تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 14

موضوع: سوال در مورد بخشی از کدهای قالب رنگین کمان

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض سوال در مورد بخشی از کدهای قالب رنگین کمان

    دوستان چد روزه این سوال رو تو تاپیک خود رنگین کمان مطرح کردم و کارم لنگ این موضوع مونده اما کسی هنوز جواب نداده. اینه که یه تاپیک جدا زدم

    میخوام تو صفحه پورتال انجمنمون یه منو درست مثل این منوی رنگین کمان بسازم. با کدهای ساخت خود منو مشکلی ندارم. اما به سی اس اس هاش نیاز دارم تا تو کدهای منو ازش استفاده کنم.
    فایل css مربوط به این قسمت از دیزاین این قالب اسمش چیه؟



    تو کدهاش که نگاه کردم دیدم کلاسش رو اینجوری نوشته:
    کد:
    <ul class="floatcontainer ff">
    من میخوام بدونم کدهای همین کلاس floatcontainer ff کجاست؟!
    ویرایش توسط samaram : 2013/06/15 در ساعت 11:43 AM




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون. چه شانسی آوردم این لحظه که دارم دو تا سوال مهمم رو مطرح میکنم شما انلاین هستیدا
    ببینید من اصلا یه پوشه دیگه تو هاستم ساختم که توش یه فایل ایندکس برای همین صفحه پورتال داره. این دکمه های سفید رو هم اونجا میخوام بسازم.
    بنابراین این خود navbar هم باید یه جایی اضافه بشه. نه؟ خود کدهای ناوبار کجاست؟!

  5. Top | #4

    پیش فرض

    فایل php یا مثلا html ساختید درسته ؟!

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    بله. فایل html با این آدرس ساختم(البته خودم نساحتم. دادم برام نوشتن):
    زیباتن|کاهش وزن,مشاوره روانشناسی,زیبایی|zibatan.ir
    خب اون برنامه نویس هر کدوم از سی اس اس ها رو خواسته گذاشته تو یه فایل بنام style ولی من حالا میخوام این دکمه ها رو به اون بالاش اضافه کنم که همونطور که میبینید الان لیستش رو اضافه کردم اما چون نمیدونم کدهای کلاسش رو کجا و چطور اضافه کنم، همینجوری بدون استایل مونده

  7. Top | #6

    پیش فرض

    دست این دوست عزیزتون درد نکنه اما خیلی اضافه کاری کرده !

    برای تست فایل زیر رو در همون پوشه آپلود کنید

    http://up.vbiran.ir/uploads/137128336422573_test.zip

    بعد قالبی با عنوان Test_Template و با محتوا زیر در قالبی که در حال مشاهده هستید ایجاد کنید :

    کد:
    {vb:raw headinclude}
    <html dir="{vb:stylevar textdirection}" lang="{vb:stylevar languagecode}">
    <head>
    <title>{vb:raw vboptions.bbtitle}</title>
    </head>
    <body>
    {vb:raw header}
    {vb:raw navbar}
    
    تست
    </body>
    
    </html>
    در اون فایل که آپلود کردید ، این قسمت :

    کد:
    chdir ('/path/to/your/forums');
    باید مثلا بزنید :

    کد:
    chdir ('/home/user/public_html/forum');
    بعد لینک بدید ببینم چطوری شد

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    دست این دوست عزیزتون درد نکنه اما خیلی اضافه کاری کرده !

    برای تست فایل زیر رو در همون پوشه آپلود کنید

    http://up.vbiran.ir/uploads/137128336422573_test.zip

    بعد قالبی با عنوان Test_Template و با محتوا زیر در قالبی که در حال مشاهده هستید ایجاد کنید :

    کد:
    {vb:raw headinclude}
    <html dir="{vb:stylevar textdirection}" lang="{vb:stylevar languagecode}">
    <head>
    <title>{vb:raw vboptions.bbtitle}</title>
    </head>
    <body>
    {vb:raw header}
    {vb:raw navbar}
    
    تست
    </body>
    
    </html>
    در اون فایل که آپلود کردید ، این قسمت :

    کد:
    chdir ('/path/to/your/forums');
    باید مثلا بزنید :

    کد:
    chdir ('/home/user/public_html/forum');
    بعد لینک بدید ببینم چطوری شد
    ممنون.
    فایل تست رو اپلودکردم. ولی منظورتون از خط دوم رو نمی فهمم. یعنی نمیفهمم چطور قالبی با نام... در قالب در حال مشاهده(کدوم قالب؟) بسازم؟

  9. Top | #8

    پیش فرض

    وارد تنظیمات استایل بشید ، جلو قالب رنگین کمان یه منو هست باز کنید و اضافه کردن قالب جدید رو بزنید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    924
    مورد پسند
    114 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    99

    پیش فرض

    ممنون. اینکارا رو انجام دادم. لینک چی رو بدم حالا؟ لینک test رو؟ http://zibatan.ir/zindex/test.html
    یا این؟ زیباتن|کاهش وزن,مشاوره روانشناسی,زیبایی|zibatan.ir
    البته این دومی رو باز نمیکنه و رو صفحه اصلی سایتمون ریدایرکت میشه. نمیدونم پسوندش یعنی php رو اشتباه میکنم؟

  11. Top | #10

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/27, 09:00 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •