تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 68

موضوع: چطور یه اسلایدر بسازم؟

  1. Top | #51
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    99
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    لينكش باز نميشه




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #52
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    5.0
    نوشته ها
    4
    مورد پسند
    2 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    فکر کنم سرکاریه!!
    خرید VST در>http://tehranaudio.com/17-vst< فروش VST در>http://tehranaudio.com/17-vst< خرید نرم افزار آهنگ سازی ... فروش M-Audio در>http://tehranaudio.com

  4. Top | #53
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط #ARMIN# نمایش پست ها
    لينكش باز نميشه
    لینک چی باز نمیشه؟

  5. Top | #54
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadlab نمایش پست ها
    اینم دومین آخر شب D:
    دیر شد.

    این فال رو داخل فولدر images بریز

    http://up.vbiran.ir/uploads/13732987...ran-slider.zip

    داخل additional.css

    اضافه کن

    کد:
    .slider {
         background: url("images/bg-slider.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
        float: left;
        height: 137px;
        margin: 90px 59% 0 auto;
        position: absolute;
        width: 451px;
    }
    .slid {
     background: url("images/slid.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
     z-index: 100;
        float: left;
        height: 34px;
        margin: 99px 58.5% 0 auto;
        position: absolute;
        width: 72px;
    }
    #reel {
        left: -5px;
        list-style-type: none;
        position: absolute;
    }
    #reel li {
        list-style-type: none;
        position: absolute;
         top: 8px;
    }
    .sl1 {
        position: relative;
        text-align: left;
        width: 128px;
    }
    داخل headinclude اضافه کن

    کد:
    <script src="images/js/jquery-1.8.3.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="images/js/jquery.innerfade.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="images/js/jsman.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="images/js/movie.js" type="text/javascript"></script>
    داخل header هر جا که خواستی اضافه کن

    کد:
    <div class="slid"></div>
    <!----slider---->
    <div class="slider">
    <div class="sl1">
    <ul id="reel"> 
    <li><a href="http://www.hamkhone.ir/"><img src="images/slider/2.png" width="440" height="120" /></a></li>
    <li><a href="http://www.hamkhone.ir/"><img src="images/slider/3.png" width="440" height="120" /></a></li>
    </ul>
    </div></div>
    <!----End-slider---->
    ادرس عکس ها هم مشخص هست تغییر بده.
    So close no matter how far Couldn't be much more from the heart ** Forever trusting who we are and nothing else matters

  6. Top | #55
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anti.Dark نمایش پست ها
    دیر شد.

    این فال رو داخل فولدر images بریز

    http://up.vbiran.ir/uploads/13732987...ran-slider.zip

    داخل additional.css

    اضافه کن

    کد:
    .slider {
         background: url("http://www.vbiran.ir/images/bg-slider.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
        float: left;
        height: 137px;
        margin: 90px 59% 0 auto;
        position: absolute;
        width: 451px;
    }
    .slid {
     background: url("http://www.vbiran.ir/images/slid.png") no-repeat scroll 0 0 transparent;
     z-index: 100;
        float: left;
        height: 34px;
        margin: 99px 58.5% 0 auto;
        position: absolute;
        width: 72px;
    }
    #reel {
        left: -5px;
        list-style-type: none;
        position: absolute;
    }
    #reel li {
        list-style-type: none;
        position: absolute;
         top: 8px;
    }
    .sl1 {
        position: relative;
        text-align: left;
        width: 128px;
    }
    .....................
    ممنون از زحمت شما دوست عزیز
    انجام میدم و همینجا نتیجه رو میگم

    من کدهارو گذاشتم
    همه چی درسته فقط یه کوچولو میخوام بالاتر بیفته
    میشه کاریش کرد؟
    اگه میشه یه نگاه بندازین
    انجمن تخصصی پروتزهای دندانی
    ویرایش توسط shadlab : 2013/07/09 در ساعت 01:36 AM دلیل: ادغام دو پست

  7. Top | #56
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadlab نمایش پست ها
    ممنون از زحمت شما دوست عزیز
    انجام میدم و همینجا نتیجه رو میگم

    من کدهارو گذاشتم
    همه چی درسته فقط یه کوچولو میخوام بالاتر بیفته
    میشه کاریش کرد؟
    اگه میشه یه نگاه بندازین
    انجمن تخصصی پروتزهای دندانی
    به کلاس slider


    margin_top:20px;

    رو اضافه کن و مقدار رو هر چقدر میخای تغییر بده
    So close no matter how far Couldn't be much more from the heart ** Forever trusting who we are and nothing else matters

  8. Top | #57
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anti.Dark نمایش پست ها
    به کلاس slider


    margin_top:20px;

    رو اضافه کن و مقدار رو هر چقدر میخای تغییر بده
    مرسی
    ولی اثری نداشت
    همونجور موند
    مقدارشم تغییر دادم نشد

  9. Top | #58
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 9.0.1
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    کسی هست کمکم کنه؟

  10. Top | #59
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    269
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    انجام دیدم رفت زیر اخرین ارسالات، چیش رو تغییر بدم درست بشه؟
    تورنیدو مووی

    بهترین سایت رایگان فیلم و موزیک و سریال
    اگر مایل به همکاری هستید در انجمن تورنیدو مووی یه پ خ بدید

  11. Top | #60
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    569
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    65

    پیش فرض

    این کد رو اضافه کن جای کد بالا ببین حل میشه.

    margin-top:15px;

    کد قبلی اشتباه بود.
    So close no matter how far Couldn't be much more from the heart ** Forever trusting who we are and nothing else matters

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •