تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 60

موضوع: ایجاد پلایر اختصاصی در هر قسمت فروم

    1. توضیحات پخش موزیک بدون نمایش پلایر »»

      پخش موزیک بدون نمایش پلایر

      نگارش: ، توسط
      AVA
      (کاربر اخراجی)

      آخرین زمان حضور: Jul 2012 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/03/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب کد قابل استفاده تغییرات در کد ها
      مجوز ترجمه

      با سلام ،

      امروز قصد معرفی یک روش ابتکاری توسط پرشین تالک رو دارم

      با این روش میتونید در هر قسمت از سایت ، وبلاگ ، انجمن و ... خود یک مینی مدیا پلایر داشته باشید که تمامی فایل های صوتی را پشتیبانی می کند

      به این منظور ابتدا کد زیر را در نت پد کپی کنید :

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=40 width=125
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپس موزیک مورد نظر را در هاست خود و یا در یک آپلود سنتر که لینک مستقیم میده آپلود کنید

      سپس کد ذخیره شده را باز کنید و عبارت "لینک مستقیم موزیک" را پیدا کنید

      و لینک مستقیم موزیک را به جای این عبارت بگذارید

      و در آخر کد را در محل مناسب در قالب مورد نظر درج کنید

      برای حمایت از پرشین تالک و دلسرد نشدن ما لینک سازنده را حذف نکنید

      با تشکر

      دیدن مطلب اصلی

      منبع : پرشین تالک

      اگر میخواهید موزیک پخش شود اما پلایر نشان داده نشود

      مراحل بالا را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
       href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=0 width=0
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپاس

      اگر میخواهید بمنظور پخش ویدیو استفاده کنید

      همان مراحل را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=200 width=200
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم ویریو"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      با تشکر

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #22
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ادمین سی پی ، قالب ها و استایل ها ، جستجو در قالب ها ، forumhome رو جستجو کن

  3. Top | #23
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    482
    مورد پسند
    370 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    کد:
    <A
    href="http://persianmo
    
    tor.net/"target=_blank
    
    >
    <P
    align=center>
    <OBJECT 
    
    id=WindowsMediaPlayer1
    style="BORDER-RIGHT: 
    
    #999 1px dotted; 
    
    BORDER-TOP: #999 1px 
    
    dotted;
    BORDER-LEFT: #999 1px 
    
    dotted; BORDER-BOTTOM: 
    
    #999 1px dotted"
    height=40 width=125
    classid=clsid:6BF52A52
    
    -394A-11D3-B153-
    
    00C04F79FAA6><PARAM
    NAME="URL"
    VALUE="http://www.uplo
    
    ad.iran-
    
    forum.ir/uploads/13031
    
    30848.mp3"><PARAM
    NAME="rate" 
    
    VALUE="1"><PARAM 
    
    NAME="balance"
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="currentPosition" 
    
    VALUE="0"><PARAM
    NAME="defaultFrame" 
    
    VALUE=""><PARAM 
    
    NAME="playCount"
    VALUE="1"><PARAM 
    
    NAME="autoStart" 
    
    VALUE="-1"><PARAM
    NAME="currentMarker" 
    
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="invokeURLs"
    VALUE="-1"><PARAM 
    
    NAME="baseURL" 
    
    VALUE=""><PARAM
    NAME="volume" 
    
    VALUE="100"><PARAM 
    
    NAME="mute"
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="uiMode" 
    
    VALUE="full"><PARAM
    NAME="stretchToFit" 
    
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="windowlessVideo"
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="enabled" 
    
    VALUE="-1"><PARAM
    NAME="enableContextMen
    
    u" VALUE="-1"><PARAM 
    
    NAME="fullScreen"
    VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="SAMIStyle" 
    
    VALUE=""><PARAM
    NAME="SAMILang" 
    
    VALUE=""><PARAM 
    
    NAME="SAMIFilename"
    VALUE=""><PARAM 
    
    NAME="captioningID" 
    
    VALUE=""><PARAM
    NAME="enableErrorDialo
    
    gs" VALUE="0"><PARAM 
    
    NAME="_cx"
    VALUE="3307"><PARAM 
    
    NAME="_cy"
    VALUE="1058"></OBJECT>
    
    </FONT><BR><SPAN
    lang=en-us><A<P 
    
    align=center></A></P>
    دوست عزیز من این کد رو تو forumhome کذاشتم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد

  4. Top | #24
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    ××× برای حمایت از پرشین تاک و دلسرد نشدن ما لینک سازنده را حذف نکنید ×××

    اینم کد صحیح : ( تست شده )

    کد:
    <A href="http://persian-talk.com/"target=_blank> <P align=center> <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1 style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted; BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted" height=40 width=125 classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM NAME="URL" VALUE="http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1303130848.mp3"><PARAM NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance" VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount" VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs" VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute" VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo" VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen" VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename" VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx" VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy" VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN lang=en-us><A<P align=center></A></P>

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  5. Top | #25
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    ادمین سی پی ، قالب ها و استایل ها ، جستجو در قالب ها ، forumhome رو جستجو کن
    ]
    ممنون
    هر کدوم از اون 3 کد رو بذارم فرق نداره؟
    ویرایش توسط Yasna : 2011/04/17 در ساعت 08:50 PM

  6. Top | #26
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کد اول : موزیک پلایر استاندار

    کد دوم : ویدیو پلایر

    کد سوم : موزیک بدون پلایر

  7. Top | #27
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    مرسی
    من کد سه رو میخوام

  8. Top | #28
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    بفرمایید :

    کد:
    <A href="http://persian-talk.com/"target=_blank> <P align=center> <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1 style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted; BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted" height=0 width=0 classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM NAME="URL" VALUE="http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1303130848.mp3"><PARAM NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance" VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount" VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs" VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute" VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo" VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen" VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename" VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx" VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy" VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN lang=en-us><A<P align=center></A></P>
    جالبه ( تولد ، تولد و ... )

  9. Top | #29
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    اینو کپی کنم تو forumhome
    بعد آدرس آهنگ رو کدوم قسمت جایگزین کنم؟


  10. Top | #30
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خودم برات لینک جایگذاری کردم داداش

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  11. Top | #31
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    خودم برات لینک جایگذاری کردم داداش
    لینک چه آهنگی رو دادی؟




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/08/13, 11:02 PM
  2. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2013/11/29, 04:41 PM
  3. ساخت خوراک اختصاصی
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/27, 01:41 AM
  4. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 11:37 PM
  5. مشکلات انجمن من ! قالب اختصاصی ؟![lol]
    توسط lvlehrad در انجمن درخواست های کاربران ویژه
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/09/08, 05:32 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •