تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10

موضوع: ارور دینابیس خود به خود

  1. Top | #1
    fly
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض ارور دینابیس خود به خود

    سلام و عرض ادب
    امروز در انجمن بنده یک تالار ایجاد کردم و یک سری دسترسی ها رو براش مشخص کردم اما بعدش با ارور دیتا بیس مواجه شدم :
    اینم لینک :
    انجمن های تخصصی بهترین های اندروید Database Error
    چه کنم ؟
    نکته : روی انجمن tapatalk نصب هستش همه با گوشی بوسیله این نرم افزار میتونند بیان و ببینند ولی با pc باز نمیشه
    نکته : کنترل پنل مدیریت و ... باز میشه ولی صفحه اصلی انجمن نمیاد !!!!
    ویرایش توسط fly : 2013/06/03 در ساعت 01:17 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    64 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    احتمالا بخاطر سرورتون باید باشه

    کاربر مقابل از M.a.j.i.D بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    fly

    آمده ايم تابهترين و مطمئن ترين هاست ها را با ارزانترين قيمت ارائه كنيم

    www.bestiranhost.com

    فروش هاست لينوكس، (فول و ارز) ، دامنه ، سرور مجازي ، سامانه پيام كوتاه

  4. Top | #3
    fly
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    یه هویی شد باید به سرور چی بگم ؟
    مطمئن هستین از سرور ؟

  5. Top | #4

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط M.a.j.i.D نمایش پست ها
    احتمالا بخاطر سرورتون باید باشه
    چطور تشخیص دادید ؟

    یه نگاهی به ارسالات امروز شما انداختم ؛

    نمیدونم چه دلیلی داره که پاسخ های ناکار آمد میدید اما سعی کنید در پاسخ به سوالات بیشتر دقت کنید ، در غیر اینصورت هم اجبار نیست پاسخ بدید


    نقل قول نوشته اصلی توسط fly نمایش پست ها
    یه هویی شد باید به سرور چی بگم ؟
    مطمئن هستین از سرور ؟
    فایل config.php در پوشه includes رو باز کنید . یه قسمت داره که میتونید ایمیل خودتون رو وارد کنید :

    کد:
    $config['Database']['technicalemail'] = [email protected]';
    ایمیل خودتون رو وارد کنید و اروری که براتون ارسال میشه رو در بین تگ # قرار بدید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    fly


  6. Top | #5
    fly
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    مشکل خود به خود حل شد !!!

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    135
    مورد پسند
    64 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    18

    پیش فرض

    [QUOTE=m.yMJJ;453721]چطور تشخیص دادید ؟

    یه نگاهی به ارسالات امروز شما انداختم ؛

    نمیدونم چه دلیلی داره که پاسخ های ناکار آمد میدید اما سعی کنید در پاسخ به سوالات بیشتر دقت کنید ، در غیر اینصورت هم اجبار نیست پاسخ بدید


    قصد کمک اشتباه نداشتم ولی ارور های دیتابیس خیلی هاش از سرور ناشی میشه

    در هر صورت بنده خیلی شرمنده ام اگه جوابی اشتباه داده شد

    آمده ايم تابهترين و مطمئن ترين هاست ها را با ارزانترين قيمت ارائه كنيم

    www.bestiranhost.com

    فروش هاست لينوكس، (فول و ارز) ، دامنه ، سرور مجازي ، سامانه پيام كوتاه

  8. Top | #7
    fly
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    ارور دیتابیسی که میداد و به ایمیل بنده اومد این بود ولی خود به خود درست شد :
    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.0:
    
    Invalid SQL:
    
                            SELECT thread.threadid, thread.title, thread.lastpost, thread.forumid, thread.replycount, thread.postusername, thread.postuserid, thread.lastposter, thread.lastposterid, thread.dateline, thread.views, thread.visible, thread.open, user.usergroupid, user.displaygroupid
                            FROM thread AS thread
                            LEFT JOIN user AS user ON (user.userid = thread.lastposterid)
                            WHERE NOT ISNULL(thread.threadid) AND thread.visible = '1' AND thread.open!='10'  AND thread.forumid NOT IN(3,456,12,)
                            ORDER BY lastpost DESC
                            LIMIT 0, 20;
    
    MySQL Error   : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')
                            ORDER BY lastpost DESC
                            LIMIT 0, 20' at line 4
    Error Number  : 1064
    Request Date  : Sunday, June 2nd 2013 @ 08:49:37 PM
    Error Date    : Sunday, June 2nd 2013 @ 08:49:38 PM
    Script        : انجمن های تخصصی بهترین های اندروید
    Referrer      : انجمن های تخصصی بهترین های اندروید
    IP Address    : 199.167.138.18
    Username      : obka
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version :

  9. Top | #8

    پیش فرض

    fly : به نظر میاد در اون لحضه مدیر سرور در حال آپدیت ورژن MySQL بودن . اگر مشکلتون کاملا برطرف شده اعلام کنید تاپیک رو ببندم

    M.a.j.i.D : ممنون بابت درک خوبتون ،

    خیلی بهتره که کاربران پاسخ کامل و صحیح بگیرن ....


  10. Top | #9
    fly
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    94
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 26.0.1410.64
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    بله دوست گلم به طور کامل شکر خدا حل شد
    ببندین ممنون میشم
    موفق باشید

  11. Top | #10

    پیش فرض

    موفق باشید ، بسته شد

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    fly


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 43
    آخرين نوشته: 2014/04/01, 03:58 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •