تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

موضوع: مشکل در عضویت

  1. Top | #11
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    32
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows Vista/Server 2008 Mozilla OS-Browser Compatible
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    اون فایل رو از توی پوشه های ویبولتینی که نصب کردید بیارید




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jun 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    822
    مورد پسند
    709 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    100

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط The King نمایش پست ها
    فکر کنم با مرورگر IE باز می کنی سایتتو ؟


    با اون مرور گر هم برای من مشکل داشت یعنی وقتی ثبت نام می کردن صفحه ی بعدیش که میگه مشخصات را تکمیل کن و یا به صفحه اصلی انجمن ها برو این میومد
    من فقط با فایرفاکس کار میکنم مگه با مرورگر های دیگ میشه سایت باز کرد!!!!!!!

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط r:fatehi نمایش پست ها
    من فقط با فایرفاکس کار میکنم مگه با مرورگر های دیگ میشه سایت باز کرد!!!!!!!

    بله میشه باز کرد

    هک هارو از کانفیگ غیر فعال کنید...

  5. Top | #14
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط r:fatehi نمایش پست ها
    سلام وقتی در انجمن عضو میشن این ارور براشون میاد امام ÷نج ثانیه بعد میره .


    Parse error
    : syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting ']' in
    /home/dehkadem/public_html/includes/class_dm_user.php(2980) : eval()'d code
    on line
    6

    کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    سلام دوست عزیز
    ادرس سایت تون را اینجا قراردهید







    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. عضویت vip
    توسط kavehch در انجمن پيشنهادات و انتقادات
    پاسخ: 28
    آخرين نوشته: 2012/11/29, 12:54 PM
  2. هک ثبت نام ارسال کد تائید به ایمیل قبل از عضویت
    توسط 9kia در انجمن درخواست هک و پلاگین
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/10/08, 10:23 AM
  3. ارور بعد عضویت کاربر در انجمن
    توسط BHM31 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/05/09, 03:10 PM
  4. نشان ندادن تاریخ عضویت و نوشته ها و...
    توسط downroid در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/12/19, 07:47 PM
  5. ابتکار جدید برای عضویت مهیمان ( و یک مشکل )
    توسط refighpc در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2011/12/17, 11:58 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •