تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

موضوع: گرافیکی کردن کد

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    گرافیکی کردن کد

    با سلام
    اگر میشه این کد زیر رو از لحاظ گرافیک یککم خوشگلش کنید
    متاسفانه چیزی بارم نیست
    کد :
    کد PHP:
    <form action="forums/login.php?do=login" method="post" onsubmit="md5hash(vb_login_password, vb_login_md5password, vb_login_md5password_utf, $show[nopasswordempty])">        <input type="hidden" name="do" value="login" />        <input type="hidden" name="url" value="/path" />        <input type="hidden" name="vb_login_md5password" />        <input type="hidden" name="vb_login_md5password_utf" />        <input type="hidden" name="s" value="$session[sessionhash]" />        <label>Username:<input name="vb_login_username" type="text" id="login" tabindex="1" class="bginput" accesskey="u"/></label>        <label>Password:<input name="vb_login_password" type="password" id="password" tabindex="1" class="bginput" /></label>      <label>Remember me?<input type="checkbox" name="cookieuser" value="1" id="cb_cookieuser" tabindex="1" /></label>        <input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="1" value="Login" accesskey="s" class="button" /></form><style>#vb_password {background: rgb(253, 253, 253);box-shadow: 0px 0px 10px rgb(228, 228, 228) inset,0px 0px 2px rgb(109, 105, 105);border-radius: 5px;border: 1px rgb(255, 255, 255) solid;margin: 3px;}#vb_username {background: rgb(253, 253, 253);box-shadow: 0px 0px 10px rgb(228, 228, 228) inset,0px 0px 2px rgb(109, 105, 105);border-radius: 5px;border: 1px rgb(255, 255, 255) solid;margin: 3px;}.button-primary {padding: 3px 5px;} </style> 
    میخوام در هدر سایت زیر بکار ببرم
    warwwe.in
    اینم از کد هدر :
    کد PHP:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes(); ?>><head profile="http://gmpg.org/xfn/11"><meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" /><title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title><meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version'); ?>" /><!-- 4 stats -->
    <link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" media="screen" /><!--[if IE]><link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/ie.css" type="text/css" media="screen" /><![endif]--><link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="RSS 2.0" href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="text/xml" title="RSS .92" href="<?php bloginfo('rss_url'); ?>" /><link rel="alternate" type="application/atom+xml" title="Atom 1.0" href="<?php bloginfo('atom_url'); ?>" /><link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url'); ?>" /><link rel="shortcut icon" href="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/favicon.ico" type="image/x-icon"/><?php wp_get_archives('type=monthly&format=link'); ?>
    <?php wp_enqueue_script
    ("jquery"); ?><?php if ( is_singular() ) wp_enqueue_script'comment-reply' ); ?><?php wp_head(); ?>
    <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/js/hoverIntent.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('stylesheet_directory')?>/js/superfish.js"></script>
    <script type="text/javascript"> // initialise Superfish $(document).ready(function(){   $("ul.sf-menu").superfish({ animation: {opacity:'show',height:'show'}, // fade-in and slide-down animationdelay: 500, // 0.5 second delay on mouseout speed: 'normal'  }); }); </script>
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/js/jquery.nivo.slider.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript"> jQuery(window).load(function() { jQuery('#slider').nivoSlider(); });</script>

    </head>
    <?php echo stripslashes(get_option('tme_ga_code')); ?>
    <body>
    <div id="background">

    <div id="header-wrapper"><div id="header">
    <div class="main-menu" id="menu-container"><ul class="menu"><li <?php if(is_home()) { echo ' class="current-category" '; } else { echo ' class="category" ';} ?>><a href="<?php bloginfo('url'); ?>">خانه</a></li></ul><ul id="menu-main" class="menu"><?php wp_nav_menu( array(    'container' => 'nav'/* default is 'div' */    'container_class' => 'header-nav',    'menu_class' => 'sf-menu',     'theme_location' => 'primary' ) )?><!--.header-nav--></ul></div>








    <div id="social"><a href="http://twitter.com/<?php echo stripslashes(get_option('tme_twitterid')); ?>"><img title="Twitter" alt="Twitter" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/twitter.png"/></a><a href="<?php echo stripslashes(get_option('tme_feedburner')); ?>"><img title="RSS" alt="Feed" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/rss.png"/></a><a href="<?php echo stripslashes(get_option('tme_facebookid')); ?>"><img title="Facebook" alt="Facebook" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/facebook.png"/></a></div>
    <div style="clear: both"></div>
    <div id="logo">                  <?php if (get_option('tme_logo')) { ?>                <a href="<?php echo get_option('home'); ?>"><img src="<?php echo stripslashes(get_option('tme_logo')); ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>        <?php } else { ?><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/logo.png"/></a>         <?php ?>
    </div><!--END LOGO-->
    <div id="search">                <form method="get" action="<?php bloginfo('home'?>">                                    <input id="q" name="s" type="text" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($_GET['s']), true?>"/>                    <input class="btn" value="" id="submit" name="submit" type="submit" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/spacer.gif"/>                            </form>    </div><!--END SEARCH -->
    </div style="clear:both"></div>    </div><!--END HEADER--></div>
    <div id="container"><html>
    پیشاپیش ممنون




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

    پیش فرض

    چه درخواست عجیبی !

    به هر حال اشکالی نداره اگر همینطوری استفاده کنید . خودتون هم میتونید از Enter و Space موجود در کیبورد استفاده کنید

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    چه درخواست عجیبی !

    به هر حال اشکالی نداره اگر همینطوری استفاده کنید . خودتون هم میتونید از Enter و Space موجود در کیبورد استفاده کنید
    دادا منظورتونو نفهمیدم
    من میخواستم این کدارو توی هدرم به شکل قشنگی اضاف کنم
    در واقع من ویبولتین رو با وردپرس ست کردم
    حالا این کد لوگین در وردپرسه
    میخوام یه جوری قشنگ باشه
    نمیدونم چجوری

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    up

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    up

  7. Top | #6

    پیش فرض

    پس من منظور رو اشتباه متوجه شدم .

    نمونه آنلاین رو از کدی که دوست دارید شبیه بهش باشه لینک بدید

    2 تشکر توسط:



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    پس من منظور رو اشتباه متوجه شدم .

    نمونه آنلاین رو از کدی که دوست دارید شبیه بهش باشه لینک بدید
    والا چیز خاصی ذر نظر ندارم
    هر جور خودتون صلاخ میدونید انجام بدید
    البته تو مایه های این بدک نیست
    http://www.cssiran.ir
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  9. Top | #8

    پیش فرض

    یه دکمه باشه که با کلیک روش ورودی های لوگین بیاد درسته ؟

    با چه استایلی هماهنگ باشه ؟

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    یه دکمه باشه که با کلیک روش ورودی های لوگین بیاد درسته ؟

    با چه استایلی هماهنگ باشه ؟
    بله دقیقا
    با همین استایل سایت warwwe.in دیگه

    البته میدونید که من میخوام اینو توی وردپرس بکار ببرم

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    295
    مورد پسند
    47 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.63
    میزان امتیاز
    35

    پیش فرض

    up

    up up up up up up up up
    ویرایش توسط nohie : 2013/07/03 در ساعت 10:31 PM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •