تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 16

موضوع: بهم ریختگی در هدر!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض بهم ریختگی در هدر!

    سلام !

    من بعد از یک سری تغییرات که در ایشنال سی اس اس و هدر دادم برای اینکه لوگوی سایتم متحرک نباشه فقط لینک دار باشه با مشکل برخوردم!

    توی این تصویری ببینید که لوگو کجا افتاده!

    میخوام دقیقا سمت چپ کامل قرار بگیره:

    http://up.vbiran.ir/uploads/13690720...Untitled-1.png

    additional.css

    کد:
    .logo-image {    display: block;
        height: 122px !important;
        position: relative;
        right: 100px;
        top: 10px;
    
    
        transition: all 1s ease 0s;
        width: 315px;
         float: left;
    
    
    }
    
    
    
    
    .logo-image {
        background: url("http://www.vbiran.ir/images/######v1/logo.png") repeat scroll 0 0 transparent;
    
    
    
    
    }

    header

    کد:
    <div class="logo-image"><a style="     display: inline-block;     height: 150px;     width: 300px; " href="http://nojavanforum.ir/" name="top"> </a>
    
    
    
    </div>




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    قالب header رو برگشت بزنید.
    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    قالب header رو برگشت بزنید.
    خب نمیخوام برگشت بزنم وگرنه میزدم چون تغییراتی انجام دادم!

    اگه میشه یه کد به من بدید تا قرار بدم درست سر جاش قرار بگیره!

  5. Top | #4

    پیش فرض

    سایتتون ارور دیتابیس داره ، در ضمن از قالب index.html این قسمت رو :

    کد:
    src="images\logoo.png"
    به اینصورت قرار بدید :

    کد:
    src="http://www.vbiran.ir/images/logoo.png"
    در ضمن ، یا در پست و یا در مشخصات آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ..... البته آدرس وی بی ایران رو از کد حذف کنید . خودش اتوماتیک اضافه شده !

    2 تشکر توسط:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    سایتتون ارور دیتابیس داره ، در ضمن از قالب index.html این قسمت رو :

    کد:
    src="images\logoo.png"
    به اینصورت قرار بدید :

    کد:
    src="http://www.vbiran.ir/images/logoo.png"
    در ضمن ، یا در پست و یا در مشخصات آدرس سایت خودتون رو قرار بدید ..... البته آدرس وی بی ایران رو از کد حذف کنید . خودش اتوماتیک اضافه شده !

    ارور دیتابیس نداره که!

    انجمن نوجوانان ایرانی

    الان اون که مال ایندکس سایت هست مربوط به هدر میشه مگه؟

  7. Top | #6

    پیش فرض

    برای من ارور دیتابیس میده ، بله برای ایندکس هست .

    دیدم لینک عکس رو اشتباه دادید نمایش نمیده گفتم تصحیح کنید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    برای من ارور دیتابیس میده ، بله برای ایندکس هست .

    دیدم لینک عکس رو اشتباه دادید نمایش نمیده گفتم تصحیح کنید
    عجب من الان دارم همه جای سایت میرم ارور دیتابیس نداره......

    ممنون!

    هدر رو چکار کنم؟

  9. Top | #8

    پیش فرض

    الان باز شد ، این چه وضع کدنویسیه

    header :

    کد:
    <a href="http://nojavanforum.ir/" name="top"><div class="logo-image"></div></a>
    additional.css :

    کد:
    logo-image {
       background: url("http://nojavanforum.ir/images/######v1/logo.png");
        display: block;
        height: 148px !important;
        position: relative;
        right: 27px;
        top: -140px;
        transition: all 1s ease 0s;
        width: 458px;
        float: left;
    }

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.0.1410.43
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    الان باز شد ، این چه وضع کدنویسیه

    header :

    کد:
    <a rel="nofollow" href="http://nojavanforum.ir/" name="top"><div class="logo-image"></div></a>
    additional.css :

    کد:
    logo-image {
       background: url("http://nojavanforum.ir/images/######v1/logo.png");
        display: block;
        height: 148px !important;
        position: relative;
        right: 27px;
        top: -140px;
        transition: all 1s ease 0s;
        width: 458px;
        float: left;
    }
    قبلیا رو پاک کنم اینا رو جایگزینشون کنم!؟

  11. Top | #10

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط laruzia نمایش پست ها
    قبلیا رو پاک کنم اینا رو جایگزینشون کنم!؟
    پ ن پ !

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •