تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: یک مشکل در کدها

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض یک مشکل در کدها

    سلام دوستان بنده چندی از عناصر رو تو صفحه چیدم و همه دارن عالی کار میکنن با تمام مرورگر ها ولی نمیدونم چرا یکی از عکس ها رو هر کاری میکنم درست نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

    کد html

    کد:
    <div class="zan"> <img src="images/zangir.png" width="122" height="98"> </div>
    کد css

    کد:
    .zan{     margin-top:-14.5%;     margin-left:auto;     margin-left:66%;     margin-right:auto; }
    و لطفا یکی اموزش بده چطوری میشه فاصله بین جدول ها (table) رو زیاد کرد؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    v4.2.12
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    588 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    چرا 2 بار margin-left:66% رو تعریف کردید ؟

    واسه جدول ، از cellSpacing و cellPadding استفاده کنید.

    به جای تگ img میتونید از یه div استفاده کنید که در استایل هاش ، background-image واسش تعریف کرده باشید.

    2 تشکر توسط:

    يادم رفته ، ميشه به جاش انگشت زد ؟؟؟
    => ساخت هک ها و پلاگین های اختصاصیVBulletin <=

    ..: پیام بدید :..

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza-S4T4N نمایش پست ها
    چرا 2 بار margin-left:66% رو تعریف کردید ؟

    واسه جدول ، از cellSpacing و cellPadding استفاده کنید.

    به جای تگ img میتونید از یه div استفاده کنید که در استایل هاش ، background-image واسش تعریف کرده باشید.
    اول رو اگه دوبار دقت کنین میبینین که یکبار وارد شده و دومی رو اینکار رو میکنم ولی نمیشه وقتی فاصله زیاد میشه نمیدونم چرا اندازه جدول کوچیک میشه.

    سومی رو هم متوجه نشدم عزیز.

  5. Top | #4
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    v4.2.12
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    588 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    منظورم این بود :

    کد PHP:
    <style>
    .
    zan{     
        
    background-imageurl('images/zangir.png');
        
    width122px;
        
    height98px;
        
    margin-top:-14.5%;     
        
    margin-left:auto 66%;     
        
    margin-right:auto
        }
    </
    style>
    <
    div class="zan"></div
    شما margin-left رو 2 بار تعریف کرده بودید ؛ واسه همین جواب نمیده . یا باید با هم تعریف کنید یا فقط auto بذارید.

    کاربر مقابل از Reza-S4T4N بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    يادم رفته ، ميشه به جاش انگشت زد ؟؟؟
    => ساخت هک ها و پلاگین های اختصاصیVBulletin <=

    ..: پیام بدید :..

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza-S4T4N نمایش پست ها
    منظورم این بود :

    کد PHP:
    <style>
    .
    zan{     
        
    background-imageurl('images/zangir.png');
        
    width122px;
        
    height98px;
        
    margin-top:-14.5%;     
        
    margin-left:auto 66%;     
        
    margin-right:auto
        }
    </
    style>
    <
    div class="zan"></div
    شما margin-left رو 2 بار تعریف کرده بودید ؛ واسه همین جواب نمیده . یا باید با هم تعریف کنید یا فقط auto بذارید.
    عزیز بازم تکون میخوره میخای یه فیلم کوتاه خیلی کم حجم بگیرم؟

  7. Top | #6
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    v4.2.12
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    588 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    متاسفانه سرعت و قدرت دانلود ندارم ! حتی 200kb !

    به کدهای css ، این رو هم اضافه کنید :

    کد PHP:
    positionabsolute
    اگه نشد ، این رو تست کنید :

    کد PHP:
    positionfixed

    2 تشکر توسط:

    يادم رفته ، ميشه به جاش انگشت زد ؟؟؟
    => ساخت هک ها و پلاگین های اختصاصیVBulletin <=

    ..: پیام بدید :..

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza-S4T4N نمایش پست ها
    متاسفانه سرعت و قدرت دانلود ندارم ! حتی 200kb !

    به کدهای css ، این رو هم اضافه کنید :

    کد PHP:
    positionabsolute
    اگه نشد ، این رو تست کنید :

    کد PHP:
    positionfixed
    این مشکل منو دیوانه کرده بازم نشد

  9. Top | #8
    کاندیدای مدیریت

    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    ورژن ویبولتین
    v4.2.12
    نوشته ها
    201
    مورد پسند
    588 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 13.0.1
    میزان امتیاز
    37

    پیش فرض

    اسکرین شات بذارید ، کجا میخوایید نشون داده بشه ؟ تگ های بالایی اون چی هستن ؟ یعنی این زیر مجموعه چی هست ؟
    شاید باید استایل های parent اون رو تغییر بدید که این هم درست بشه !

    کاربر مقابل از Reza-S4T4N بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    يادم رفته ، ميشه به جاش انگشت زد ؟؟؟
    => ساخت هک ها و پلاگین های اختصاصیVBulletin <=

    ..: پیام بدید :..

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    5
    سن
    21
    نوشته ها
    1,305
    مورد پسند
    203 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 21.0
    میزان امتیاز
    139

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza-S4T4N نمایش پست ها
    اسکرین شات بذارید ، کجا میخوایید نشون داده بشه ؟ تگ های بالایی اون چی هستن ؟ یعنی این زیر مجموعه چی هست ؟
    شاید باید استایل های parent اون رو تغییر بدید که این هم درست بشه !
    بحث این که کجا نشون داده بشه نیست بحث این که با تملم مانیتور ها ست نیستش و وقتی موس رو غقب و جلو میکنی این تکون میخوره هستش.

    تگ های بالایی اون هم جدول ها (table) هستن.

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    دوست عزیز اصلا کد نویسی شما غیر استاندارده
    منفی با درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما وقتی درصد بدی دیگه تکون میخوره و درست نمیشه این مشخصه
    10 درصد در یه مانیتور 1280 میشه 128 ولی در یه مانیتور 1024 میشه 102 خب معلومه که وقتی درصد بدید در هر مانیتوری یه جور نشون میده
    بهترین کار اینه تمامی عناصر وسط چین باشه و نسبت به وسط صفحه مرجین بدید بهشون در این صورت در هر مانیتوری درست کار میکنه
    به عنوان مثال شما میخوای چند عکس بذاری اول با تگ center وسط چین کن بعدش مرجین منفی اونم به صورت پیکسل نه درصد بهشون بده
    حالا هر کاری کنی از وسط صفحه مثلا 100 پیکسل چپ تر یا راست تره هر اندازه ای که باشه
    اینطوری یه کد نویسی استاندارد دارید

    3 تشکر توسط:



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •