تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوع: یه درخواست از علی - چجور پهنای سایتو زیاد کنم

  1. Top | #1
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض یه درخواست از علی - چجور پهنای سایتو زیاد کنم

    علی شرمنده اما چون خیلی لازمم هست و تو وی بی پیداش ندکردم ازت پرسیدم

    توی قالب اسکای برای اینکه به دیواره ها وا قسمت بالای قالبو نزدیک کنم باید چه کد هایی رو ویرایش کنم؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    335
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    39

    پیش فرض

    تنظیمات استایل --> استایل مورد نظر --> دکمه برو رو بزنید --> توو کادر بالا doc رو سرچ کنید . doc_Width رو کلیک کنید و مقدار Size رو auto بزارید

    حالا در doc_margin پهنای سمت چپ و راست رو روی هر عدد دلخواه مثلا 20 یا 30 تنظیم کنید

  4. Top | #3
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    این کل انجمنو جابجا میکنه

  5. Top | #4
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    کسی نبود کمک کنه ؟

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,419
    مورد پسند
    2,869 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    301

    پیش فرض

    ادرس انجمنتون رو قرار بدید

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    basement.ir

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    301
    مورد پسند
    48 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    36

    پیش فرض

    ببخشید میخواین پهنای قسمت آبی رو اضافه کنید یا پشتش؟

  9. Top | #8
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    پشتش . قسمت سفیدو میخوام به دیواره ها نزدیک کنم

  10. Top | #9
    Cry
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    2,661
    مورد پسند
    2,621 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    322

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط parssokhan نمایش پست ها
    علی شرمنده اما چون خیلی لازمم هست و تو وی بی پیداش ندکردم ازت پرسیدم

    توی قالب اسکای برای اینکه به دیواره ها وا قسمت بالای قالبو نزدیک کنم باید چه کد هایی رو ویرایش کنم؟


    سلام صبح بخیر . خب بریم سر اصل مطلب :

    شما جست و جو کن :
    vbulletin.css

    .

    پیدا کن :

    کد:
    .body_wrapper {padding: 10px;
    background: rgba(255, 255, 255, 0.6);
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    border: 1px solid #dadada;
    margin-right: 25px;
    margin-left: 25px;
    margin-top: 25px;
    }
    قسمت هایی که قرمز کردم رو تغییر بده به دلخواه تا به چیزی که میخوای برسی .

    موفق باشی .

    . General Thread Of Wallpapers ... Click Here

  11. Top | #10
    کاربر اخراجی

    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    ورژن ویبولتین
    4
    سن
    22
    نوشته ها
    895
    مورد پسند
    1,399 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض

    وقتی زدم ذخیره

    این ارور رو داد و الانم دیگه این بخش هیچی توش نیست و قالب سایت خرابه ..


    این ارور :

    کد:
    Database error in vBulletin 4.2.1:
    
    Invalid SQL:
    
            SELECT templateid
            FROM template
            WHERE styleid =  AND title = 'vbulletin.css';
    
    MySQL Error   : You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND title = 'vbulletin.css'' at line 3
    Error Number  : 1064
    Request Date  : Monday, July 22nd 2013 @ 07:51:55 PM
    Error Date    : Monday, July 22nd 2013 @ 07:51:55 PM
    Script        : http://basement.ir/admincp/template.php?do=updatetemplate
    Referrer      : http://basement.ir/admincp/template.php?do=updatetemplate
    IP Address    : 5.115.188.122
    Username      : Basement
    Classname     : vB_Database
    MySQL Version : 5.1.70-cll
    در حال حاظر انجمن اینجوری شده زیر زمین - انجمن تخصصی موسیقی زیر زمینی

    با همت و تلاش خودم درست شد ... پستو ببندید
    ویرایش توسط parssokhan : 2013/07/23 در ساعت 06:07 AM دلیل: ادغام دو پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. چه جوری ادرس سایتو درست کنم؟
    توسط Siahkamar در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/09/13, 11:36 AM
  2. کدهدر این سایتو میخوام
    توسط BSE در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/06/21, 02:58 PM
  3. مشکل ادیتو ناقص (حتما A/a رو باید زد) کمک
    توسط AsiaDL در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2011/12/30, 04:31 PM
  4. گوگل سایتو بلاک کرده .. کمکککککککککککککک
    توسط badpad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 24
    آخرين نوشته: 2011/03/29, 05:38 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •