تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567
نمایش نتایج: از 61 به 68 از 68

موضوع: چطور یه اسلایدر بسازم؟

  1. Top | #61
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    269
    مورد پسند
    58 بار
    اطلاعات
    Unknown Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    31

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anti.Dark نمایش پست ها
    این کد رو اضافه کن جای کد بالا ببین حل میشه.

    margin-top:15px;

    کد قبلی اشتباه بود.
    جناب برای ما چه تجویزی می کنید؟
    تورنیدو مووی

    بهترین سایت رایگان فیلم و موزیک و سریال
    اگر مایل به همکاری هستید در انجمن تورنیدو مووی یه پ خ بدید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #62
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Anti.Dark نمایش پست ها
    این کد رو اضافه کن جای کد بالا ببین حل میشه.

    margin-top:15px;

    کد قبلی اشتباه بود.
    اینم کار نکرد
    دقیقا کجا اضافه کنم؟

  4. Top | #63
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppp
    کسی نیس کمکم کنه
    ؟
    فقط یه کوچولو میخوام بره بالا
    یه کوچولو فقط

  5. Top | #64
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    589
    مورد پسند
    329 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    69

    پیش فرض

    کلاس reel li عدد 8 رو به -11 تغییر بدید
    #reel li {
    list-style-type: none;
    position: absolute;
    top: 8px;
    برای راه اندازی ویبولتین و موارد مربوطه از طریق پیغام خصوصی یا ایدی پروفایل در ارتباط باشید.

  6. Top | #65
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط .:: Ali ::. نمایش پست ها
    کلاس reel li عدد 8 رو به -11 تغییر بدید
    #reel li {
    list-style-type: none;
    position: absolute;
    top: 8px;
    خیلی ممنون درست شد
    یه سوال دیگه
    چطور میتونم اسلاید ها رو داخل border قرار بدم؟

  7. Top | #66
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 27.0.1453.116
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    up

  8. Top | #67
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    چطور میتونم اسلاید ها رو داخل border قرار بدم؟

  9. Top | #68
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    up

صفحه 7 از 7 نخستنخست 1234567

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •