تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: رفع ارور کادر زرد (ارور دیتابیس)

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض رفع ارور کادر زرد (ارور دیتابیس)

    کد HTML:
    Database error in vBulletin 4.2.0:
    
    Invalid SQL:
    
                    INSERT IGNORE INTO session
                        (sessionhash, userid, host, idhash, lastactivity, location, styleid, languageid, loggedin, inforum, inthread, incalendar, badlocation, useragent, bypass, profileupdate, apiclientid, apiaccesstoken, topxtab, topxmenu, topxresult)
                    VALUES
                        ('981582b6a77808b49ab444a5fea3fdde', 36, '199.58.186.199', 'ab09e1fca8cf7b909688a0e8e71c3599', 1373026861, '/', 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 'Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:22.0) Gecko/20100101 Firefox/22.0', 0, 0, 0, '', 'latest_posts', 'newest_members', 60);
    
    MySQL Error   : The table 'session' is full
    Error Number  : 1114
    Request Date  : Friday, July 5th 2013 @ 01:21:01 PM
    Error Date    : Friday, July 5th 2013 @ 01:21:03 PM
    Script        : http://iranwwe2.tk/
    Referrer      : 
    IP Address    : 199.58.186.199
    Username      : ABOLFAZL
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.5.32-cll
    دوستان ممنون میشم کمک کنید





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.1.7
    نوشته ها
    234
    مورد پسند
    34 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    28

    پیش فرض

    داخل ادمین سی پی نمیره

    صفحه ورود میاد یوزر میزنم این ارور میاد

    Content Encoding Error


    The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.


  5. Top | #4

    پیش فرض

    در فایل config.php در پوشه Includes بعد از :

    کد:
    <?php
    وارد کنید :

    کد:
    DEFINE('NOZIP', 1)
    ببینید وارد AdminCp میشه یا نه ؟

    کاربر مقابل از [email protected] بابت این پست مفید تشکر کرده است:



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/10/30, 10:14 PM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/07/01, 10:10 AM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •