تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 51 از 100 نخستنخست ... 3738394041424344454647484950515253545556575859606162636465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 501 به 510 از 993

موضوع: دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate »»

      دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

      نگارش: ، توسط (طراح استایل / مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.0 رتبه :  (8 رای ، میانگین : 3.88 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/06/08 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1095 بار
      پشتیبانی نمی شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب
      تغییرات اتوماتیک در قالب تغییرات در کد ها فایل های اضافی مطلب اکسترنال

      درود

      اینبار براتون یه استایل شکلاتی آماده کردم.شاید خیلی هاتون با دیدن تصویر استایل بگید پس کو شکلاتش؟! خبری از شکلات داخل این استایل نیست در اصل قرار بود نام این استایل brown قرار بگیره که علیرضا یه استایل با همین نام زودتر زد و دیگه نشد این اسم رو براش بزارم خلاصه بهترین چیزی که به ذهنم رسید با این طرح و رنگ و.. فقط شکلات بود که از لحاظ رنگ بندی داخل تمام سایت های تفریحی سایت های شخصی سایت های موزیک و موبایل و.. میتونید استفاده کنید.
      در این استایل امکان سوییچر رنگ قرار داده نشد چون تصمیم بر این بود که این استایل فقط 1 رنگ داشته باشه و بیشتر روی یک رنگ تمرکز کنم و اونو بهبود بدم تا اینکه 3رنگ بزنم و یه چیز فرمالیته تحویل بدم!

      در مورد این استایل باید بگم که کدنویسی تا جایی که تونسته شده استاندارد انجام شده و از خاصیت sprite برای تصاویر استفاده شده که موجب کاهش حجم بسیار زیاد استایل شده.

      مهمترین تفاوت این استایل با دیگر استایل ها شیوه لوگین به سایت هست که در این استایل کاملا متفاوت کد نویسی شده و شما حتی قادر هستید هنگام ورود قوانین مهمی که در سایت باید کاربر ها رعایت کنند رو داخل اون بنویسید که در زیر تصویری از حالت لوگین برای شما قرار دادم:




      دومین ویژگی این استایل این هست که در حالت مهمان اگر وارد سایت بشید نواری در بالای صفحه با اسکرول صفحه به سمت پایین میاد که در اون دکمه های ورود و ثبت نام و خوش آمد گویی قرار داده شده که اینکار باعث افزایش دسترسی بهتر کاربران برای ورود و یا عضویت در سایت شما دارن که همین امر موجب باعث افزایش محبوبیت وبسایت شما میشود.







      و در حالتی که کاربر وارد سایت میشه برای داشتن دسترسی بهتر و احساس راحتی این نوار در بالای وبسایت ایستاده میشه تا بتونه داخل وبسایت شما فعالیت کنه که تصویری از این استایل در حالت لوگین شده رو میبینید:






      پست بیت این استایل تا جایی که سعی شده در عین سادگی زیبا جلوه بده که این طرح رو براتون آماده کردم:





      در نهایت استایلی که اینبار براتون قرار دادم ممکنه در نگاه اول فکر کنید چیز خاصی روی قالب صورت نگرفته ولی با دیدن ریزنکات متوجه میشید که استایلی که منتشر شده با استایل هایی که تاکنون طراحی شده تفاوت بسیار زیادی داره ...

      امیدوارم که خوشتون بیاد و نهایت استفاده رو ببرید و کپی رایت استایل رو به هیچ عنوان پاک نکنید چون من از وقت امتحاناتم گرفت و این استایل رو طراحی کردم...

      موفق باشید.

      ================================================== ===============================
      آموزش کادربندی پست بیت برای انواع فیلد ها:

      برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد زیر تعویض کنید :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با کد زیر تعویض کنید:
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>


      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

      در صورتی که هک Award یا جوایز یا همان مدال را نصب کرده اید به جستجوی قالب ها بروید و جستجو کنید :
      awards_postbit_display
      محتوای آن را عوض کنید با :
      کد:
      <!-- show awards --> <if condition="$post[showuserawards]"><div class="post_field"> <br /> <fieldset><legend><a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[award_showcase]</a></legend>     <div class="awards_showcase_awarddisplay">$post[userawards]</div>     <div class="post_field">         <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_awards]</a>: $post[num_awards]         <if condition="$vboptions[aw_points]"><br />             <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_points]</a>: $post[total_points]         </if>     </div> </fieldset> <br /> </if> <!-- /show awards --></div>

      ================================================== ===============================
      اموزش حل مشکل از بیرون زدن آواتار از پست بیت

      جست جو کنید: additional.css
      و در بالای کد ها این کد ها رو اضافه کنید:

      کد:
      .usercenter img {
         border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -moz-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -webkit-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -ms-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -o-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         box-shadow: 0 3px 5px #D8CDB9;
          max-width: 160px;
      }
      .usertitle, .rank img {
      max-width: 200px;
      margin-right: -19px
      }
      توجه! چنانچه همچین کدی که در بالا ذکر کردم داخل addtionall.css از قبل بود آون رو کاملا پاک کنید.

      ==================================== update 2.0 ==================================
      کل قالب و PSD برای نسخه 2 ویرایش شد.
      تغییرات اعمال شده در این نسخه:

      اضافه شدن Tooltip به استایل و نمایش نام کاربری در قسمت اطلاعیه





      • فیکس و طراحی مجدد پست بیت به شکلی زیبا و کاملا جدید


      • ست شدن استایل با مرورگر اوپرا


      • ایجاد تب جدید هنگام کلیک بر روی کپی رایت استایل


      • و...



      PSD لوگو در فایل زیپ استایل موجود هست.

      برای مشاهده آموزش تغییرات کلیک کنید (مخصوص کسانی که از ورِژن 1 استفاده میکنند)


      دمو آنلاین

      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #502
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    44
    مورد پسند
    6 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cry نمایش پست ها
    شما مشکلاتتون رو با شات قرار بدید با آدرس انجمن ، البته کمی هم صبر ، چک کنم اگه تونستم راه حل رو براتون قرار میدم .
    در ضمن من استاد نیستم . بهتره نام کاربریم رو بنویسید .



    دوست عزیز چرا اینقدر آپ میکنید . خدا رحم کرده ادغام میشه پست ها . پست میزارید صبور باشید تا دوستان جواب بدن . مشکلتون چیه الان ؟ شات از مشکل و آدرس انجمنتون .

    یه سری ببه انجمن بزنید خودتون متوجه میشید.

    نام انجمن ها سر جای خودش نیست

    qa3dak.ir

    کاربر مقابل از cloner بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #503
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    شما یه بار استایل رو از توی تنظیمات حذف کنید و دوباره ایمپورت کنید ببینید درست میشه ؟

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  4. Top | #504
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    یک سوال !

    این انجمنو ببینید ؟ :

    یه شایعه درست کن !!!!!!

    هر صفحه ای جز صفحه اول که میخوای وارد شی فقط صفحه سیاه میمونه !!!

    چرا ؟!

    مثلا برین رو لینک زیر و از کادر بالا برین رو ورود بزنبن
    یه شایعه درست کن !!!!!!

    صفحه سیاه میمونه ! چر ا ؟!

  5. Top | #505
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4,2
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    پوشه imageجچوری بریزم تو روت ازrarدر اوردم
    باید چیکار کنم


  6. Top | #506
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mani m2 نمایش پست ها
    پوشه imageجچوری بریزم تو روت ازrarدر اوردم
    باید چیکار کنم

    rar نیست باید zip باشه . شما وارد هاستتون بشید و در روت دنبال پوشه images بگردید . داخل اون پوشه vbiran-chocolate رو آپ کنید و extract ـش کنید . تمام .

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  7. Top | #507
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cry نمایش پست ها
    سلام . کارهای زیر رو انجام بدید .

    جست و جوی قالب > جست و جو کنید >‌
    additional.css



    پیدا کنید :

    کد:
    .logo{background:url("http://www.vbiran.ir/images/vbiran-chocolate/logo.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;width:390px;height:145px;position:absolute;}
    جایگزین کنید با :


    کد:
    <div dir="rtl" align="center"><a href=/ target="_blank"><img width="283" height="128" src="http://www.vbiran.ir/images/vbiran-chocolate/logo.png"  title="CryinG PrinCe"></a>
    </div>
    جست و جوی قالب > جست و جو کنید >‌ header


    پیدا کنید :

    کد:
    <a class="logo" href="{vb:link forumhome}"> </a>
    جایگزین کنید با :

    کد:
    <div dir="rtl" align="center"><a href=/ target="_blank"><img width="283" height="128" src="http://www.vbiran.ir/images/vbiran-chocolate/logo.png"  title="CryinG PrinCe"></a>
    </div>

    پ.ن : در کدهایی که جایگزین میکنید جای CryinG PrinCe متن دلخواهتون رو وارد کنید .

    پ.ن 2 : در کل کدهایی که بالا دادم
    کد:
    http://www.vbiran.ir/
    رو ازشون حذف کنید .
    موفق باشید .

    دوست عزیز کارها رو انجام دادم ولی به این شکل در میاد چطوری میشه ابعاد لوگو رو کنترل کرد مثلا پهنا رو 100 در صد کرد و منوهای ناوبار رو پایین تر بیاریم

    ویرایش توسط masoud_txt : 2013/07/23 در ساعت 10:14 AM

  8. Top | #508
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4,2
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    دداش پوشهimageمیریزم تو روت هاست بازم قالب کامل نمیشه


  9. Top | #509
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    دوست عزیز چرا وقتی داخل صفحات دیگر هستیم ( هر صفحه ای به غیر از صفحه اصلی انجمن ) / روی ورود که می زنیم فقط صفحه سیاه میشه ؟؟!

  10. Top | #510
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4,2
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    افغان دانش

    من پوشه imageبه ین ادرس ریختم اما درس نشد کمک کنید لطفا

    public_html/images/images/vbiran-chocolate
    این ادرس اپلود کردماما رفرش مینم قالب کامل نمیشه


  11. Top | #511
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud_txt نمایش پست ها
    دوست عزیز کارها رو انجام دادم ولی به این شکل در میاد چطوری میشه ابعاد لوگو رو کنترل کرد مثلا پهنا رو 100 در صد کرد و منوهای ناوبار رو پایین تر بیاریم


    برداشتید یه wallpaper رو گذاشتید اونجا ؟ دوست عزیز اندازه عکس رو باید جوری تنظیم کنید که توی هدر جا بشه .

    برای اون قسمت هم باید وارد قالب
    vbulletin-chrome.css بشید . پیدا کنید :

    کد:
    .navbar {    background: url("images/vbiran-chocolate/sprite2.png") repeat-x scroll 0px -102px transparent;
        border: 0 solid #FFFFFF;
        color: #FFFFFF;
        font: 11px Arial,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
        height: 75px;
        margin: -10px 0 0;
        position: relative;
    }
    قسمتی که قرمز کردم رو هرچی زیادتر کنید میاد پایینتر .

    نقل قول نوشته اصلی توسط mani m2 نمایش پست ها
    افغان دانش

    من پوشه imageبه ین ادرس ریختم اما درس نشد کمک کنید لطفا

    public_html/images/images/vbiran-chocolate
    این ادرس اپلود کردماما رفرش مینم قالب کامل نمیشه
    باز هم دارید اشتباه آپ میکنید . آدرس باید اینطوری باشه در واقع :

    public_html/images/vbiran-chocolate

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 827
    آخرين نوشته: 2015/11/18, 11:40 PM
  2. در خواست ویرایش psd هدر قالبVBiran-chocolate
    توسط javad333 در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/03, 01:19 AM
  3. چند تا مشکل با استایل VBIran Chocolate
    توسط Game-Worlds در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/09, 11:11 AM
  4. درخواست قسمتی از استایل VBiran-chocolate
    توسط Anti.Dark در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/06/21, 09:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •