تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: Parse error هنگام عضو شدن

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض Parse error هنگام عضو شدن

    سلام
    بعد نصب vb و یک سری تغییراتی که در تنظیمات دادم باعث ایجاد مشکلی در بعد از ثبت کاربری (عضو شدن) شده
    وقتی یک نفر عضو سایت میشه این پیام به ان داده میشه
    می خواستم بدونم چطور میشه این پیام رو درست کرد که دیگه این Eror رو ندهد
    Parse error: syntax error, unexpected '<', expecting ']' in /home/engineer/public_html/includes/class_dm_user.php(2950) : eval()'d code on line 6
    پيام سيستم
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: /home/engineer/public_html/includes/class_dm_user.php(2950) : eval()'d code
    Line: 6
    تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    شما فایل class_dm_user.php رو با یه نسخه جدید عوض کنید مشکلتون حل میشه.

    کاربر مقابل از Nama136te بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nama136te نمایش پست ها
    شما فایل class_dm_user.php رو با یه نسخه جدید عوض کنید مشکلتون حل میشه.
    چطور باید این کار رو بکنم ؟
    نسخه ی جدید رو باید چطور گیر بیارم ؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نسخه جدید که نداره ، از فایل های همان وی بی که نصب کردین از مسیر home/engineer/public_html/includes/class_dm_user.php فایل رو پاک کنید و اگه رو کامپیوتر دارین اونو بجاش آپ کنید. و اگه ندارید از وی بی ایران همون نسخه وی بی رو دانلود کرده و از مسیری که گفتم این فایلو آپ کنید.

    کاربر مقابل از Nama136te بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nama136te نمایش پست ها
    نسخه جدید که نداره ، از فایل های همان وی بی که نصب کردین از مسیر home/engineer/public_html/includes/class_dm_user.php فایل رو پاک کنید و اگه رو کامپیوتر دارین اونو بجاش آپ کنید. و اگه ندارید از وی بی ایران همون نسخه وی بی رو دانلود کرده و از مسیری که گفتم این فایلو آپ کنید.
    مشکلی پیش نمیاد با این کار ؟
    راهی دیگه ای برای درست کردنش نیست ؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    4.x.x
    نوشته ها
    610
    مورد پسند
    300 بار
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    83

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط tsonade نمایش پست ها
    مشکلی پیش نمیاد با این کار ؟
    نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

    کاربر مقابل از Nama136te بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nama136te نمایش پست ها
    نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    من گشتم تنظیمات رو چک کردم
    متوجه شدم علت این مشکل ارسال پیام خصوصی خوش امدگویی هنگام عضویت در سایت بوده و غیر فعال کردمش
    جطور میتونم تنظیمات رو درست کنم که بعد فعال سازی این قسمت مشکل بالا به وجود نیاد ؟

  9. Top | #8
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,681
    مورد پسند
    54,800 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    3117

    پیش فرض

    خط 6 /class_dm_user.php رو پاک کنید ببینید درست میشه یا خیر.

    کاربر مقابل از VBIran بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    ورژن ویبولتین
    4.1.3
    نوشته ها
    474
    مورد پسند
    135 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    55

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    خط 6 /class_dm_user.php رو پاک کنید ببینید درست میشه یا خیر.
    این مشکل در اثر فعال کردن گزینه ی ارسال پیام خوشامد گویی خصوصی اتومانیک در هنگام عضو شدن بود
    تنظیمات اون قسمت مشکل داره
    اموزش نتظیم کردن اون قسمت می خواستم
    با تشکر

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    ورژن ویبولتین
    4.1.2
    نوشته ها
    248
    مورد پسند
    489 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    خط 18 در notepad و یا خط 6 در سورس رو که میشه

    کد:
    define('SALT_LENGTH', 30);
    تغییر بدید به

    کد:
    define('SALT_LENGTH', 3);
    ببینید تغییری حاصل میشه یا نه .


    (سورس کد ویبالتین یک چیزی میگه ، سورس هایی که من دارم یک چیز !!!)


    موفق باشید ./

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چرا کلیجا error میده؟!!
    توسط PERS!AN در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/10/11, 01:24 AM
  2. پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/08/30, 07:45 AM
  3. Error عجیب؟
    توسط ms-ninja در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/05/03, 02:07 PM
  4. لطفا کمک کنید: خطا هنگام ثبت نام - Parse error
    توسط badpad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/03/12, 05:26 PM
  5. Database error in vBulletin این error چیکار کنم
    توسط Mojtaba.T در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2011/01/02, 01:31 PM

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •