تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: ارور دیتابیس پس از ارسال پست

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض ارور دیتابیس پس از ارسال پست

    درود
    ارور دیتابیس پس از ارسال پست
    Database error
    The بانک اطلاعات سامانه املاک گرمدره database has encountered a problem.

    Please try the following:

    • Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
    • Open the www.gmolkforum.ir home page, then try to open another page.
    • Click the Back button to try another link.
    The بانک اطلاعات سامانه املاک گرمدره forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
    We apologise for any inconvenience.




    Database error in vBulletin 4.2.1:


    Invalid SQL:


    INSERT INTO postlog
    (postid, useragent, ip, dateline)
    VALUES
    (7, 'Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/27.0.1453.110 Safari/537.36', 2994981775, 1371192731);


    MySQL Error : Duplicate entry '7' for key 'PRIMARY'
    Error Number : 1062
    Request Date : Friday, June 14th 2013 @ 07:52:11 AM
    Error Date : Friday, June 14th 2013 @ 07:52:11 AM
    Script :
    بانک اطلاعات سامانه املاک گرمدره
    Referrer :
    بانک اطلاعات سامانه املاک گرمدره
    *********IP Address : 178.
    Username : admin
    Classname : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.31-cll



    تعمیرات ایندکس های یگانه

    Restore mysql-schema.php to the install directory then try this action again

    این فایل رو از کجا بیارم !!؟؟

    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    پوشه install رو بریزید ، بعد از do not upload اون فایل پیدا کنید و در پوشه install بریزید

    بعد در مرورگر بارگذاری کنید و ....

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    ممنون از راهنماییتون اما پوشه ی install2 وجود داره و اون فایل هم داخلش هست
    اگر پوشه رو تغییر نام بدم یا به بار دیگه بریزم install رو . ارور میده
    حتی اون فایل درون install 2 رو از اول ریختم بازم نشد و ارور Restore mysql-schema.php to the install directory then try this action again رو میده
    چی کار باید بکنم!

  5. Top | #4

    پیش فرض

    چه اروری میده ؟

    پیشنهاد میکنم از اول پوشه install رو بریزید ، البته باید مربوط به ورژن خودتون باشه

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    اگه فایل install 2 تبدیل بشه به install این ارور رو میده !


    Security Alert!

    install.php still remains in the /install/ directory.

    This poses a security risk, so please delete that file immediately. You cannot access the control panel until you do so.

  7. Top | #6

    پیش فرض

    خوب بله باید هم این ارور رو بده ، شما به AdminCp چیکار داری ، باید به این آدرس بری :

    کد:
    http://www.yourDomain.ir/install/mysql-schema.php


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    تو این صفحه http://www.gmolkforum.ir/install/mysql-schema.php
    این میاد دوست عزیز
    MySQL Schema: $db is not an instance of the vB Database class. This script requires the escape_string() method from the vB Database class.

  9. Top | #8

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    96
    مورد پسند
    4 بار
    اطلاعات
    Windows XP Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    مشکل از اونا هستش؟ چون بهش در رابطه با ارور دیتا بیس تیکت دادم و گفتن از انجمن وی بی پیگیر باشید!!

  11. Top | #10

    پیش فرض

    خیر این مربوط به تنظیمات سرور هست

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  2. ارور دیتابیس پس از تغییر سرور
    توسط kashtiyenooh در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2013/07/13, 11:17 PM
  3. ارور دیتا بیس پس از انتقال هاست
    توسط game_live25 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2013/04/12, 05:56 PM
  4. مشکل دیتابیس پس از انتقال
    توسط nima73 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/17, 01:52 AM
  5. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •