تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

موضوع: سایتم باز نمیشه - ارور دیتابیس

  1. Top | #11
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    بهترین کار این هست که به اونجایی که هاستت رو خریدی تیکت بزنی.واقعا بهترینش هست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    23
    نوشته ها
    165
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    بهشون گفتم ، میگن اگه مشکل از هاست بود سایر سیستم ها هم باید مشکل میداشت

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    سن
    25
    نوشته ها
    1,306
    مورد پسند
    368 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    149

    پیش فرض

    خب بگو برات درست کنن.بگو یا بکاپ رو نصب کنن یا هر کاری بلدن

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    699
    مورد پسند
    305 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    ارور کادر زرد (اون اروری که به ایمیل ارسال میشه ) رو بذار
    اگه ایمیلت ارسال نمیشه بر و تو کانفیگ ایمیلتو در قیمت مربوطه اضافه کن !

  6. Top | #15
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    23
    نوشته ها
    165
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    Database error in vBulletin 4.2.1:



    Invalid SQL:



    SELECT

    userfield.*, usertextfield.*, user.*, UNIX_TIMESTAMP(passworddate) AS passworddate, user.languageid AS saved_languageid,

    IF(displaygroupid=0, user.usergroupid, displaygroupid) AS displaygroupid,

    language.phrasegroup_global AS phrasegroup_global,

    language.phrasegroup_activitystream AS phrasegroup_activitystream,

    language.phrasegroup_holiday AS phrasegroup_holiday,

    language.phrasegroupinfo AS lang_phrasegroupinfo,

    language.options AS lang_options,

    language.languagecode AS lang_code,

    language.charset AS lang_charset,

    language.locale AS lang_locale,

    language.imagesoverride AS lang_imagesoverride,

    language.dateoverride AS lang_dateoverride,

    language.timeoverride AS lang_timeoverride,

    language.registereddateoverride AS lang_registereddateoverride,

    language.calformat1override AS lang_calformat1override,

    language.calformat2override AS lang_calformat2override,

    language.logdateoverride AS lang_logdateoverride,

    language.decimalsep AS lang_decimalsep,

    language.thousandsep AS lang_thousandsep



    FROM user AS user

    LEFT JOIN userfield AS userfield ON (user.userid = userfield.userid)

    LEFT JOIN usertextfield AS usertextfield ON (usertextfield.userid = user.userid) LEFT JOIN language AS language ON (language.languageid = IF(user.languageid = 0, 2, user.languageid))



    WHERE user.userid = 2 LIMIT 1;



    MySQL Error : Table './mkcenter_vb/user' is marked as crashed and should be repaired

    Error Number : 145

    Request Date : Thursday, July 18th 2013 @ 06:30:01 PM

    Error Date : Thursday, July 18th 2013 @ 06:30:01 PM

    Script : انجمن طرفداران مورتال کمبت Database Error

    Referrer :

    IP Address : 151.246.253.157

    Username :

    Classname : vB_Database

    MySQL Version :

  7. Top | #16

    پیش فرض

    دو صفحه تاپیک پیش رفته ؟! چرا وقتی نمیتونید کامل راهنمایی کنید پست میدید ؟!

    حداقا Nodije خواست که ارور دیتابیس رو قرار بدن ، بقیه اصلا مشخص نیست دارن با چه علمی از مشکل ایشون راهنمایی میکنن

    استارتر شما هم عنوان درست انتخاب کنید

    دیتابیس کرش کرده و باید Reapir بشه . برید به phpmyadmin . دیتابیس انجمن رو انتخاب کنید . بعد از پائین همه جداول Select All رو بزنید .

    یه منو داره باز کنید و Reapir رو بزنید . اگر هم نمیتونید به هاست تیکت بدید انجام بدن

    3 تشکر توسط:



  8. Top | #17
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    سن
    23
    نوشته ها
    165
    مورد پسند
    16 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    21

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط m.yMJJ نمایش پست ها
    دو صفحه تاپیک پیش رفته ؟! چرا وقتی نمیتونید کامل راهنمایی کنید پست میدید ؟!

    حداقا Nodije خواست که ارور دیتابیس رو قرار بدن ، بقیه اصلا مشخص نیست دارن با چه علمی از مشکل ایشون راهنمایی میکنن

    استارتر شما هم عنوان درست انتخاب کنید

    دیتابیس کرش کرده و باید Reapir بشه . برید به phpmyadmin . دیتابیس انجمن رو انتخاب کنید . بعد از پائین همه جداول Select All رو بزنید .

    یه منو داره باز کنید و Reapir رو بزنید . اگر هم نمیتونید به هاست تیکت بدید انجام بدن
    آقا دم شما گرم
    واقعا رتبه مدیر ارشد برازنده ی شماست
    مشکل رفع شد
    با تشکر از مدیر گل

  9. Top | #18

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. ارور دیتا بیس برای سایتم
    توسط hadi_yousefii در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2013/02/07, 11:56 AM
  2. سلام مشکل سایتم از چیه؟ ارور دیتابیس
    توسط rasul1376 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/01/21, 10:53 AM
  3. مشکل در دیتابیس سایتم
    توسط arash r در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/11/22, 12:01 PM
  4. سایتم ارور دیتابیس می دهد کمک کنید!
    توسط m_mili_k در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/02/16, 08:40 AM
  5. دیتابیس سایتم را اشتباهی حذف کردم !!
    توسط nima90 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/07/25, 09:48 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •