تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل فونت در انجمنم

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    81
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض مشکل فونت در انجمنم

    سلام.من متن رو وقتی مینویسم توی انجمنم هیچ مشکلی نداره.به محض اینکه تاپیک ارسال میشه فونتا میپکه.کلمات هیچ مشکلی ندارن فقط فاصله میوفته بینشون.مثلا اینطوری میشه.کلمه خوش آمدیداینطوری میشه
    خو#!ش [email protected]
    مثال بود:d
    یه عکس هم گذاشتم اگه نفهمیدین برین توش.پیوست کردم

    اگه بازم نفهمیدین برین اینجا
    اجرای ابزار Debug در ویندوزهای 64 بیتی
    دیگه باید بفهمین!
    ممنون میشم کمک کنین.موفق باشید
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: png 1212.png (119.2 کیلو بایت, 7 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط anihosti نمایش پست ها
    سلام.من متن رو وقتی مینویسم توی انجمنم هیچ مشکلی نداره.به محض اینکه تاپیک ارسال میشه فونتا میپکه.کلمات هیچ مشکلی ندارن فقط فاصله میوفته بینشون.مثلا اینطوری میشه.کلمه خوش آمدیداینطوری میشه
    خو#!ش [email protected]
    مثال بود:d
    یه عکس هم گذاشتم اگه نفهمیدین برین توش.پیوست کردم

    اگه بازم نفهمیدین برین اینجا
    اجرای ابزار Debug در ویندوزهای 64 بیتی
    دیگه باید بفهمین!
    ممنون میشم کمک کنین.موفق باشید

    ادمین سی پی > تنظیمات اصلی انجمن > تنطیمات ف ی ل ت رگذاری

    -
    فعال باشه

    - در قسمت "
    کاراکتر جایگزین کلمه ف ی ل ت ر شده " یه space بزنید

    - در قسمت " کلمات فیلتر شده " بزنید ==>
    #&

    ذخیره کنید و تمام .

    GoOd luck with that

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    81
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    ممنون ولی درست نشد.یه چک بکنین
    الان مینویسه
    amp;
    اتصال به شبکهamp;های بیamp;سیم از طریق cmd
    ممنون

  5. Top | #4
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    درست شدن که درست شده میبینید که دیگه اون کاراکتر ها نیست .

    همون کارای بالا رو انجام بدید منتها از این جا :

    - در قسمت " کلمات فیلتر شده " بزنید ==> amp;

    ذخیره کنید و تمام .

    پ.ن : اگه باز هم درست نشد تیر خلاصی رو بزن ، انجام بدید :

    توی قسمت : خالی/سفید کردن علامت ها یا سایر زبان ها توسط Unicodes

    هرچی توی کادرش هست رو
    پاک کنید ، ذخیره کنید و تمام .

    کاربر مقابل از Cry بابت این پست مفید تشکر کرده است:


    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    81
    مورد پسند
    18 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    13

    پیش فرض

    آقا دستت درد نکنه
    هم اینو نوشتم و هم اینو
    کد:
    amp;
    کد:
    &#
    توی بخش
    کلمات فیلتر شده
    نوشتمشون حل شد

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •