تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 29 از 29

موضوع: چی جوری می تونم به بلاگ زنده درست کنم؟

  1. Top | #21
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    آپدیت شدن صفحات دیگه چه مشکلی براتون ایجاد می کنه ؟

    با این اوصاف باید دنبال پلاگین دیگری باشید . Ajaxize رو چک کنید.
    من این افزونه رو نصب کردم ، اما خیلی سخت به نظر میاد ! جی جوری ازش استفاده کنم ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط i niyayesh نمایش پست ها
    می تونی از تو تا وردپرس استفاده کنی و اونی که لایو هست روتو یه برگه iframe کنی...
    می شه دقیق تر بگی؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #22
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,685
    مورد پسند
    54,810 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خب بازدید رو قاعدتاً میاره پایین !
    بذارید این یکی هم چک می کنم
    فکر نمیکنم ، ولی به هر حال امیدوارم دوستان راه بهتری رو ارائه بدن ..

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #23
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    دوستان کسی نیست راهی پیشنهاد بده ؟
    یا آموزش کار با این پلاگین رو بگه :
    WordPress › AJAX Read More WordPress Plugins

  5. Top | #24
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    190
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.2
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    مثلا الان وردپرس اصلی تو روت نصب نصب هست ....www.site.com

    حالا شما میای تو هر ادرسی مثل www.site.com/XXXXXXX یه وردپرس دیگه با اون افزونه ایجکس نصب میکنی...

    حالا میای تو این ادرس www.site.com/live صفحه ی قبلی فریم میکنی با این کد :

    کد:
    <iframe src="www.site.com/XXXXXXX width="100%" height="2000"  scrolling="no" ></iframe>

    کاربر مقابل از i niyayesh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #25
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    خب این کد ها رو کجا باید بذارم ؟

  7. Top | #26
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    190
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.2
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    بین تگ های body

    کاربر مقابل از i niyayesh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #27
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط i niyayesh نمایش پست ها
    بین تگ های body
    شما الان داری به من می گی که یه صفحه ی Html جداگانه بسازم؟

  9. Top | #28
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    20
    نوشته ها
    190
    مورد پسند
    44 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 24.0.1312.2
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>Untitled Document</title></head><body><iframe src="www.site.com/XXXXXXX" width="100%" height="2000" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" ></iframe></body></html>

    این یه صفحه کامل html هست شما بزارش توی www.site.com/live....

    کاربر مقابل از i niyayesh بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #29
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.0 , 4.2.1
    نوشته ها
    292
    مورد پسند
    221 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    38

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط win4win63 نمایش پست ها
    شما الان داری به من می گی که یه صفحه ی Html جداگانه بسازم؟
    بله یه صفحه اچ تی ام ال با کدهای زیر بسازید:

    کد:
    <!DOCTYPE html>
    
    
    <html lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <title>عنوان صفحه</title>
    </head>
    <body>
        <iframe src="آدرس فریم" width="100%" height="1000" scrolling="no"></iframe>
    </body>
    </html>

    ولی اینکار زیاد فایده نداره چون فقط منبع سیستمی مصرف میکنه در ضمن استفاده از AJAX از بازید کم نمیکنه

    کاربر مقابل از Thunder بابت این پست مفید تشکر کرده است:


صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/05/01, 07:38 PM
  2. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/11/08, 03:30 PM
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/07/30, 07:10 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/05/18, 08:33 PM
  5. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/08/24, 06:43 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •