تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: درخواست کادربندی

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    930
    مورد پسند
    387 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض درخواست کادربندی 20

    چطوری میشه این هک رو کادر بندی کرد ؟
    دانلود ورژن جدید هک مدال دهی Yet Another Ranks System 4.1.4 - صفحه 11
    من کلی جستجو کردم پیدا نکردم
    ویرایش توسط samad : 2013/06/05 در ساعت 12:01 PM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    396
    مورد پسند
    117 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 26.2.2.0
    میزان امتیاز
    45

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    21
    نوشته ها
    930
    مورد پسند
    387 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    106

    پیش فرض

    این اصلاً آموزش نداده میگه وثتی مشکل دارشتین این کار رو بکنین
    من می خوام دور این کد مثل بقیه فیلد ها کادر بیوفته
    کد:
    <!-- show ranks -->
    <if condition="$post[showuserranks]">
    <br />
    <div class="ranks_postbit_customcss">
        <div class="ranks_showcase_headtext"><a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myranks" title="$vbphrase[more_ranks]">$vbphrase[rank_showcase]</a></div>
        <div class="ranks_showcase_rankdisplay">$post[userranks]</div>
        <div class="ranks_showcase_infodisplay">
            <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myranks" title="$vbphrase[more_ranks]">$vbphrase[total_ranks]</a>: $post[num_ranks]
            <if condition="$vboptions[ra_points]"><br />
                <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myranks" title="$vbphrase[more_ranks]">$vbphrase[total_points]</a>: $post[total_points]
            </if>
        </div>
    </div>
    <br />
    </if>
    <!-- /show ranks -->

  5. Top | #4
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,933 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    <div class="post_field"> ابتدا و </div> آخر وارد کنید

    مطمئن نیستم ولی خودم همیشه با این اصول کادربندی میکنم

    2 تشکر توسط:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.52
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Farzadtehran1390 نمایش پست ها
    <div class="post_field"> ابتدا و </div> آخر وارد کنید

    مطمئن نیستم ولی خودم همیشه با این اصول کادربندی میکنم
    اینارو کجاش بزارم؟

  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2010
    ورژن ویبولتین
    Connect
    نوشته ها
    2,771
    مورد پسند
    2,584 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    335

    پیش فرض

    سرچ بلدید یا اونم ما باید بهتون یاد بدیم؟‌

    کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    کاربر مقابل از Amir Lord بابت این پست مفید تشکر کرده است:



    ( Drupal Hosting ( linahost




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •