تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: فـــوری: چطور لوگویی با عرض بیشتر در هدر قالب رنگین کمان بذارم؟

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض فـــوری: چطور لوگویی با عرض بیشتر در هدر قالب رنگین کمان بذارم؟

    میخوام لوگوی انجمنم که همون لوگوی قالب رنگین کمان هست رو عوض کنم
    لوگوی پیش فرض رنگین کمان عرضش 111 بود اما لوگوی من عرضش 218 هست. کلی تو سایت جستجو کردم فقط یه جا یه آموزش برای قراردادن هدر قالب رنگین کمان پیدا کردم. که گفته بود در این خط، سایز دلخواهم رو قرار بدم:
    کد:
    .wrap {
    background:url(images/vbirancolorful/head.jpg);height:220px;
    }
    همونطور که میبینید من ارتفاع 220 رو بهش دادم. اما نتیجه اینجوری شد:


    ِیعنی عرض محدوده ی هدرم زیاد نشد. بلکه عرض اون قسمت خاکستری به این شکلی که میبینید زیاد شده

    چطور درستش کنم؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    آدرس بذار ببینم.

    کاربر مقابل از .::siavash::. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    آدرس اینه : zibatan.ir
    منتها الان اون حالت دو برابر شدن اون ناحیه رو به حالت اول برگردوندم ولی مشکل لوگو پابرجاست. سایت رو که باز کردین، رنگ استایل رو قرمز انتخاب کنید. لوگوی جدید رو برای رنگ قرمز گذاشتم. رنگ قرمز استایل رو که انتخاب کنید مشکل لوگو رو خواهیددید

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    مشکلی ندیدم !
    منظورت چیه ؟
    با عکس نشون بده چی کار میخوای بکنی.

    کاربر مقابل از .::siavash::. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون. خب من که تو پست اولم عکس گذاشتم.
    ببینید من الان میخوام لوگویی بذارم که ارتفاعش 218 هست. در صورتیکه ارتفاع لوگوی پیش فرض رنگین کمان 117 هست. اینه که الان که لوگوی خودم رو میذارم این شکلی میشه:


    همونطور که میبینید نصفه پایین لوگو که اسم انجمن و ...هست، پیدا نیست!

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    1,612
    مورد پسند
    381 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    173

    پیش فرض

    درود از این کد استفاده کنید

    کد HTML:
    <img src="link aks" width="468" height="60" alt="tozihat aks" /></a>

    کاربر مقابل از feyzcity بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون از لطفتون. این کد رو کجا بذارم؟ بجای چی بذارم؟

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    باید دو کار کنی :
    1- در کلاس .wrap ارتفاع رو بذاری 217 و بکگراند رو با عکس زیر عوض کنی :



    2- در کلاس .logo ارتفاع رو بذاری 211

    موفق باشی.

    کاربر مقابل از .::siavash::. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون که وقت گذاشتین. این کلاس logo کجاست؟ تو additional.css که نبود

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    228
    مورد پسند
    168 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط samaram نمایش پست ها
    ممنون که وقت گذاشتین. این کلاس logo کجاست؟ تو additional.css که نبود
    راست میگی
    در مسیر : image/vbirancolorful/sorkh.css
    و همچنین abi.css , sabz.css

    کاربر مقابل از .::siavash::. بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/06/23, 05:57 PM
  2. پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/03/23, 08:37 PM
  3. اولبن تالار دانشجویی + بانک مقاله رایگان
    توسط mlm1100203 در انجمن معرفی انجمن شما
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/11/07, 12:26 PM
  4. مشکل در خوش آمد گویی انجمن
    توسط KinG_LorD در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/10/18, 02:39 PM
  5. کد جاوا - باز شدن منو کشویی
    توسط lvlojTaba در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/31, 03:46 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •