تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: سوال در مورد css

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    360
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض سوال در مورد css

    درود دوستان. بنده کد ساده ی زیر رو نوشتم:

    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    style
    .
    ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    transition:width 2s;
    -
    webkit-transition:width 2s/* Safari */
    }

    .
    ali:hover
    {
    width:250px;
    }
    </
    style>
    </
    head>
    <
    body></body>
    </
    html
    این کد وقتی که موس Hover شد اجرا میشه. اما من میخوام وقتی که روش کلیک شد خاصیت transition اجرا بشه، برای این کار باید از چه دستوری استفاده کنم؟

    توجه کنید که میخوام به یک بار کلیک، تا آخر اجرا بشه، و با کلیک دوباره بسته بشه نه اینکه کلیک رو نگه دارم.

    ممنون

    کاربر مقابل از alireza.pir بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    خدمت شما :
    کد:
    .ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    }
    
    .ali:focus
    {
    width:250px;
    transition:width 2s;
    -webkit-transition:width 2s; /* Safari */;
    }

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    360
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA_2010 نمایش پست ها
    خدمت شما :
    کد:
    .ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    }
    
    .ali:focus
    {
    width:250px;
    transition:width 2s;
    -webkit-transition:width 2s; /* Safari */;
    }
    همونطور که فرموده بودید به اینصورت قرار دادم:

    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    style
    .
    ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    }

    .
    ali:focus
    {
    width:250px;
    transition:width 2s;
    -
    webkit-transition:width 2s/* Safari */;
    }
    </
    style>
    </
    head>
    <
    body>


    <
    div class="ali"></div>

    </
    body>
    </
    html
    اما باز هم کار نکرد؛ یعنی با کلیک هیچ اتفاقی نمی افته

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    شما تغییر مد نظرتون رو لطف کنید بگید تا کدهاش رو قرار دهم.

    کاربر مقابل از ALIREZA_2010 بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    360
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA_2010 نمایش پست ها
    شما تغییر مد نظرتون رو لطف کنید بگید تا کدهاش رو قرار دهم.
    خیلی ممنونم ازتون

    ببینید میخوام همین اتفاقی که وقتی با هاور شدن موس در کد زیر می افته:

    کد PHP:
    <html>
    <
    head>
    <
    style
    .
    ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    transition:width 2s;
    -
    webkit-transition:width 2s/* Safari */
    }

    .
    ali:hover
    {
    width:250px;
    }

    </
    style>
    </
    head>
    <
    body></body>
    </
    html
    با یک بار کلیک بیفته. یعنی یک بار روی باکس کلیک انجام بشه، و Box به صورت انیمیشنی، 250px بشه، و بعد از کامل شدن اگه روش دوباره کلیک شد، دوباره اندازش بشه 40px

    تشکر

  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,488
    مورد پسند
    2,326 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    همین کد خودتون درسته فقط بجای hover بزارید focus
    لینک بدهید.

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    360
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA_2010 نمایش پست ها
    همین کد خودتون درسته فقط بجای hover بزارید focus
    لینک بدهید.
    هم روی لوکال امتحان کردم هم روی ادیتور آنلاین. میتونید همین کد ها رو در یک ادیتور آنلاین کپی کنید و ببینید:
    کد:
    <html>
    <head>
    <style> 
    .ali
    {
    width:40px;
    height:40px;
    background:blue;
    border:2px solid #a1a1a1;
    border-radius:25px;
    transition:width 2s;
    -webkit-transition:width 2s; /* Safari */
    }
    
    .ali:focus
    {
    width:250px;
    }
    
    </style>
    </head>
    <body></body>
    </html>
    نمیدونم چرا کد های داخل تگ Body حذف میشه موقع ارساب پست! داخل

    <body></body>

    این کد هست:
    <div class="ali"></div>

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    24
    نوشته ها
    360
    مورد پسند
    179 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    45

    پیش فرض

    UP

  10. Top | #9
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    716
    مورد پسند
    438 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    85

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط ALIREZA_2010 نمایش پست ها
    همین کد خودتون درسته فقط بجای hover بزارید focus
    لینک بدهید.
    علی جان داداش سی اس اس رویداد کلیکش درست هست که focus ه
    اما با کلیک هیچ رویدادی اتفاق نمی افته.
    این دوست گلمون باید از جیکویری استفاده کنن. از رویداد .animate()

    کاربر مقابل از eRan94 بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    خبری در راه است

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/27, 09:00 PM
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/25, 05:44 PM
  3. یک سوال در مورد ویبولتین سوئیت
    توسط AmirAshkan در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 10:00 PM
  4. سوال در مورد سوال امنیتی برای ورژن 3 ویبولتین
    توسط v30sharp در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/03/27, 08:27 PM
  5. سوال درباره نصب استایل روی سوئیت
    توسط Mehdi13 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/09/20, 02:48 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •