تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 60

موضوع: ایجاد پلایر اختصاصی در هر قسمت فروم

    1. توضیحات پخش موزیک بدون نمایش پلایر »»

      پخش موزیک بدون نمایش پلایر

      نگارش: ، توسط
      AVA
      (کاربر اخراجی)

      آخرین زمان حضور: Jul 2012 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/03/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب کد قابل استفاده تغییرات در کد ها
      مجوز ترجمه

      با سلام ،

      امروز قصد معرفی یک روش ابتکاری توسط پرشین تالک رو دارم

      با این روش میتونید در هر قسمت از سایت ، وبلاگ ، انجمن و ... خود یک مینی مدیا پلایر داشته باشید که تمامی فایل های صوتی را پشتیبانی می کند

      به این منظور ابتدا کد زیر را در نت پد کپی کنید :

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=40 width=125
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپس موزیک مورد نظر را در هاست خود و یا در یک آپلود سنتر که لینک مستقیم میده آپلود کنید

      سپس کد ذخیره شده را باز کنید و عبارت "لینک مستقیم موزیک" را پیدا کنید

      و لینک مستقیم موزیک را به جای این عبارت بگذارید

      و در آخر کد را در محل مناسب در قالب مورد نظر درج کنید

      برای حمایت از پرشین تالک و دلسرد نشدن ما لینک سازنده را حذف نکنید

      با تشکر

      دیدن مطلب اصلی

      منبع : پرشین تالک

      اگر میخواهید موزیک پخش شود اما پلایر نشان داده نشود

      مراحل بالا را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
       href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=0 width=0
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپاس

      اگر میخواهید بمنظور پخش ویدیو استفاده کنید

      همان مراحل را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=200 width=200
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم ویریو"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      با تشکر

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    82 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    عزیز عنوان تاپیک بخونید : " ایجاد پلایر اختصاصی در هر قسمت فروم "

    از این برای قسمت هایی مثل : صفحه اصلی ، هدر ، فوتر ، و کلا در همه قالب ها میشه استفاده کرد

    برای استفاده در یک تاپیک خاص فکر نکنم بشه ولی میتونه دسترسی html فعال کنی بعد این کد رو قرار بدی که فعال بودن html خطرساز هست

    تاپيك كه نه بيشتر ميخوام وقتي تو يه تالار ميري آهنگ مخصوص خودش پخش بشه ديگه!!

    حالا اگه اين امكان هم نيست ببينم اين پلاير كه رو صفحه اصلي مياد ميشه كنترل اش كرد ليست پخش داد ضد بعدي Stop كرد و اين حرف ها؟؟؟


  3. Top | #13
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    پخش ، مکش ، استاپ ، کم و زیاد کردن صدا رو داره اگه از کد اول استفاده کنی

    اگه از کد دوم استفاده کن یهیچی نداره فقط موزیک پخش میشه

    اگه از کد سوم استفاده کنی امکانات کد اول + صفحه نمایش کوچک (200در200پیکسل) "با قابلیت تغیر سایز" هم دارا هست

    برای پخش در انجمن خاص :

    به ادمین سی پی برود -->
    انجمن ها & مدیریت ها -->تنظیمات انجمن --> روی انجمن مورد نظر کلیک کنید. حالا در قسمت Description باید کد مورد نظر را بگذارید.
    ویرایش توسط AVA : 2011/04/10 در ساعت 09:14 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    82 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    حالا يه آپلود سنتر بگيد كه لينك مستقيم بده واسه mp3!!!


  5. Top | #15
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    آپلودسنتر ایرانی زیر ویژه عکس هست ولی mp3 هم آپلود میکنه و لینک مستقیم میده

    www.IslamUpload.ir

  6. Top | #16
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    من میخوام تو ایندکس پلیر بذارم باید چی کار کنم؟

  7. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    82 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    آپلودسنتر ایرانی زیر ویژه عکس هست ولی mp3 هم آپلود میکنه و لینک مستقیم میده

    www.IslamUpload.ir

    هيچ mp3 نميزاره آپ كني مي گه عكس فقط !!

    يعني يه آپلود سنتر اختصاصي براي آپلود mp3 با لينك مستقيم نيست؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط blue boy نمایش پست ها
    من میخوام تو ایندکس پلیر بذارم باید چی کار کنم؟

    يكي از كدهاي پست اول رو بزار يا تو header يا footer


  8. Top | #18
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    من میخوام تو ایندکس پلیر بذارم باید چی کار کنم؟
    اگه ایندکس تنها میخوای کد رو توی قالب forumhome قرار بده

    يعني يه آپلود سنتر اختصاصي براي آپلود mp3 با لينك مستقيم نيست؟؟
    عزیز تو هاست خودت آپلود کن خودتو راحت کن

    بفرما اینم آپلودسنتر موزیک :

    http://www.upload.iran-forum.ir/

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  9. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    309
    مورد پسند
    82 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    اين كد سوم رو لينك آهنگ دادم كپي كردم تو Description يه انجمن هيچ اتفاقي نافتاد!!!

    اينم كد:
    کد PHP:
    <A
    href
    ="http://persian-talk.com/"target=_blank>
    <
    P
    align
    =center>
    <
    OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
    style
    ="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
    BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
    height=200 width=200
    classid
    =clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
    NAME
    ="URL"
    VALUE="http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1302967578.mp3"><PARAM
    NAME
    ="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
    VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
    NAME
    ="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
    VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
    NAME
    ="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
    VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
    NAME
    ="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
    VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
    NAME
    ="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
    VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
    NAME
    ="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
    VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
    NAME
    ="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
    VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
    NAME
    ="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
    VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
    VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
    lang
    =en-us><A<P align=center></A></
    >


  10. Top | #20
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    لینک بدید چک کنم و یا شایدم مرورگرتون پلاگین پخش رو نداره ( با IE چک کن )

    کد درسته و کار میکنه اثبات پیوست شد ( از open with گزینه IE رو انتخاب کنید و یا به html تغیر فرمت دهید )
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: txt 1.txt (1.2 کیلو بایت, 4 نمایش)

  11. Top | #21
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    اگه ایندکس تنها میخوای کد رو توی قالب forumhome قرار بده



    [url]]
    کجا هست اینی که گفتید؟




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/08/13, 11:02 PM
  2. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2013/11/29, 04:41 PM
  3. ساخت خوراک اختصاصی
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/27, 01:41 AM
  4. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 11:37 PM
  5. مشکلات انجمن من ! قالب اختصاصی ؟![lol]
    توسط lvlehrad در انجمن درخواست های کاربران ویژه
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/09/08, 05:32 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •