تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: درخواست بهینه کردن کدهای یک قالب

  1. Top | #11
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    مشکلش اینه که شما یه عکس درست کردی
    بعدش متنتو روی اون قرار دادی
    همه position ها هم absolute هستش
    به اونا left و top دادید
    این کد نویسی استاندارد نیست
    شما باید دکمه ها رو جدا کنید
    بک گراند اسلایدر رو جدا کنید
    همه اشیا رو جدا کنید بعدش با سی اس اس
    حالا چه با margin و چه با پوزیشن های مخنلف اونا رو کنار یا روی هم قرار بدید





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    آهان متوجه شدم.

    فقط میمونه یه سوال:

    مثلا وقتی دکمه هارو جدا کردم خواستم جای خودشون قرار بدم باید از کدهای زیر استفاده کنم یا کد دیگه ای هم لازمه که ثابت باشه جای خودش؟

    margin-top:
    margin-bottom:
    margin-left:
    margin-right:

    بجز اینا کد دیگه هم نیاز هست؟


  4. Top | #13
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    به جای این که بهش چهار تا مرجین بدید
    float: right بذارید تا بره سمت راست
    بعدش با مرجین راست و بالا تغییر مکانش بدید


  5. Top | #14
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    این کدها استفادشون چیه؟

    کد HTML:
    top:...px;
    bottom:...px:


  6. Top | #15
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    فاصله از بالا و پایین


  7. Top | #16
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.


    راستی کدهایی که برای تک Body در Css تعریف میشه چیا هستن؟


  8. Top | #17
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    BACKGROUND
    که خودش
    url() color size align
    هستش
    شما میتونید عکس بذارید
    رنگشو بگید
    سایزشو و چینشش رو بگید
    علاوه بر اینا repeat
    که مشخصه ی تکراره و به چهار صورته
    اگر ذکر نکنید در محور x y تکرار میشه repeat-x و repeat-y
    و n-repeat هستش
    ویژگی یاسکرول شدنش هم با fixed ثابت میشه نسبت به اسکرول
    یعنی شما صفحه رو ببرید پایین بک گراند همونطوری سر جاشه


  9. Top | #18
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 19.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    آهان. پس من اینجوری ویرایش کنم قالب ساخته شده رو دیگه اینجوری نشه؟


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •