تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 52 از 100 نخستنخست ... 23839404142434445464748495051525354555657585960616263646566 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 511 به 520 از 993

موضوع: دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate »»

      دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

      نگارش: ، توسط (طراح استایل / مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Dec 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.0 رتبه :  (8 رای ، میانگین : 3.88 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/06/08 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1095 بار
      پشتیبانی نمی شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب
      تغییرات اتوماتیک در قالب تغییرات در کد ها فایل های اضافی مطلب اکسترنال

      درود

      اینبار براتون یه استایل شکلاتی آماده کردم.شاید خیلی هاتون با دیدن تصویر استایل بگید پس کو شکلاتش؟! خبری از شکلات داخل این استایل نیست در اصل قرار بود نام این استایل brown قرار بگیره که علیرضا یه استایل با همین نام زودتر زد و دیگه نشد این اسم رو براش بزارم خلاصه بهترین چیزی که به ذهنم رسید با این طرح و رنگ و.. فقط شکلات بود که از لحاظ رنگ بندی داخل تمام سایت های تفریحی سایت های شخصی سایت های موزیک و موبایل و.. میتونید استفاده کنید.
      در این استایل امکان سوییچر رنگ قرار داده نشد چون تصمیم بر این بود که این استایل فقط 1 رنگ داشته باشه و بیشتر روی یک رنگ تمرکز کنم و اونو بهبود بدم تا اینکه 3رنگ بزنم و یه چیز فرمالیته تحویل بدم!

      در مورد این استایل باید بگم که کدنویسی تا جایی که تونسته شده استاندارد انجام شده و از خاصیت sprite برای تصاویر استفاده شده که موجب کاهش حجم بسیار زیاد استایل شده.

      مهمترین تفاوت این استایل با دیگر استایل ها شیوه لوگین به سایت هست که در این استایل کاملا متفاوت کد نویسی شده و شما حتی قادر هستید هنگام ورود قوانین مهمی که در سایت باید کاربر ها رعایت کنند رو داخل اون بنویسید که در زیر تصویری از حالت لوگین برای شما قرار دادم:




      دومین ویژگی این استایل این هست که در حالت مهمان اگر وارد سایت بشید نواری در بالای صفحه با اسکرول صفحه به سمت پایین میاد که در اون دکمه های ورود و ثبت نام و خوش آمد گویی قرار داده شده که اینکار باعث افزایش دسترسی بهتر کاربران برای ورود و یا عضویت در سایت شما دارن که همین امر موجب باعث افزایش محبوبیت وبسایت شما میشود.







      و در حالتی که کاربر وارد سایت میشه برای داشتن دسترسی بهتر و احساس راحتی این نوار در بالای وبسایت ایستاده میشه تا بتونه داخل وبسایت شما فعالیت کنه که تصویری از این استایل در حالت لوگین شده رو میبینید:






      پست بیت این استایل تا جایی که سعی شده در عین سادگی زیبا جلوه بده که این طرح رو براتون آماده کردم:





      در نهایت استایلی که اینبار براتون قرار دادم ممکنه در نگاه اول فکر کنید چیز خاصی روی قالب صورت نگرفته ولی با دیدن ریزنکات متوجه میشید که استایلی که منتشر شده با استایل هایی که تاکنون طراحی شده تفاوت بسیار زیادی داره ...

      امیدوارم که خوشتون بیاد و نهایت استفاده رو ببرید و کپی رایت استایل رو به هیچ عنوان پاک نکنید چون من از وقت امتحاناتم گرفت و این استایل رو طراحی کردم...

      موفق باشید.

      ================================================== ===============================
      آموزش کادربندی پست بیت برای انواع فیلد ها:

      برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد زیر تعویض کنید :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با کد زیر تعویض کنید:
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>


      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

      در صورتی که هک Award یا جوایز یا همان مدال را نصب کرده اید به جستجوی قالب ها بروید و جستجو کنید :
      awards_postbit_display
      محتوای آن را عوض کنید با :
      کد:
      <!-- show awards --> <if condition="$post[showuserawards]"><div class="post_field"> <br /> <fieldset><legend><a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[award_showcase]</a></legend>     <div class="awards_showcase_awarddisplay">$post[userawards]</div>     <div class="post_field">         <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_awards]</a>: $post[num_awards]         <if condition="$vboptions[aw_points]"><br />             <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_points]</a>: $post[total_points]         </if>     </div> </fieldset> <br /> </if> <!-- /show awards --></div>

      ================================================== ===============================
      اموزش حل مشکل از بیرون زدن آواتار از پست بیت

      جست جو کنید: additional.css
      و در بالای کد ها این کد ها رو اضافه کنید:

      کد:
      .usercenter img {
         border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -moz-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -webkit-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -ms-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -o-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         box-shadow: 0 3px 5px #D8CDB9;
          max-width: 160px;
      }
      .usertitle, .rank img {
      max-width: 200px;
      margin-right: -19px
      }
      توجه! چنانچه همچین کدی که در بالا ذکر کردم داخل addtionall.css از قبل بود آون رو کاملا پاک کنید.

      ==================================== update 2.0 ==================================
      کل قالب و PSD برای نسخه 2 ویرایش شد.
      تغییرات اعمال شده در این نسخه:

      اضافه شدن Tooltip به استایل و نمایش نام کاربری در قسمت اطلاعیه





      • فیکس و طراحی مجدد پست بیت به شکلی زیبا و کاملا جدید


      • ست شدن استایل با مرورگر اوپرا


      • ایجاد تب جدید هنگام کلیک بر روی کپی رایت استایل


      • و...



      PSD لوگو در فایل زیپ استایل موجود هست.

      برای مشاهده آموزش تغییرات کلیک کنید (مخصوص کسانی که از ورِژن 1 استفاده میکنند)


      دمو آنلاین

      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #512
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    351
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط onlinesoheil نمایش پست ها
    دوست عزیز چرا وقتی داخل صفحات دیگر هستیم ( هر صفحه ای به غیر از صفحه اصلی انجمن ) / روی ورود که می زنیم فقط صفحه سیاه میشه ؟؟!
    دوست عزیز چرا پاسخ سوالمو نمی دی /؟

  3. Top | #513
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    656
    مورد پسند
    85 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Cry نمایش پست ها


    برای اون قسمت هم باید وارد قالب
    vbulletin-chrome.css بشید . پیدا کنید :

    کد:
    .navbar {    background: url("http://www.vbiran.ir/images/vbiran-chocolate/sprite2.png") repeat-x scroll 0px -102px transparent;
        border: 0 solid #FFFFFF;
        color: #FFFFFF;
        font: 11px Arial,Calibri,Verdana,Geneva,sans-serif;
        height: 75px;
        margin: -10px 0 0;
        position: relative;
    }
    lممنون این روزها مثل اینکه غیر از شما کسی پاسخگو نیست برای هیدر با وسط چین کردن لوگو مشکل داشتم چون عرض هیدر رو نمیشد تو رزولوشن های مختلف ثابت کرد به جاش اومدم از این کد استفاده کردم

    کد:
    <!-- Full width Logo Code Start -->
    
    
    <div><a href="http://www.bike20.ir"><img src="http://www.vbiran.ir/images/vbiran-chocolate/11.jpg" width="100%" height="300" alt="تالار دوچرخه سواری بایک بیست" /></a></div>
    
    
    <!-- Full width Logo Code End -->
    و با راهنماییتون نوار ابزار ناوبار رو پایین آوردم
    بازم از لطفت ممنون

  4. Top | #514
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    هنوز استفاده نکردم
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    اول از همه بابت قالب فوق العاده زیبا وسبکتون ممنونم .

    من فقط چند تا مشکل دارم این ها را چطور حل کنم ؟

    من از هک حالت من استفاده میکنم ولی الان داخل قالب منوی انتخاب حالت ها نمایش داده نمیشه . چطور فعالش کنم ؟

    از هک DB-Teach thanks استفاده میکنم . چطوری در پست بیت کادربندیشون کنم؟

    هک downladsII را چطور کادربندی کنم ؟ آپلودها و دانلود ها منظورم هست

    اطلاعات هک exprience را چطور کادر بندی بکنم؟

    ممنونم

  5. Top | #515
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mac_mortal نمایش پست ها
    اول از همه بابت قالب فوق العاده زیبا وسبکتون ممنونم .

    من فقط چند تا مشکل دارم این ها را چطور حل کنم ؟

    من از هک حالت من استفاده میکنم ولی الان داخل قالب منوی انتخاب حالت ها نمایش داده نمیشه . چطور فعالش کنم ؟

    از هک DB-Teach thanks استفاده میکنم . چطوری در پست بیت کادربندیشون کنم؟

    هک downladsII را چطور کادربندی کنم ؟ آپلودها و دانلود ها منظورم هست

    اطلاعات هک exprience را چطور کادر بندی بکنم؟

    ممنونم

    پست اول .

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  6. Top | #516
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    هنوز استفاده نکردم
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    دوست عزیز من مطالب پست اول را خوندم و بعدش سوال پرسیدم . هیچ کدوم از این هک هایی که گفتم روشش توضیح داده نشده و مشکل حالت من هم که چیزی نگفتن

  7. Top | #517
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4,2
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    جچوری باید تب ها هارو تظیم کرد اپلوسنر بزارم وبلاگ


  8. Top | #518
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    navbar رو جست و جو کنید :

    کد زیر :


    کد:
    <li><a class="navtab" href="لینک در اینجا">متن لینک در اینجا</a></li>

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  9. Top | #519
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    هنوز استفاده نکردم
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mac_mortal نمایش پست ها
    دوست عزیز من مطالب پست اول را خوندم و بعدش سوال پرسیدم . هیچ کدوم از این هک هایی که گفتم روشش توضیح داده نشده و مشکل حالت من هم که چیزی نگفتن
    لطفا راهنماییم کنید

  10. Top | #520
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4,2
    نوشته ها
    71
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    11

    پیش فرض

    ببخشید سوال کلی میپرسم


    جچوری ایکون های روی پست بیت بردارم!

    جچوری لوگو که وسط اجمن غیب میشه عوض کنم لوگو خودم یزارم؟



  11. Top | #521
    کاربر ویژه

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    هنوز استفاده نکردم
    نوشته ها
    174
    مورد پسند
    38 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    برای عوض کردن لوگو کافیه که لوگوی مورد نظرت را داخل پوشه images بریزی و با vbiran.png جایگزین کنی.

    اگه این کار را بکنی تو پست بیت هم لوگوی خودت کنار اون ها میاد .
    اگر باز هم خواستی حذف کنی از قسمت ویرایش قالب ها حذفش کن

    کاربر مقابل از mac_mortal بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 827
    آخرين نوشته: 2015/11/18, 11:40 PM
  2. در خواست ویرایش psd هدر قالبVBiran-chocolate
    توسط javad333 در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/03, 01:19 AM
  3. چند تا مشکل با استایل VBIran Chocolate
    توسط Game-Worlds در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/09, 11:11 AM
  4. درخواست قسمتی از استایل VBiran-chocolate
    توسط Anti.Dark در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/06/21, 09:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •