تبلیغات در اینترنتPanypay
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوع: فـــوری: درخواست کد کادر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    940
    مورد پسند
    115 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    101

    پیش فرض فـــوری: درخواست کد کادر

    من کد یه کادر مثل همینی که تو صفحه اصلی وی بی ایران زیر آخرین ارسالی ها دوتاش قرار داره و داخلش از استایل vbiran choclot گفته می خوام. میشه یه نفر زحمت بکشه کمکم کنه؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,624 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    323

    پیش فرض

    خود هک رو میخواید ؟

    خدمت شما :


    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    940
    مورد پسند
    115 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    101

    پیش فرض

    ممنون دوست عزیز. اینم خیلی به دردم خورد. ممنون.
    من کد یه دونه از از این کادرها رو میخوام. فقط کد کادر. میشه کد یکی از این کادرها رو بهم بدین؟ چون می خوام داخلش یه متن ثابت بنویسم و بذارم بالای سایت کنار لوگو

  5. Top | #4
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,624 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    323

    پیش فرض

    کد که کد خاصی نیست اما از کدهای زیر استفاده کنید . ( اما این که کنار لوگو بهتون جواب بده رو نمیدونم ) . به هر حال :

    کد کادر با پس زمینه نقره ای :


    کد:
    <div class="b0 lg1"><div class="i1" style="direction:rtl;">
    <center>				
    اینجا کد ، عکس ، بنر ، متن هرچی خواستید رو قرار بدید
    </center>
    </div></div>
    پس زمینه طلایی یا زرد :

    کد:
    <div class="b0 z1"><div class="i1" style="direction:rtl;">
    <center>				
    اینجا کد ، عکس ، بنر ، متن هرچی خواستید رو قرار بدید
    </center>
    </div></div>
    موفق باشید .

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    940
    مورد پسند
    115 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    101

    پیش فرض

    ممنون. تو این کد دو تا کلاس استفاده کردین؟ کد اون کلاس ها رو نباید تو additional.css بذارم؟

  7. Top | #6
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,624 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    323

    پیش فرض

    خیر . این دوتا کد اصلا جدان از هم یکیشون زرد و اون یکی نقره ای .

    این کد ها رو هرجا خواستید که نمایش داده بشن بزارید . مثلا زیر ناوبر .

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    940
    مورد پسند
    115 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    101

    پیش فرض

    ممنون که سوالم رو تا آخر پیگیری میکنید. متشکرم. با with میتونم به کادرها عرض بدم؟

  9. Top | #8
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,624 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    323

    پیش فرض

    خواهش میکنم .

    نیازی نیست . استفاده کنید متوجه میشید .

    2 تشکر توسط:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,031 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    بله میتونید استفاده کنید
    width:;
    height:;

    کاربر مقابل از yeketaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    940
    مورد پسند
    115 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    101

    پیش فرض

    کد رو گذاشتم تو ناوبار زیر تبلیغات. اما هیچی نشون نمیده!!!!!! کش مرورگر رو هم خالی کردم بازم نتیجه نداد.
    این کد:
    کد:
    <!--start kadre marahel -->
    <div class="b0 lg1"><div class="i1" style="direction:rtl;">
    <center>                
    این بخش در حال تست می باشد
    </center>
    </div></div>
    <!--end kadre marahel -->
    اینم آدرس انجمنمون: زیباتن|کاهش وزن,مشاوره روانشناسی,زیبایی|zibatan.ir

    درست شد. اما هیچ کادری دور نوشته نشون نمیده. همونطور که حدس زدم. آخه این دو کلاس
    b0 lg1
    i1
    نباید یه جایی تعریف بشن؟!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •