تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: کمک درباره اچ تی ام ال(HTML)

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    BETA 1
    نوشته ها
    1,285
    مورد پسند
    376 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    <"body bg color="ff0000>
    این کد کار نداد

    این کد index.html
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    <body>
    <div class="last-posts-font">
    VBIRAN is bigest PErsian Vbulettin Suporte
    </div>
    </body>
    </html>
    اینم کد style.css
    کد PHP:
    .last-posts-font{
        
    font-family:"tahoma";
        
    float:right;
        
    margin-right:30px;
        
    margin-top:27px;
        
    font-size:1;
        
    color:ff0000;





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    خب چه مشکلی داره برای من باز میشه!!


  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    BETA 1
    نوشته ها
    1,285
    مورد پسند
    376 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    برای من صفحه سفید میاد

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    فایل style.css رو گذاشتید کنار فایل index.html توی یک پوشه؟؟


  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    BETA 1
    نوشته ها
    1,285
    مورد پسند
    376 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نه روی دسکتاپ گذاشتم

  7. Top | #16
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    all
    نوشته ها
    512
    مورد پسند
    109 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    58

    پیش فرض

    خب باید هر دوتاش توی یه پوشه باشن

    کاربر مقابل از arvingolshani بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    BETA 1
    نوشته ها
    1,285
    مورد پسند
    376 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    اقا مرسی شد ولی یه مشکلی پیش اومد
    اگه یه متن باشه با وسط میوفته ولی اگر 2تاش کنم هر دوتاشون می رند سمت راست!!!!!

    این کد index
    کد HTML:
    <html>
    <head>
    <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    <body>
    <div class="last-posts-font">
    VBIRAN is bigest PErsian Vbulettin Suporte
    <div class="last-post1-font">
    VBIran
    </div>
    </body>
    </html>
    اینم کد style.css

    کد HTML:
    .last-posts-font{
        font-family:"tahoma";
        float:center;
        margin-right:500px;
        margin-top:100px;
        font-size:30;
        color:ff0000;
    }
    .last-post1-font
    {
        font-family:"tohoma";
        float:center;
        margin-right:1000px;
        font-size:30;
         color:0000ff;
    }

  9. Top | #18

    پیش فرض

    یکم با آرامش بیشتری تایپ کنید که غلط املائی نداشته باشید ، که بشه بفهمیم چی گفتید !

    بهتره از کد های زیر استفاده کنید :

    index

    کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
    <head>
            <title>Your wTitle</title>
            <link href="./style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    </head>
    <body>
    
    
            <div class="last-posts-font">
    VBIRAN is bigest PErsian Vbulettin Suporte
            <div class="last-post1-font">
    VBIran
            </div>
    
    </body>
    </html>
    style

    کد:
    body {
            
    }
    
    .last-posts-font{
        font-family:"tahoma";
        float:center;
        margin-right:500px;
        margin-top:100px;
        font-size:30;
        color:ff0000;
    }
    .last-post1-font
    {
        font-family:"tohoma";
        float:center;
        margin-right:1000px;
        font-size:30;
         color:0000ff;
    }
    اگر در کد های style دقت کنید float:center داره برای همین متن به وسط میاد

    اگر هم خواستید استایل خاصی به پس زمینه بدید در style در body {} قرار بدید


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. فروش فوری پلنهای تبلیغاتی سایت تی وی مگ
    توسط tajishop در انجمن بازارچه
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/10/23, 06:31 PM
  2. آموزش تصویری ساخت فیلد بصورتی مولتی سلکت (بازی سنتر)
    توسط sr.major در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/03/22, 12:19 PM
  3. پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/02/28, 09:15 PM
  4. آموزش تصویری ساخت فیلد بصورتی مولتی سلکت (بازی سنتر)
    توسط sr.major در انجمن اموزشهای تصویری ویبولتین
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/12/02, 09:10 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •