تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: رفع ارور mysql_query() [function.mysql-query]: .....

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض رفع ارور mysql_query() [function.mysql-query]: .....

    سلام .

    انجمنم این دو تا ارور رو میده

    کد:
    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in [path]/includes/class_core.php on line 417
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5615) in [path]/includes/functions.php on line 4513
    
    چی کار کنم ؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    به پشتیبانی هاستینگ تیکت بدید.
    مشکل از Mysql سرور شماست.

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  4. Top | #3
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamalioo نمایش پست ها
    سلام .

    انجمنم این دو تا ارور رو میده

    کد:
    Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in [path]/includes/class_core.php on line 417
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [path]/includes/class_core.php:5615) in [path]/includes/functions.php on line 4513
    
    چی کار کنم ؟
    چه زمانی با این ارور مواجه میشوید ؟

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    به پشتیبانی هاستینگ تیکت بدید.
    مشکل از Mysql سرور شماست.
    دیتابیس سالمه .. از سی پنل هم بهش دسترسی دارم ‌ ..

    چه زمانی با این ارور مواجه میشوید ؟
    امروز اینطوری شد . تو صفحه اصلی و ادمین سی پی هردو

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,836
    مورد پسند
    4,150 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.110
    میزان امتیاز
    473

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamalioo نمایش پست ها
    دیتابیس سالمه .. از سی پنل هم بهش دسترسی دارم ‌ ..



    امروز اینطوری شد . تو صفحه اصلی و ادمین سی پی هردو

    مشکل به طور عادی قابل مشاهده نیست!!

    mysql از طرف سرور مشکل پیدا کرده است. به پشتیبانی تیکت بدید.

    کاربر مقابل از AmirAshkan بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    E-Mail:amir[dot]iran2020[at]gmail[dot]com
    Skype:M.R.4.K
    برای آگاهی از قیمت های طراحی استایل پیام بدهید.

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAshkan نمایش پست ها
    مشکل به طور عادی قابل مشاهده نیست!!

    mysql از طرف سرور مشکل پیدا کرده است. به پشتیبانی تیکت بدید.
    دیتابیس سالمه ... سرور اختصاصی هستیم ...

  8. Top | #7
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamalioo نمایش پست ها

    امروز اینطوری شد . تو صفحه اصلی و ادمین سی پی هردو
    ادرس انجمن تون ؟

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    10
    مورد پسند
    0 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ###### نمایش پست ها
    ادرس انجمن تون ؟
    http://forum.androidkade.com

    خود سایت ( وردپرس ) هم رو این هست مشکلی نداره

    ...
    ...
    ...

    ادمین سی پی الان بالا میاد ... چی کار کنم ؟
    ویرایش توسط mamalioo : 2013/06/19 در ساعت 01:03 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #9

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. نحوه اجرای SQL Query در PhpMyAdmin
    توسط VBIran در انجمن ارور های دیتابیس و راه حل
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/08/09, 08:05 PM
  2. error function.php line1905
    توسط hadi91 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/02/18, 01:41 PM
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/12/13, 02:49 PM
  4. ارور انجمن در function.php
    توسط Roach در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/09, 10:25 AM
  5. خطای function.mysql-query
    توسط Relax در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/30, 09:32 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •