تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: چجوری تو کد نویسی فووتر بسازم؟

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض چجوری تو کد نویسی فووتر بسازم؟

    دوستان چجوری میتونم با CSS فووتر بسازم؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    میخواین یه فوتر کامل طراحی کنید یا این که یه چیز خاص بسازین؟
    در ضمن پیشنهاد میکنم اگر میخواین با سی اس اس کد نویسی کنید کمی به اون مسلط بشین
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    3
    نوشته ها
    362
    مورد پسند
    353 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    48

    پیش فرض

    نه سی اس اس رو تقریبا کامل بلدم فقط اصول کارشو زیاد بلد نیستم مثلا کدهای استاندارد بسازم.

    اگه بگید چجوری فوتر بسازم ممنون میشم.


  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    اگر به سی اس اس تسلط دارید باید با اچ.تی.ام.ال هم کار کرده باشید
    برای کار کردن با سی اس اس چیز خاصی وجود نداره مثلا شما این کد رو دارید:

    کد:
    <div style="border:2;>
    </div>
    الان اینجا شما مستقیم تنظیمات رو انجام دادین روی لایه

    اما میخواین با استفاده از سی اس اس جداگانه این کار رو انجام بدین

    کد:
    <style type="text/css">
    a.
    {
    border:2;
    }
    </style>
    وحالا لایه به صورت زیر:
    کد:
    <div class=""a>
    </div>
    شما میتونید فایل سی اس اس جدا گانه هم داشته باشین وبا لینک لونو فراخوانی کنید واز کلاس هاش استفاده کنید
    برای سایخت هدر هم باید از خاصیت های سی اس اس استفاده بشه که سلیقه ی خود شماست اما اصولش همینه که گفتم
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/01/26, 01:29 AM
  2. پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/10/23, 04:03 PM
  3. درخواست اموزش زیر انجمن های تو در تو
    توسط usef در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/07/17, 12:52 PM
  4. چرا آیکون وبگذر وسط فووتر قرار نمبگیره
    توسط behzad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/12/25, 10:15 PM
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/01/19, 12:08 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •