تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: مشکل عجیب در دیتابیس و بالا نیامدن سایت

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    با سلام
    دوستان من برای انتقال سایتم اقدام کردم . ابتدا ویبولتین 4.2.1 رو نصب کردم . بعد فارسی ساز رو ریختم. بعد در فایل کانفیک که در includs بود رو در ابتدا همون کد غیر فعال کردن هک ها رو گذاشتم . دیتابیسی که در هاست قدیمم بود رو از طریق phpmyadmin اکسپورت کردم و در هاست جدید ایمپورت کردم.بعد این کار الان سایتم ارور دیتابیس میده و بالا نمیاد . نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم .
    مطمئم هر کاری که باید میکردم تا حالا کردم. عکس کانفیگ و ایمپورت کردن دیتابیس قبلی و ارور دیتابیس رو میذارم. البته ارور خاصی نداره . فقط یه صفحه است .لطفا کمک کنید . واقعا نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟

    فایل پیوست 29473


    فایل پیوست 29474




    سوال و پرسش قبلی من و جواب برخی دوستان
    انتقال سایت به هاست دیگر و چند پرسش من
    ویرایش توسط p-xprt : 2013/06/14 در ساعت 11:00 PM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pnsss نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من برای انتقال سایتم اقدام کردم . ابتدا ویبولتین 4.2.1 رو نصب کردم . بعد فارسی ساز رو ریختم. بعد در فایل کانفیک که در includs بود رو در ابتدا همون کد غیر فعال کردن هک ها رو گذاشتم . دیتابیسی که در هاست قدیمم بود رو از طریق phpmyadmin اکسپورت کردم و در هاست جدید ایمپورت کردم.بعد این کار الان سایتم ارور دیتابیس میده و بالا نمیاد . نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم .
    مطمئم هر کاری که باید میکردم تا حالا کردم. عکس کانفیگ و ایمپورت کردن دیتابیس قبلی و ارور دیتابیس رو میذارم. البته ارور خاصی نداره . فقط یه صفحه است .لطفا کمک کنید . واقعا نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
    ایا نسخه جدید وقدیم یکی بودند ؟
    ----

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ###### نمایش پست ها
    ایا نسخه جدید وقدیم یکی بودند ؟

    ----
    دوست عزیز الان نگاه کردم و ورژن قبلی 4.2.0 بوده و الان من ورژن 4.2.1 رو ریختم. خوب الان فکر میکنید به همین علت بوده ؟؟؟؟؟. اگه نمیشه کاریش کرد همون ورژن قبلی رو بریزم ؟؟؟؟؟؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    میشه یکی به من جواب بده لطفاً ............

  6. Top | #5

  7. Top | #6
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط pnsss نمایش پست ها
    دوست عزیز الان نگاه کردم و ورژن قبلی 4.2.0 بوده و الان من ورژن 4.2.1 رو ریختم. خوب الان فکر میکنید به همین علت بوده ؟؟؟؟؟. اگه نمیشه کاریش کرد همون ورژن قبلی رو بریزم ؟؟؟؟؟؟
    شما فایل های نسخه قدیم را در نسخه جدید جایگزین کرده اید . که این کار اشتباهی است
    اگر میخواستید چنین کاری کنید باید نسخه قدیم را بروز رسانی کنید
    نسخه قدیم را ریستور کنید وسپس نسبت به بروزرسانی نسخه قدیم اقدام کنید

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    172
    مورد پسند
    7 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ###### نمایش پست ها
    شما فایل های نسخه قدیم را در نسخه جدید جایگزین کرده اید . که این کار اشتباهی است
    اگر میخواستید چنین کاری کنید باید نسخه قدیم را بروز رسانی کنید
    نسخه قدیم را ریستور کنید وسپس نسبت به بروزرسانی نسخه قدیم اقدام کنید
    دوست عزیز . حرف شما کاملا درست بود . من همون ویبولتین 4.2.0 رو ریختم و دیتابیس رو ایمپورت کردم و الان سایتم بالا میاد. مشکلم حل شد. دست شما و همه دوستانی که راهنمایی کردن درد نکنه.

  9. Top | #8

    پیش فرض

    اگر لازم بود بگید تاپیک رو براتون باز کنم

    Closed

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. ادغام دیتابیس یک سایت روی دیتابیس خود
    توسط Danger Team در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/05/26, 10:07 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •