تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: مشکل در ذخیره!

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض مشکل در ذخیره!

    سلام تو ادمین سی پی هرکاری میکنم بعد که ذخیره رو میزنم هیچی نمیشه و صفحه به این شکل میاد:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Demon نمایش پست ها
    سلام تو ادمین سی پی هرکاری میکنم بعد که ذخیره رو میزنم هیچی نمیشه و صفحه به این شکل میاد:

    درود
    تصویر لود نمیشه

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Dear-Amir نمایش پست ها
    درود
    تصویر لود نمیشه
    تو آپلودسنتر وی بی ایران آپلود کردم !
    بفرمایید:
    http://forum.eagames.ir/uploaded/1_01368858593.png

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Demon نمایش پست ها
    سلام تو ادمین سی پی هرکاری میکنم بعد که ذخیره رو میزنم هیچی نمیشه و صفحه به این شکل میاد:

    درود
    تصویر لود نمیشه

  6. Top | #5
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Dear-Amir نمایش پست ها
    درود
    تصویر لود نمیشه

    http://forum.eagames.ir/uploaded/1_01368858593.png

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Demon نمایش پست ها
    عجیبه اصلا انجمن شما بالا نمیاد
    اینجا آپ کنید : اشتراکها,آپلود,آپلود عكس,آپلود سنتر,آپلود فايل,آپلود دائمي

  8. Top | #7
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    276 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    راستش تا حالا با همچین مشکلی مواجه نشدم
    آخرین تغییراتتون چی بوده؟
    هکی چیزی نصب نکردید؟
    هک هارو غیر فعال کنید ببینید درست میشه یا خیر

  10. Top | #9
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    ورژن ویبولتین
    Suite 4.2.2
    سن
    19
    نوشته ها
    1,346
    مورد پسند
    930 بار
    نوشته های وبلاگ
    5
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    فکر کنم از رمزی هست که روی ادمین سی پی گذاشتم چطوری حذفش کنم؟ دایرکت ادمینه

    درستش کردم بسته شه.

  11. Top | #10
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    147 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    61

    پیش فرض

    متاسفانه به مشکل بدی برخوردید

    انتقال هاست دادید؟؟؟

    این مورد هم به پسور روی پوشه ادمین ..که فکر میکنم به صورت خودکار پاک شده درسته؟؟ ربط داره

    و هم دسترسی پوشه های انجمن

    کلا توی 3تا مرجع وبیران مطرح کردم هیچکی نتونست مشکل رو حل کنه

    بعد از 1 هفته پرسجو تنها 1 کار میتونستم انجام بدم

    هک هارو غیر فعال کردم

    از دیتابیس بکاپ گرفتم..کلا فروم جدید زدم

    دیتابیس رو ایمپورت کردم و هک هارو پاک کردم و دوباره نصب کردم تا مشکل حل شد

    اینو بگم بهتره کار من رو انجام بدید چون خیلی از جاهای انجمنت مشکل پیدا میکنه اگه اینکارو نکنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •