
    1 - در وسط صفحه نمایش داده بشه
    2 - قابل بستن باشه چون هیچ جایی برای بستن پنجره وجود نداره
    3 - فقط برای انجمن خاصی نمایش داده شود(البته با متنی که عوض خواهیم کرد)
    ممنون از توجهتون

  5. Top | #14
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud_txt نمایش پست ها
    در واقع پنجره نمایش داده نمیشه ولی کد زیر پنجره رو میبینیم فقط دو - سه تا مشکل داره
    کد:
    <script>function closeBox(toClose) {document.getElementById(toClose).style.display = "none";}</script> <style>div.guestwarn {background:black;color:white;max-width:280px;min-height:18px;padding:0 5px 3px;position:fixed;right: 2%; top: 80%;padding: 10px 15px;position: fixed;z-index: 10;font-size:12px;-moz-border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px;  :alpha(opacity=80);  -moz-opacity:.80; opacity:.80; -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; box-shadow:5px 5px 5px #191919;} .close {float: right;background: transparent url(http://www.fileiran.com/images/x.png);width: 22px;height: 22px;}</style> <div id="message-1" class="msgbox" style="display: block;"><div class="guestwarn"> <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a><html> <body> <p align="center"><font face="Tahoma"> <br/><center> سلام مهمان گرامي؛ <br><center> <br/>مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a href="register.php">      <span style="text-decoration: none"><font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font></span> </a>ثبت نام کنيد<body/> <body/></font> <br/>
    
    <body/> <html/></div></div>
    1 - در وسط صفحه نمایش داده بشه
    2 - قابل بستن باشه چون هیچ جایی برای بستن پنجره وجود نداره
    3 - فقط برای انجمن خاصی نمایش داده شود(البته با متنی که عوض خواهیم کرد)
    ممنون از توجهتون
    از همین کدی که دادید استفاده میخواید کنید دیگه

    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    از این استفاده کنید با جی کوئری کمی خوشگل تر شده (نحوه پنهان شدنش)
    کد:
    <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-2.0.0.min.js"></script>
    <script>
            $(function() {
                
                            
                
                $('#dokme').click(function() {
                $('.guestwarn').fadeOut(500);
                });
    
            });
    </script> 
    
    <style>
    .guestwarn {
        background:black;
        color:white;
        max-width:280px;
        min-height:18px;
        padding:0 5px 3px;
        position:fixed; left: 35% ;top:40%;
        padding: 10px 15px;
        z-index: 10;
        font-size:12px;
        -moz-border-radius: 8px; 
        -webkit-border-radius: 8px;  :
        alpha(opacity=80);  
        -moz-opacity:.80; 
        opacity: 70%; 
        -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        box-shadow:5px 5px 5px #191919;} 
        
    </style> 
        <div class="guestwarn"> 
        <img id="dokme" src="http://up-assassinsorder.ir/images/zvxcnjnnrvn50y1ae82.png" style="cursor: pointer; float:right;"/>
        <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a>
        <p align="center">
        <font face="Tahoma"> 
        <br/>
        <center>
        سلام مهمان گرامي؛ 
        
        <br/>
        مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a style="text-decoration: none" href="register.php">      
        <font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font>
        </a>
        ثبت نام کنيد</font>
        </center> 
    </div>
    ویرایش توسط Roach : 2013/05/14 در ساعت 08:28 AM دلیل: ادغام دو پست

    2 تشکر توسط:



  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.97
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها

    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    از این استفاده کنید با جی کوئری کمی خوشگل تر شده (نحوه پنهان شدنش)

    </div>[/CODE]
    ممنون از لطفت
    این رو بزارم تو هدر کافیه؟

    و میخوام شرطی رو داشته باشه که با وارد شدن به یک انجمن خاص ظاهر بشه

  7. Top | #16
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    این رو بزارم تو هدر کافیه؟

    و میخوام شرطی رو داشته باشه که با وارد شدن به یک انجمن خاص ظاهر بشه
    بله همین کد رو در جایی که میخواید نمایش داده بشه،قرار بدید.

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.97
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    بله همین کد رو در جایی که میخواید نمایش داده بشه،قرار بدید.
    ممنون
    ولی بحث شرط انجمن خاصش رو چکار کنم؟

  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    این کد رو قرار بدید

    کد:
     <vb:if condition="in_array($forum['forumid'], array(1,2,3))">
     <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-2.0.0.min.js"></script>
    <script>
            $(function() {
                
                            
                
                $('#dokme').click(function() {
                $('.guestwarn').fadeOut(500);
                });
    
            });
    </script> 
    
    <style>
    .guestwarn {
        background:black;
        color:white;
        max-width:280px;
        min-height:18px;
        padding:0 5px 3px;
        position:fixed; left: 35% ;top:40%;
        padding: 10px 15px;
        z-index: 10;
        font-size:12px;
        -moz-border-radius: 8px; 
        -webkit-border-radius: 8px;  :
        alpha(opacity=80);  
        -moz-opacity:.80; 
        opacity: 70%; 
        -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        box-shadow:5px 5px 5px #191919;} 
        
    </style> 
        <div class="guestwarn"> 
        <img id="dokme" src="http://up-assassinsorder.ir/images/zvxcnjnnrvn50y1ae82.png" style="cursor: pointer; float:right;"/>
        <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a>
        <p align="center">
        <font face="Tahoma"> 
        <br/>
        <center>
        سلام مهمان گرامي؛ 
        
        <br/>
        مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a style="text-decoration: none" href="register.php">      
        <font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font>
        </a>
        ثبت نام کنيد</font>
        </center> 
    </div> 
    
    </vb:if>

    کاربر مقابل از Amirhossein2015 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 25.0.1364.97
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein2015 نمایش پست ها
    این کد رو قرار بدید

    کد:
     <vb:if condition="in_array($forum['forumid'], array(1,2,3))">
     <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-2.0.0.min.js"></script>
    <script>
            $(function() {
                
                            
                
                $('#dokme').click(function() {
                $('.guestwarn').fadeOut(500);
                });
    
            });
    </script> 
    
    <style>
    .guestwarn {
        background:black;
        color:white;
        max-width:280px;
        min-height:18px;
        padding:0 5px 3px;
        position:fixed; left: 35% ;top:40%;
        padding: 10px 15px;
        z-index: 10;
        font-size:12px;
        -moz-border-radius: 8px; 
        -webkit-border-radius: 8px;  :
        alpha(opacity=80);  
        -moz-opacity:.80; 
        opacity: 70%; 
        -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        box-shadow:5px 5px 5px #191919;} 
        
    </style> 
        <div class="guestwarn"> 
        <img id="dokme" src="http://up-assassinsorder.ir/images/zvxcnjnnrvn50y1ae82.png" style="cursor: pointer; float:right;"/>
        <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a>
        <p align="center">
        <font face="Tahoma"> 
        <br/>
        <center>
        سلام مهمان گرامي؛ 
        
        <br/>
        مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a style="text-decoration: none" href="register.php">      
        <font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font>
        </a>
        ثبت نام کنيد</font>
        </center> 
    </div> 
    
    </vb:if>
    پس به جای forumid شماره انجمن رو بنویسم
    اگه بخوام به جای این کد متن یک متن ساده بدون لینک بزارم میشه کدش رو اصلاح کنید

    کد:
    <center>
        سلام مهمان گرامي؛ 
        
        <br/>
        مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق<a style="text-decoration: none" href="register.php">      
        <font color="#FFFF00">ايــن ليـــنک</font>
        </a>
        ثبت نام کنيد</font>
        </center>



    این کد رو گذاشتم تو هیدر ولی کار نکرد و عکس العملی نشون نداد @Amirhossein2015



    کد:
    <vb:if condition="in_array($forum['186'], array(1,2,3))"> <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-2.0.0.min.js"></script>
    <script>
            $(function() {
                
                            
                
                $('#dokme').click(function() {
                $('.guestwarn').fadeOut(500);
                });
    
    
            });
    </script> 
    
    
    <style>
    .guestwarn {
        background:black;
        color:white;
        max-width:280px;
        min-height:18px;
        padding:0 5px 3px;
        position:fixed; left: 35% ;top:40%;
        padding: 10px 15px;
        z-index: 10;
        font-size:12px;
        -moz-border-radius: 8px; 
        -webkit-border-radius: 8px;  :
        alpha(opacity=80);  
        -moz-opacity:.80; 
        opacity: 70%; 
        -moz-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        -webkit-box-shadow:5px 5px 5px #191919; 
        box-shadow:5px 5px 5px #191919;} 
        
    </style> 
        <div class="guestwarn"> 
        <img id="dokme" src="http://up-assassinsorder.ir/images/zvxcnjnnrvn50y1ae82.png" style="cursor: pointer; float:right;"/>
        <a href="#" class="close" onclick="closeBox('message-1'); return false;" title=""></a>
        <p align="center">
        <font face="Tahoma"> 
        <br/>
        <center>
        سلام کاربر گرامی ؛ 
        
        <br/>
        لطفا قبل از ایجاد پست در این تالار        
        <font color="#FFFF00">قوانین فروشگاه را</font>
        </a>
        مطالعه فرمایید.</font>
        </center> 
    </div> 
    
    
    </vb:if>
    ویرایش توسط masoud_txt : 2013/05/14 در ساعت 01:59 PM دلیل: ادغام دو پست

  11. Top | #20
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    4,498
    مورد پسند
    2,935 بار
    نوشته های وبلاگ
    46
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    511

    پیش فرض

    در این قسمت قرار بدید

    کد:
    array(1,2,3))
    شما اشتباه قرار دادید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •