تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 60

موضوع: ایجاد پلایر اختصاصی در هر قسمت فروم

    1. توضیحات پخش موزیک بدون نمایش پلایر »»

      پخش موزیک بدون نمایش پلایر

      نگارش: ، توسط
      AVA
      (کاربر اخراجی)

      آخرین زمان حضور: Jul 2012 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: تمامی ورژن ها امتیاز:  نصب شده: 0 بار
      زمان انتشار: 2011/03/07 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 0 بار
      پشتیبانی می شود تغییرات دستی در قالب کد قابل استفاده تغییرات در کد ها
      مجوز ترجمه

      با سلام ،

      امروز قصد معرفی یک روش ابتکاری توسط پرشین تالک رو دارم

      با این روش میتونید در هر قسمت از سایت ، وبلاگ ، انجمن و ... خود یک مینی مدیا پلایر داشته باشید که تمامی فایل های صوتی را پشتیبانی می کند

      به این منظور ابتدا کد زیر را در نت پد کپی کنید :

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=40 width=125
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپس موزیک مورد نظر را در هاست خود و یا در یک آپلود سنتر که لینک مستقیم میده آپلود کنید

      سپس کد ذخیره شده را باز کنید و عبارت "لینک مستقیم موزیک" را پیدا کنید

      و لینک مستقیم موزیک را به جای این عبارت بگذارید

      و در آخر کد را در محل مناسب در قالب مورد نظر درج کنید

      برای حمایت از پرشین تالک و دلسرد نشدن ما لینک سازنده را حذف نکنید

      با تشکر

      دیدن مطلب اصلی

      منبع : پرشین تالک

      اگر میخواهید موزیک پخش شود اما پلایر نشان داده نشود

      مراحل بالا را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
       href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=0 width=0
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم موزیک"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      سپاس

      اگر میخواهید بمنظور پخش ویدیو استفاده کنید

      همان مراحل را با کد زیر انجام دهید

      کد:
      <A
      href="http://persian-talk.com/"target=_blank>
      <P
      align=center>
      <OBJECT id=WindowsMediaPlayer1
      style="BORDER-RIGHT: #999 1px dotted; BORDER-TOP: #999 1px dotted;
      BORDER-LEFT: #999 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #999 1px dotted"
      height=200 width=200
      classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM
      NAME="URL"
      VALUE="لینک مستقیم ویریو"><PARAM
      NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance"
      VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM
      NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount"
      VALUE="1"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs"
      VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM
      NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute"
      VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM
      NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo"
      VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM
      NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen"
      VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM
      NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename"
      VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE=""><PARAM
      NAME="enableErrorDialogs" VALUE="0"><PARAM NAME="_cx"
      VALUE="3307"><PARAM NAME="_cy"
      VALUE="1058"></OBJECT></FONT><BR><SPAN
      lang=en-us><A<P align=center></A></P>
      با تشکر

      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #52
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Persian-Talk نمایش پست ها
    بله بدون نمایش پلایر میشه !

    عزیز دیدم ! بله اجرا نمیشه کد رو بزارید ببینم مشکل از کجاست
    در مورد یسنا هم که والله تا حالا هرچی یسنا دیدیم دخرت بوده
    کد که همون کدیه که صحفه 3 دادی همونو گذاشتم فقط لینک رو اضافه کردم
    .

    داداش گلم
    یسنا یکی از 12 حواریون حضرت عیسی بوده
    کلا یسنا یه اسم مسیحی هست
    مسیحی ها به علی میگن ایلیا
    به فاطمه میگن فاطیما
    به محمد میگن یسنا
    برو معنی یسنا رو ببین میشه ستایش شده محمد هم یعنی ستایش شده
    .
    پس هر یسنای دختری رو دیدی این رو بهشون بگو تا بفهمن چه سوتی بزرگی دادن
    هر اسمی رو که میبینن رو نباید رو دختر بذاردن که

  3. Top | #53
    AVA
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    ورژن ویبولتین
    3.8.7
    نوشته ها
    1,666
    مورد پسند
    745 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    داداش اطلاعاتت واقعا جال ب بود پس از حالا راه میافتیم حال یسنا ها منیگیریم

    در منورد نمایش پلایر هم با iE کد رو تست کردم درسته اگه با فایرفاتکس نشون نمیده :
    مرورگر فایرفاکس شما فاقد پلاگین کویک تایم ( پلایر ) هست

    پلاگین رو نصب کنید مجددا امتحان کنید

    کاربر مقابل از AVA بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #54
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.1
    سن
    23
    نوشته ها
    1,984
    مورد پسند
    718 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    216

    پیش فرض

    خوب معضل اینجاس که با اکسپلورر و گوگل کروم هم نمیخونه

  5. Top | #55
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    من برای اینکه تویه یه تاپیک خاص موزیک بذارم باید چی کار کنم؟

  6. Top | #56
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    کسی نمیدونه چه جوری تویه یه تاپیک بذارم؟
    تو رو خدا راهنمایی کنید خیلی احتیاج دارم...

    تشکر
    چاکریم

  7. Top | #57
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    UP

  8. Top | #58
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.11
    نوشته ها
    1,541
    مورد پسند
    1,696 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    195

    پیش فرض

    از این استفاده کن
    BB Code های ایجاد موزیک پلیر.

    کاربر مقابل از Mr.FranK بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  9. Top | #59
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید و ممنون از زحماتتون
    من این کد رو در ورژن 4.2.0 گذاشتم با اکسپلورر فایل پخش میشه ولی با مرورگرهای دیگه حتی خود مدیا پلیر هم نشان داده نمیشه.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

  10. Top | #60
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    30
    نوشته ها
    148
    مورد پسند
    28 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 15.0.1
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    سلام وقت بخیر
    من کدهای بالا رو همون جا گذاشتم منتها با اکسپلورر درست پخش میشه ولی مرورگرهای دیگه نه پخش میشه نه مدیا پلیر دیده میشه.
    لطفا راهنمایی کنید

  11. Top | #61
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    995
    مورد پسند
    1,169 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 15.0
    میزان امتیاز
    127

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط kishair نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    من کدهای بالا رو همون جا گذاشتم منتها با اکسپلورر درست پخش میشه ولی مرورگرهای دیگه نه پخش میشه نه مدیا پلیر دیده میشه.
    لطفا راهنمایی کنید
    درود بر شما ، میتونید از این پلیر استفاده کنید ، بزودی تاپیک معرفی هم ارسال خواهد شد :
    پخش کننده آنلاین موزیک

    - تاپیک پلیر در وی بی ایران : پخش کننده موزیک و فایلهای صوتی بصورت آنلاین [ جدید ]
    ویرایش توسط Vakili : 2012/09/19 در ساعت 09:22 PM




  12. گیفت کارت آیتونز

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/08/13, 11:02 PM
  2. پاسخ: 71
    آخرين نوشته: 2013/11/29, 04:41 PM
  3. ساخت خوراک اختصاصی
    توسط Zirmizi در انجمن آموزش های وردپرس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/11/27, 01:41 AM
  4. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2011/06/25, 11:37 PM
  5. مشکلات انجمن من ! قالب اختصاصی ؟![lol]
    توسط lvlehrad در انجمن درخواست های کاربران ویژه
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/09/08, 05:32 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •