تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 34

موضوع: ارور دیتابیس

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض ارور دیتابیس

    سلام
    امروز توسط تیم انجمن ما چنتا سایت هک شد و فکر میکنم اون ها برای تلافی به انجمن حمله کردن

    چون دقیقا چند دیقه بعد از هک کردن اون سایت ها انجمن سرعتش اول کم شد و بعد ارور دیتابیس داد
    انجمن تفریحی فارسی زبان
    لطفا سریع راهنمایی کنید مشکل رو رفع کنم .خیلی فوریه

    راستی فونت فارسی هم خراب شده و به ادمین سی پی هم نمیتونم برم


    اینم متن ارور کادر زرد رنگ
    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.0:
    
    Invalid SQL:
    
    
    					SELECT COUNT(post.postid) as unread
    					FROM vb_post as post /*FORCE INDEX (dateline)*/
    					INNER JOIN vb_thread as thread USING (threadid)
    					INNER JOIN vb_forum AS forum USING (forumid)
    					LEFT JOIN vb_threadread AS threadread ON (threadread.threadid = thread.threadid AND threadread.userid = 1)
    					LEFT JOIN vb_forumread AS forumread ON (forumread.forumid = forum.forumid AND forumread.userid = 1)
    					WHERE thread.forumid IN(05,7,38,78,105,107,106,108,109,87,88,8,9,10,11,62,60,99,100,101,102,103,104,13,14,15,37,61,17,19,86,85,94,31,81,18,26,27,28,32,33,34,35,82,95,96,97,98,110,111,89,90,91,70,71,72,73,74,50,51,20,21,22,29,77,30,39,40,41,42,75,76,80,24,23,43,44,45,46,47,48,49,53,54,55,56,57,84) AND thread.visible IN (0,1,2)
    					AND post.dateline > IF(threadread.readtime IS NULL, 1371316776, threadread.readtime)
    					AND post.dateline > IF(forumread.readtime IS NULL, 1371316776, forumread.readtime)
    					AND post.dateline > 1371316776
    					AND thread.lastpost > IF(threadread.readtime IS NULL, 1371316776, threadread.readtime)
    					AND thread.lastpost > IF(forumread.readtime IS NULL, 1371316776, forumread.readtime)
    					AND thread.lastpost > 1371316776;
    
    
    MySQL Error   : File './farsizab_forum/vb_post.MYD' not found (Errcode: 2)
    Error Number  : 29
    Request Date  : Saturday, June 15th 2013 @ 02:47:32 PM
    Error Date    : Saturday, June 15th 2013 @ 02:47:34 PM
    Script        : http://forum.farsizaban.ir/
    Referrer      : 
    IP Address    : 37.254.218.88
    Username      : MILAD
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.1.69-cll




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    درحال حاظر مشکلی مشاهده نمیشود
    مجدد بررسی کنید
    اگر مورد خاصی است دیتابیس انجمن را بازنشانی کنید یا میتوانید بکاپ ریستور کنید

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    انجمن برای شما باز میشه؟؟؟؟؟؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    ....!
    نوشته ها
    545
    مورد پسند
    187 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    براي منم همچين اروري الان زدم مياد
    جريان چيه
    چرا ريستوري
    مشكل از چيه
    اينچجور راهنمايي هستش

    کاربر مقابل از hercent بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ...

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    بک اپ رو متسفانه نمیتونم ریستور کنم .چون خیلی امروز در انجمن پست زده شده

    راهی نداره که مشکل رو رفع کنم؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    ....!
    نوشته ها
    545
    مورد پسند
    187 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    ارور به صورتيه كه وقتي وارد كاربري ميواي بشي ارور ميده
    بازديد كنندها ي معمولي ارور نميده
    لطفا راهنمايي بهتر كنيد نه اين كه بگيد ريستوري

    کاربر مقابل از hercent بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ...

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    درسته .فقط برای یوزر ها ارور میده . و برای کاربران مهمان بودن مشکل باز میشه

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    ....!
    نوشته ها
    545
    مورد پسند
    187 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    62

    پیش فرض

    دوست عزيز شما هم مشكل مشابه من داري
    بخاري از بقيه بلند نميشه خودم سرچ كردم و يك چيزاي فهميدم
    اين كارو من ميخوام بكنم تو هم بكن
    مشكل براي بعضي كاربراست
    و از يكي از هك هاست كه خراب شده
    براي درست كردن و پيدا كردن مشكل ك از كدوم هكه بايد توي فايل config.php ايدي وارد كنيد قسمت نوشته technical email
    بعد كه ايميل ارور اومد براي بقيه بزار تا ببينين از كدوم قسمت هستش
    موفق باشي

    کاربر مقابل از hercent بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ...

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    ایمیلم رو از همون هنگام نصب گذاشتم ولی برام چیزی ارسال نشده تا به حال

  11. Top | #10
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    به نظر بنده درصورتی که تغییری ایجاد نکرده اید واحتمال میدهید در اثر حملات مخرب باشد
    احتمالا با راهکار هایی باعث فشار به دیتابیس اورده اند
    اگر مشکل از این قسما باشد به راحتی میتوانید متوجه شوید به بخش php my admin بروید سپس دیتابیس مورد نظرتون رو انتخاب کنید
    تمامی tableها رو از انتخاب کنید .
    در اخر صفحه منوی کشویی وجود دارد که به صورت پیشفرض به حالت with selected ان را به حالت repair table در بیاورید
    سپس منتظر بمانید تا این فرایند به پایان برسد از مزایای این روش درصورتی که table مشکل داشته باشد در صورتی که امکان تعمیر ان وجود داشته باشد مشکل برطرف میگردد ودرصورتی که حتی نتواند مشکل را برطرف کند مشکل را به شما نشان میدهد گاهی ممکن است حملات باعث اسیب به table خاصی شده باشد که شما با این روش میتوانید متوجه ونسبت به برطرف کردن مشکل اقدام فرمایید
    w w w . p 30 w e b . o r g

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •