تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 67 از 100 نخستنخست ... 175354555657585960616263646566676869707172737475767778798081 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 661 به 670 از 993

موضوع: دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

    1. توضیحات دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate »»

      دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate

      نگارش: ، توسط (طراح استایل / مدیر ارشد)

      آخرین زمان حضور: Nov 2016 پرینت این صفحه / حالت نمایش بصورت پرینت شده ارسال این صفحه به ایمیل یک دوست یا خودتان
      نگارش: 4.2.0 رتبه :  (8 رای ، میانگین : 3.88 ) نصب شده: 1 بار
      زمان انتشار: 2013/06/08 بروزرسانی: هرگز دریافت شده: 1095 بار
      پشتیبانی نمی شود تغییرات دیتابیس سیستم هک و پلاگین تغییرات دستی در قالب
      تغییرات اتوماتیک در قالب تغییرات در کد ها فایل های اضافی مطلب اکسترنال

      درود

      اینبار براتون یه استایل شکلاتی آماده کردم.شاید خیلی هاتون با دیدن تصویر استایل بگید پس کو شکلاتش؟! خبری از شکلات داخل این استایل نیست در اصل قرار بود نام این استایل brown قرار بگیره که علیرضا یه استایل با همین نام زودتر زد و دیگه نشد این اسم رو براش بزارم خلاصه بهترین چیزی که به ذهنم رسید با این طرح و رنگ و.. فقط شکلات بود که از لحاظ رنگ بندی داخل تمام سایت های تفریحی سایت های شخصی سایت های موزیک و موبایل و.. میتونید استفاده کنید.
      در این استایل امکان سوییچر رنگ قرار داده نشد چون تصمیم بر این بود که این استایل فقط 1 رنگ داشته باشه و بیشتر روی یک رنگ تمرکز کنم و اونو بهبود بدم تا اینکه 3رنگ بزنم و یه چیز فرمالیته تحویل بدم!

      در مورد این استایل باید بگم که کدنویسی تا جایی که تونسته شده استاندارد انجام شده و از خاصیت sprite برای تصاویر استفاده شده که موجب کاهش حجم بسیار زیاد استایل شده.

      مهمترین تفاوت این استایل با دیگر استایل ها شیوه لوگین به سایت هست که در این استایل کاملا متفاوت کد نویسی شده و شما حتی قادر هستید هنگام ورود قوانین مهمی که در سایت باید کاربر ها رعایت کنند رو داخل اون بنویسید که در زیر تصویری از حالت لوگین برای شما قرار دادم:




      دومین ویژگی این استایل این هست که در حالت مهمان اگر وارد سایت بشید نواری در بالای صفحه با اسکرول صفحه به سمت پایین میاد که در اون دکمه های ورود و ثبت نام و خوش آمد گویی قرار داده شده که اینکار باعث افزایش دسترسی بهتر کاربران برای ورود و یا عضویت در سایت شما دارن که همین امر موجب باعث افزایش محبوبیت وبسایت شما میشود.







      و در حالتی که کاربر وارد سایت میشه برای داشتن دسترسی بهتر و احساس راحتی این نوار در بالای وبسایت ایستاده میشه تا بتونه داخل وبسایت شما فعالیت کنه که تصویری از این استایل در حالت لوگین شده رو میبینید:






      پست بیت این استایل تا جایی که سعی شده در عین سادگی زیبا جلوه بده که این طرح رو براتون آماده کردم:





      در نهایت استایلی که اینبار براتون قرار دادم ممکنه در نگاه اول فکر کنید چیز خاصی روی قالب صورت نگرفته ولی با دیدن ریزنکات متوجه میشید که استایلی که منتشر شده با استایل هایی که تاکنون طراحی شده تفاوت بسیار زیادی داره ...

      امیدوارم که خوشتون بیاد و نهایت استفاده رو ببرید و کپی رایت استایل رو به هیچ عنوان پاک نکنید چون من از وقت امتحاناتم گرفت و این استایل رو طراحی کردم...

      موفق باشید.

      ================================================== ===============================
      آموزش کادربندی پست بیت برای انواع فیلد ها:

      برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد زیر تعویض کنید :
      کد:
      <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
      برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با کد زیر تعویض کنید:
      کد:
      <vb:if condition="$post['userid']">     <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div>     <vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1">         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div>     <vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div>     <vb:else />         <div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div>     </vb:if> </vb:if>


      برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :
      کد:
      <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

      در صورتی که هک Award یا جوایز یا همان مدال را نصب کرده اید به جستجوی قالب ها بروید و جستجو کنید :
      awards_postbit_display
      محتوای آن را عوض کنید با :
      کد:
      <!-- show awards --> <if condition="$post[showuserawards]"><div class="post_field"> <br /> <fieldset><legend><a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[award_showcase]</a></legend>     <div class="awards_showcase_awarddisplay">$post[userawards]</div>     <div class="post_field">         <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_awards]</a>: $post[num_awards]         <if condition="$vboptions[aw_points]"><br />             <a href="member.php?u=$post[userid]&tab=myawards" title="$vbphrase[more_awards]">$vbphrase[total_points]</a>: $post[total_points]         </if>     </div> </fieldset> <br /> </if> <!-- /show awards --></div>

      ================================================== ===============================
      اموزش حل مشکل از بیرون زدن آواتار از پست بیت

      جست جو کنید: additional.css
      و در بالای کد ها این کد ها رو اضافه کنید:

      کد:
      .usercenter img {
         border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -moz-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -webkit-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -ms-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         -o-border-radius: 4px 4px 4px 4px;
         box-shadow: 0 3px 5px #D8CDB9;
          max-width: 160px;
      }
      .usertitle, .rank img {
      max-width: 200px;
      margin-right: -19px
      }
      توجه! چنانچه همچین کدی که در بالا ذکر کردم داخل addtionall.css از قبل بود آون رو کاملا پاک کنید.

      ==================================== update 2.0 ==================================
      کل قالب و PSD برای نسخه 2 ویرایش شد.
      تغییرات اعمال شده در این نسخه:

      اضافه شدن Tooltip به استایل و نمایش نام کاربری در قسمت اطلاعیه





      • فیکس و طراحی مجدد پست بیت به شکلی زیبا و کاملا جدید


      • ست شدن استایل با مرورگر اوپرا


      • ایجاد تب جدید هنگام کلیک بر روی کپی رایت استایل


      • و...



      PSD لوگو در فایل زیپ استایل موجود هست.

      برای مشاهده آموزش تغییرات کلیک کنید (مخصوص کسانی که از ورِژن 1 استفاده میکنند)


      دمو آنلاین

      دانلود رایگان دانلود استایل ویبولتین شکلاتی VBiran Chocolate از وی بی ایران


      پشتیبانی شما از نویسنده ( تشکر ، اعلام نصب ، رعایت کپی رایت و پسورد )




  1. گیفت کارت آیتونز

  2. Top | #662

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Shadow نمایش پست ها
    بله ببخشید متوجه شدم فایل images را مجدد در روت هاست اپلود کنید باید درست بشه چون این مشکل واسه منم پیش امده بود مجدد که images را اپلود کردم درست شده بود
    دوباره رو هاست ریختم نشد

    گفتم که رو لوکال هاستم جواب نمیده.
    فک کنم استایل مشکل داره

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl_borji نمایش پست ها
    من نصب کردم ولی تصویر زیر بخش هارو نشون نمیده
    کد هاشو هم دستکاری نکردم
    باید چیکار کنم؟
    فایل پیوست 32184
    اینقدر صبر کردم تا کسی جواب بده کسی جواب نداد خودم رفتم با مقایسه با دیگر قالب ها مشکلش رو پیدا کردم یه جاش ناقص بود

    در قالب : forumhome_forumbit_level1_post

    کد زیر رو پیدا کنید
    کد PHP:
    </vb:if>
    <
    div class="forumbit_post L2">
        <
    div class="forumrow">
            <
    div class="foruminfo">
                <
    span class="sprite_statusicon_{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw forum.statusicon}_48 forumicon" id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}"></span>
                <
    div class="forumdata">
                    <
    div class="datacontainer">
                        <
    div class="titleline">
                            <
    h2 class="forumtitle"><a href="{vb:link forum, {vb:raw forum}}">{vb:raw forum.title}</a></h2>
                            <
    vb:if condition="$show['browsers']"><span class="viewing">({vb:raw forum.browsers} {vb:rawphrase viewing})</span></vb:if>
                        </
    div>
                        <
    vb:if condition="$show['forumdescription']"><class="forumdescription">{vb:raw forum.description}</p></vb:if> 


    و این رو جایگزین کد بالایی کنید
    کد PHP:
    </vb:if>
    <
    div class="forumbit_post L2">
        <
    div class="forumrow">
            <
    div class="foruminfo">
                <
    img src="{vb:stylevar imgdir_statusicon}/{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw forum.statusicon}-48.png" class="forumicon" id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}" alt="" />
                <
    div class="forumdata">
                    <
    div class="datacontainer">
                        <
    div class="titleline">
                            <
    h2 class="forumtitle"><a href="{vb:link forum, {vb:raw forum}}">{vb:raw forum.title}</a></h2>
                            <
    vb:if condition="$show['browsers']"><span class="viewing">({vb:raw forum.browsers} {vb:rawphrase viewing})</span></vb:if>
                        </
    div>
                        <
    vb:if condition="$show['forumdescription']"><class="forumdescription">{vb:raw forum.description}</p></vb:if> 
    ویرایش توسط [email protected] : 2013/09/03 در ساعت 09:06 PM دلیل: ادغام دو پست

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  3. Top | #663
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    46
    مورد پسند
    10 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl_borji نمایش پست ها
    دوباره رو هاست ریختم نشد

    گفتم که رو لوکال هاستم جواب نمیده.
    فک کنم استایل مشکل داره



    اینقدر صبر کردم تا کسی جواب بده کسی جواب نداد خودم رفتم با مقایسه با دیگر قالب ها مشکلش رو پیدا کردم یه جاش ناقص بود

    در قالب : forumhome_forumbit_level1_post

    کد زیر رو پیدا کنید
    کد PHP:
    </vb:if>
    <
    div class="forumbit_post L2">
        <
    div class="forumrow">
            <
    div class="foruminfo">
                <
    span class="sprite_statusicon_{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw forum.statusicon}_48 forumicon" id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}"></span>
                <
    div class="forumdata">
                    <
    div class="datacontainer">
                        <
    div class="titleline">
                            <
    h2 class="forumtitle"><a href="{vb:link forum, {vb:raw forum}}">{vb:raw forum.title}</a></h2>
                            <
    vb:if condition="$show['browsers']"><span class="viewing">({vb:raw forum.browsers} {vb:rawphrase viewing})</span></vb:if>
                        </
    div>
                        <
    vb:if condition="$show['forumdescription']"><class="forumdescription">{vb:raw forum.description}</p></vb:if> 


    و این رو جایگزین کد بالایی کنید
    کد PHP:
    </vb:if>
    <
    div class="forumbit_post L2">
        <
    div class="forumrow">
            <
    div class="foruminfo">
                <
    img src="{vb:stylevar imgdir_statusicon}/{vb:raw forum.imageprefix}forum_{vb:raw forum.statusicon}-48.png" class="forumicon" id="forum_statusicon_{vb:raw forum.forumid}" alt="" />
                <
    div class="forumdata">
                    <
    div class="datacontainer">
                        <
    div class="titleline">
                            <
    h2 class="forumtitle"><a href="{vb:link forum, {vb:raw forum}}">{vb:raw forum.title}</a></h2>
                            <
    vb:if condition="$show['browsers']"><span class="viewing">({vb:raw forum.browsers} {vb:rawphrase viewing})</span></vb:if>
                        </
    div>
                        <
    vb:if condition="$show['forumdescription']"><class="forumdescription">{vb:raw forum.description}</p></vb:if> 

    واقعا ممنون من هم مشکلم همین بود کمک خیلی بزرگی کردی

  4. Top | #664

  5. Top | #665
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.62
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl_borji نمایش پست ها
    سلام
    من یه درخواست داشتم
    یه لوگو برا هدر سایت میخواستم اگه زحمتی نیست برام طراحی کنید اونی که خودم ساختم به دلم ننشسته

    انجمن تخصصی بازی ایران | گیم کده

    دوست عزیز برای لوگو در این بخش http://www.vbiran.ir/forum109.html درخواست بدید.

  6. Top | #666
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    193
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط soheil.d نمایش پست ها
    سلام / با تشکر از نویسنده این قالب

    من به صورت اتفاقی با این قالب آشنا شدم

    رفتم تو انجمن : انجمن تخصصی دهکده موبایل

    بعد پیگیر شدم از این قالب استفاده کنم که اومدم ایت تاپیک

    همه چ خوبه و ی دست مریزاد باید بگم

    فقط یسوال !!!!

    الان این لینکو ببین شما ؟؟؟

    ماجرای شباهت فونت های پیش فرض اندروید و آی او اس

    چرا روی ورود می زنیم صفحه سیاه میشه و فقط و فقط از صفحه اول میشه وارد انجمن شد ؟؟؟؟!!!!!


    وقتی کسی پاسخگو نیست چرا تاپیک بازه پس ؟!

  7. Top | #667
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    در پست اول استارتر گفتن که پشتیبانی نیمکنن،تاپیک های استایل هم باید باز بمونن
    برای این مشکلم از صفحه 58 همین تاپیک پیگیری کنید

  8. Top | #668
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    193
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    از همون صفحه که فرمودین پیگیری کردم ... چیزی نبود جز دعوا !

    الان ؛ کدوم کد ها ربط داره به این ورود به انجمن ؟

    کدهاشو میذارین ؟

  9. Top | #669
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط soheil.d نمایش پست ها
    از همون صفحه که فرمودین پیگیری کردم ... چیزی نبود جز دعوا !

    الان ؛ کدوم کد ها ربط داره به این ورود به انجمن ؟

    کدهاشو میذارین ؟
    الان مشکل دقیق شما چیه ؟

  10. Top | #670
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    193
    مورد پسند
    35 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    23

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Manooto نمایش پست ها
    الان مشکل دقیق شما چیه ؟
    مشکل واضح هست
    فقط تو صفحه اصلی میشه "ورود به سایت" رو باز کرد
    و
    تو باقی صفحات این امکان وجود نداره !!!! و فقط صفحه سیاه میشه !
    نمونش :

    تو صفحه اصلی کار میکنه : انجمن تخصصی دهکده موبایل

    تو باقی صفحات خیر : دانلود نسخه جدید برنامه ارسال Sms با امکانات فراوان GO SMS Pro v5.23 برای اندروید


    تو همون صفحه ای که دوستمون معرفی کردند هم پیگیری کردم اما کسی پاسخ گو نیست

    یا کم سوادی دوستمون هست ( که کاملا بعید می دونم ) یا گرفتاریشون

  11. Top | #671
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    614
    مورد پسند
    197 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.4.0
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    درود ،

    این به دلیل این هست که برای لاگین از جی کوئری استفاده شده .

    به استارتر پ.خ بدید یا صبر کنید بیان تا مشکل رو فیکس کنند .




  12. گیفت کارت آیتونز

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 827
    آخرين نوشته: 2015/11/18, 11:40 PM
  2. در خواست ویرایش psd هدر قالبVBiran-chocolate
    توسط javad333 در انجمن درخواست های گرافیکی ( درجه ، هدر ، بنر و .. )
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/03, 01:19 AM
  3. چند تا مشکل با استایل VBIran Chocolate
    توسط Game-Worlds در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/07/09, 11:11 AM
  4. درخواست قسمتی از استایل VBiran-chocolate
    توسط Anti.Dark در انجمن درخواست قالب های پولی و رایگان
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/06/21, 09:39 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •