تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوع: کمک های کوچیک در css

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض کمک های کوچیک در css

    سلام دوستان بنده دارم css یاد میگیرم الان میخاستم بدونم بنده یک عکس قرار میدم و برای این که اون رو بیارم وسط تو css خارجی کد زیر رو وارد کردم ولی این نه دقیق هست نه این که تو مانیتورهای بزرگتر از مانیتورهای بنده دیگه وسط نیست چون بنده اندازه دادم اونجایی که نوشتم center خب عالی هستش و وسط قرار میگیره ولی اونجایی که نوشتم مارجین 200 خب این الان تو صفحه نمایش من وسط قرار میگیره ولی تو یه صفحه نمایش دیگه وسط قرار نمیگیره چیکار کنم؟

    کد:
    .aks {
        margin-top:200px;
    text-align: center;
    }
    2-درخواست دوم این که چطوری میشه یک عکس رو زیبا کرد مثالا کناره های عکس رو گرد کرد و یا وقتی موس میره روی عکس اون کوچیک تر بشه و... ممنون راستی میشه مشکلاتی که دارم رو تو این تایپک بپرسم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    کد:
    {
    margin: 50%;
    }
    مرجن وقتی بدون پسوند بیاد نسبت به بالا (top) و راست (right)
    سنجیده میشه
    کافیه مرجین بدید پنجاه درصد
    میتونید از position : absolute استفاده کنید که در این صورت باید به این شکل کد بدید
    کد:
    {
    position: absolute;
    top: 50%;
    left: 50%;
    }

    2 تشکر توسط:



  4. Top | #3

    پیش فرض

    میتونید از قابلیت Responsive هم استفاده کنید . میتونید برای فاصله از بالا هم از تگ <br /> در html استفاده کنید ....

    برای گرد کردن گوشه عکس ها از خاصیت زیر استفاده کنید :

    کد:
    border-radius:10px;
    این الان تمام گوشه ها رو 10 پیکسل گرد میکنه ، میتونید دقیق تر بزنید مثلا :

    10px 0px 0px 0px

    این الان فقط یکی از گوشه ها رو 10 پیکسل گرد میکنه ، بعد از اینکه نوشتید باید با بقیه مرورگر ها هم هماهنگ کنید :

    کد:
    border-radius : 10px ;
    -moz-border-radius : 10px ;
    -webkit-border-radius : 10px ;
    -ms-border-radius : 10px ;
    moz = فایرفاکس

    webkit = سافاری و کروم

    ms = فکر میکنم برای ورژن های قدیمی Internet Explorer بود :-؟


    مورد آخر هم متوجه نشدم

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    کد:
    {
    margin: 50%;
    }
    مرجن وقتی بدون پسوند بیاد نسبت به بالا (top) و راست (right)
    سنجیده میشه
    کافیه مرجین بدید پنجاه درصد
    میتونید از position : absolute استفاده کنید که در این صورت باید به این شکل کد بدید
    کد:
    {
    position: absolute;
    top: 50%;
    left: 50%;
    }
    عزیز شما الان کدوم رو پیشنهاد میکنی برای استفاده.

  6. Top | #5
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    All Versions
    نوشته ها
    3,176
    مورد پسند
    5,788 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    447

    پیش فرض

    برای اینکه Center قرار بدید:
    کد:
    margin:0 auto;
    و برای اینکه هاور بدید:

    کد:
    .class:hover { ... }

    کاربر مقابل از Leberman بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    بستگی داره طراحیتون چی باشه
    زمانی که میخواید چند تا div بذارید داخل هم نمیتونید از مرجین استفاده کنید چون مرجین روی تمام دیو ها اثر میکنه و شما مجبور میشی اگر دیو داخلی رو مرجین 100 دادی و میخوای بیفته وسط دیو خارجی مجبور میشی دیو خارجی رو مرجین منفی بدی
    اینجور مواقع برای فاصله گرفتن دو تا کادر داخلی یا متن یا هر چیزی از کادر خارجی نیازه از padding استفاده بشه
    ولی نه شما فقط یه باکس دارید که میخوای بندازی وسط صفحه
    توی این حالت از مرجین پنجاه درصد استفاده کنید
    از نظر من این سه تا مقاله رو حتما بخونید

    CSS background-position property
    CSS Margin
    CSS Padding

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    خیلی ممنون از m.yMJJ و Roach و Leberman عزیز نمیدونم چرا نمیتونم از هیچ کدومتون تشکر کنم حتی صفحه رو هم رفرش کردم ممنون از شما.

  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    یه چیزی هم در مورد فرمایش m.yMJJ عزیز
    اگر میخواید با اوپرا همس ست باشه -o- رو بذارید

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Leberman نمایش پست ها
    برای اینکه Center قرار بدید:
    کد:
    margin:0 auto;
    و برای اینکه هاور بدید:

    کد:
    .class:hover { ... }
    ببخشید من تو یه اموزشی خوندم margin:0 auto; مشکل ایجاد میکنه راسته؟

  11. Top | #10

    پیش فرض

    فکر کنم اینطوری خیر :

    کد:
    margin:0px auto;

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •