تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: درخواست کد

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    Lightbulb درخواست کد

    سلام به همه من یه کد فلش میخوام که قابلیت کلیک کردن داشته باشه یعنی هم فلش و اجرا کنه هم وقتی روش کلیک میکنی بره به سایتی که تو میخوای
    خیلی ممنون و متشکر از شما




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    نه داداش کد html شو میخوام نه مال وی بی شو

  5. Top | #4
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط demono نمایش پست ها
    سلام به همه من یه کد فلش میخوام که قابلیت کلیک کردن داشته باشه یعنی هم فلش و اجرا کنه هم وقتی روش کلیک میکنی بره به سایتی که تو میخوای
    خیلی ممنون و متشکر از شما
    خدمت شما :

    کد:
    <embed src="لینک فایل فلش در اینجا" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="894" height="253" quality="High">
    .

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  6. Top | #5
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط demono نمایش پست ها
    نه داداش کد html شو میخوام نه مال وی بی شو
    در تاپیک موجود بود

    کد:
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="banner.swf"  width="468" height="60"><param name="banner" value="banner.swf" /></object>

    آموزش صحیح قرار دادن کد فلش از لحاظ HTML
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #6
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    داداش گلم پس چای لینک ش برا بعد از کلیک کردن کجاس؟
    گفتم که میخوام بشه روش کلیک کرد و بعد رفت تو ی سایت ی که بش معرفی کردی

  8. Top | #7
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    79
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط demono نمایش پست ها
    داداش گلم پس چای لینک ش برا بعد از کلیک کردن کجاس؟
    گفتم که میخوام بشه روش کلیک کرد و بعد رفت تو ی سایت ی که بش معرفی کردی
    بنر فلش خودش لینک داره ولی در هر صورت

    کد:
    <a target="_blank" href="لینک مقصد">
    رو قرار بدید ببینید چی میشه
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  9. Top | #8
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    والا این کدو خیلی جا های کد گذاشتم ولی چیزی نشد
    از طریق خود adobe چه طور میشه لینک دارش کرد

    داداش اوله کد که واردش میکنم کد اینجوری میشه
    کد:
    <a target="_blank" href="http://www.talebigroup.ir"><embed type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.talebigroup.ir/TALEBIGROUP2.swf" swLiveConnect="true" width="468" height="60">
    سایت هم اینجوری لود میشه
    http://www.talebigroup.ir/tarh.htm

    فایل باید html باشه دیگه ؟
    رو php نمیاد ؟

    کسی جواب ما رو نداد ها؟
    نبود؟
    ویرایش توسط VatanMizban : 2013/07/18 در ساعت 06:03 PM دلیل: ادغام دو پست

  10. Top | #9

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •