WFruit | Fruit Supplier and Wholesale
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: اولین ایندکس بنده مخصوص گیم

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0.0
    نوشته ها
    83
    مورد پسند
    132 بار
    اطلاعات
    Linux Safari 4.0
    میزان امتیاز
    17

    پیش فرض

    زیباست برای اولین کار انشالله روز به روز پیشرفت کنید

    کاربر مقابل از behradii بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    5,098
    مورد پسند
    4,185 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    600

    پیش فرض

    عزیز برای استفاده از این فونت باید از خاصیت font-family استفاده کنید :

    کد:
    font-family : Byekan ;

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,570
    مورد پسند
    2,129 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    307

    پیش فرض

    قبل از کد استلاید شو
    کد:
    <div style="background: #2d2d2d; border-radius: 8px; width: auto; height: auto;">
    و بعد از کد اسلاید شو
    کد:
    </div>


  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    25
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    204 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    142

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط behradii نمایش پست ها
    زیباست برای اولین کار انشالله روز به روز پیشرفت کنید
    ممنون عزیز فقط یه سوال داشتم الان برات پ.خ میکنم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    عزیز برای استفاده از این فونت باید از خاصیت font-family استفاده کنید :

    کد:
    font-family : Byekan ;
    خب عزیز منم میدونم و همین کار رو انجام میدم دیگه مگه ایرادی تو کار دیدی؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    قبل از کد استلاید شو
    کد:
    <div style="background: #2d2d2d; border-radius: 8px; width: auto; height: auto;">
    و بعد از کد اسلاید شو
    کد:
    </div>
    عزیز کادرش انقدر درشت هستش که بقیه چیز ها میاد بایین نمیشه اندازه داد بهش؟

  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,570
    مورد پسند
    2,129 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    307

    پیش فرض

    اندازه رو ده پیکسل از عرض و طول اسلاید شو بیشتر کنید
    مثلا اگر اسلایدتو 300 در 400 هستش
    این کد رو بذارید
    کد:
    <div style="background: #2d2d2d; border-radius: 8px; width: 310px; height: 410px;">

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    25
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    204 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    142

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    اندازه رو ده پیکسل از عرض و طول اسلاید شو بیشتر کنید
    مثلا اگر اسلایدتو 300 در 400 هستش
    این کد رو بذارید
    کد:
    <div style="background: #2d2d2d; border-radius: 8px; width: 310px; height: 410px;">
    خیلی ممنون این زیباتر میکنه فقط مشکلی که داره اینه که بنده این رو هم قرار میدم موقع تعویض اسلایر بازم صفحه تکون میخوره چرا؟

  8. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,570
    مورد پسند
    2,129 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    307

    پیش فرض

    ایندکسی که ویرایش کردینو بذارید

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  9. Top | #18
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    5,098
    مورد پسند
    4,185 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    600

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط imaniy نمایش پست ها
    خب عزیز منم میدونم و همین کار رو انجام میدم دیگه مگه ایرادی تو کار دیدی؟
    شما اینطوری استفاده کردید :

    کد:
    font:bold 14px BYekan;


  10. Top | #19
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    25
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    204 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    142

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roach نمایش پست ها
    ایندکسی که ویرایش کردینو بذارید
    روی همون دمو انلاین ویرایش کردم لطفا چک کنید.

  11. Top | #20
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,570
    مورد پسند
    2,129 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 20.0
    میزان امتیاز
    307

    پیش فرض

    من با فایرفاکس چک کردم صفحه اصلا تکون نمیخوره

    کاربر مقابل از Roach بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پک درجه ی کاربر (مخصوص فنکلاپ ها) مانگا
    توسط mihi در انجمن پک درجه های کاربری
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2012/09/07, 10:24 PM
  2. معرفی نرم افزار پرکاربرد مخصوص طراحی بنر و هدر
    توسط sobhan در انجمن دانلود نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/19, 04:46 AM
  3. هک مخصوص گروه VIP
    توسط shown در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2011/07/14, 04:57 PM
  4. درجه کاربری مخصوص
    توسط shadow194 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2011/03/24, 11:32 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •