تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: کد های نوبارو دستکاری کردم سایتم داغون شد (خواااهش میکنم راهنمایی کنید )

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    863
    مورد پسند
    157 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    درود

    دوستان کد های نوباز رو دستکاری کردم،

    بعد کلا برگشت زدم !

    کل تنظیمات رفت !!!

    رفتم از توی XML قالب کد نوبار رو پیدا کردم گذاشتم اینطوری شده برید ببینید

    ForumBax

    اینم کد نوبارم (که از توی XML پیداش کردم گذاشتم) :

    کد:
     <div class="bbb22"> {vb:raw template_hook.navtab_start}        {vb:raw navigation}
            {vb:raw template_hook.navtab_end} </div>
    
    
      </ul>
    </div>
    <div class="bzz1"></div>
    <div style="margin: 0px 30px;">
      <div class="dlbox">
        <div class="rdlbox"></div>
        <div class="ldlbox"></div>
        <div class="ico1"></div>
        <div class="dltit">دانلود سریع آخرین ورژن وردپرس و جوملا
          <div class="iconbox"> <a href="http://www.parsipage.ir/thread107.html" class="dlwp" rel="tooltip" title="دانلود آخرین ورژن وردپرس فارسی"> </a> <a href="http://www.parsipage.ir/thread349.html" rel="tooltip" title="دانلود آخرین ورژنن جوملا فارسی"  class="dljomla"> </a> </div>
        </div>
      </div>
    </div>
    <div class="main">
      <div class="main-padding">
        <div class="aaa"> </div>
        <div class="main1">
          <ul id="example2">
            <li><a href="#" rel="tooltip" title="رونمایی از نسخه جدید سایت">نسخه جدید سایت</a>
              <ul>
                <li> 
     پــس از یـک ســال بـا قـــالـب های متنــــوع در انـجمـن "صـفـحـه پـارسی" ایـنبـار قالـب جـدیــد و اختـصاصـی صفحه پـــارسی رونــمایی شــد ...
    <br><br>
    زین پس با قدرت بیشتر همراه شما خواهیم بود ...
    
    
     <a href="http://www.parsipage.ir/thread474.html">
                  <div class="more">ادامه مطلب</div>
                  </a> </li>
              </ul>
            </li>
            <li><a href="#" rel="tooltip" title="جذب مدیر فعال برای انجمن صفجه پارسی">جذب مدیر فعال</a>
              <ul>
                <li> 
    همان طور که می دونید تعداد پست های روزانه انجمن کمه و خودتون می دونید که قرار دادن یک قالب یک افزونه یا یک اسکریپت یا مطاللب آموزشی وقت زیادی رو میبره.به همین دلیل دوستانی که تمایل دارن یکی از مدیران انجمن صحه ی پارسی شوند هم اکنون در این پست اعلام آمادگی کنند و به مدت چند هفته آزمایشی کار کنند تا بعد از آن مدیر یکی از بخش های صفحه ی پارسی یشوند و... 
    
    
    
    
     <a href="http://www.parsipage.ir/thread283.html">
                  <div class="more">ادامه مطلب</div>
                  </a> </li>
              </ul>
            </li>
            <li><a href="#" rel="tooltip" title="به زودی">مطلب شماره سه </a>
              <ul>
                <li> 
    <!--
    محل قرار گیری متن
    -->
    <a href="">
                  <div class="more">ادامه مطلب</div>
                  </a> </li>
              </ul>
            </li>
             <li><a href="#" rel="tooltip" title="به زودی">مطلب شماره چهار</a>
              <ul>
                <li> 
    <!--
    محل قرار گیری متن
    -->
     <a href="">
                  <div class="more">ادامه مطلب</div>
                  </a> </li>
              </ul>
            </li>
          </ul>
        </div>
        <div class="bz1">
          <div class="bz2">
    <a href="http://www.parsipage.ir/thread469.html">
    اسکریپت تراوین فارسی بدون باگ
    
    
    </a><div class="csrmon">اسکریپت برتر ماه</div>
            <div class="v3"> </div>
          </div>
          <div class="bz3">
    <a href="http://www.parsipage.ir/thread469.html">
    قالب سایت ورزش3 برای وردپرس
    </a>
    <div class="csrmon">قالب برتر ماه</div>
            <div class="v5"> </div>
          </div>
          <div class="logo2"></div>
        </div>
      </div>
    </div>
    
    
    <div class="etela"> جذب مدیر فعال برای هر بخش از انجمن صفحه پارسی اطلاعات بیشتر در تیپیک مورد نظر </div>
    </div>
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    <div class="ads">
    <img src="images/parsipage/ads.gif" alt="تبلیغات" width="468px" height="60px">
    <img src="images/parsipage/ads.gif" alt="تبلیغات" width="468px" height="60px">
    </div>
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    </div>
    <!-- closing div for above_body -->
    
    
    <div class="breadcrumb2">
      
      <div id="breadcrumb" class="breadcrumb" style="margin-top: 6px;">
       <div class="khoone"></div>
        <ul class="floatcontainer">
          <li class="navbithome">
          </li>
          {vb:raw navbits.breadcrumb}
          {vb:raw navbits.lastelement}
        </ul>
        <hr />
      </div>
    </div>
    <div class="body_wrapper">
    {vb:raw ad_location.ad_navbar_below}
    {vb:raw ad_location.global_below_navbar}
    <vb:if condition="$show['notices'] AND THIS_SCRIPT != 'register'">
      <form action="profile.php?do=dismissnotice" method="post" id="notices" class="notices">
        <input type="hidden" name="do" value="dismissnotice" />
        <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
        <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
        <input type="hidden" id="dismiss_notice_hidden" name="dismiss_noticeid" value="" />
        <input type="hidden" name="url" value="{vb:raw return_link}" />
        <ol>
          {vb:raw notices}
        </ol>
      </form>
    </vb:if>]]></template>
    		<template name="navbar_tabs" templatetype="template" date="1365091200" username="handa" version="4.2.0"><![CDATA[<div class="top">
      <div class="sector1">
        <div class="sector2">
          <li><a href="forum.php">صفحه اصلی</a></li>
          <li><a href="http://up.parsipage.ir">آپلود سنتر</a></li>
          <li><a href="http://go.parsipage.ir">انتقال لینک</a></li>
          <li><a href="#">به زودی...</a></li>
        </div>
        <div class="sector3">
    
    
              <form action="search.php?{vb:raw session.sessionurl}do=process" method="post" id="navbar_search" class="navbar_search">
                <vb:comment>
                  <input type="hidden" name="s" value="{vb:raw session.sessionurl}" />
                </vb:comment>
                <input type="hidden" name="securitytoken" value="{vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" />
                <input type="hidden" name="do" value="process" />
                <span class="textboxcontainer"><span>
                <input class="serch1" value="جست و جو در سایت" onFocus="if (this.value == 'جست و جو در سایت') {this.value = '';}" onBlur="if (this.value == '') {this.value = 'جست و جو در سایت';}" name="s" id="s" type="text">
                </span></span> <span class="buttoncontainer"><span></span></span>
              </form>
        </div>
      </div>
      
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    <vb:each from="tabs" value="tab" key="tabid">
    
    
    			<vb:if condition="$tab['children'] AND $selected == $tabid">
    			<ul class="floatcontainer ff">
    			<div class="aaaa5">
    				<vb:each from="tab.children" value="link">
    					<vb:if condition="$link['children']">
    						<li class="popupmenu" id="{vb:raw link.name}">
    							<a href="javascript://" class="popupctrl">{vb:raw link.title}</a>
    							<ul class="popupbody popuphover">
    								<vb:each from="link.children" value="sublink">
    									<li id="{vb:raw sublink.name}"><a href="{vb:raw sublink.url}">{vb:raw sublink.title}</a></li>
    								</vb:each>
    								{vb:raw template_hook.navbar_after_sublinks}
    							</ul>
    						</li>
    					<vb:else />
    						<vb:if condition="$link['type'] == 'link'">
    							<li id="{vb:raw link.name}"><a href="{vb:raw link.url}">{vb:raw link.title}</a></li>
    						</vb:if>
    					</vb:if>
    				</vb:each>
    				{vb:raw template_hook.navbar_after_links}
    				</div
    			</ul>
    		</vb:if>
    	</li>
    </vb:each>
    هیچ کدوم از انجمن هارو هم نشون نمیده !

    صفحه تموم میشه

    کاربر مقابل از Pb.GraphisT بابت این پست مفید تشکر کرده است:





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    CHi migi?
    نوشته ها
    743
    مورد پسند
    262 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    84

    پیش فرض

    عزیزم کاری نداره.ایکس ام ال قالبتو با یه اسم دیگه دوباره آپلود کن کد های ناوبارشو کپی کن تو ناوبار همین استایلی که خراب شده تمومه-"

    کاربر مقابل از Behrad-NaFas بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    یادش بخیر...

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    863
    مورد پسند
    157 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    اییییوللل مرررسی

    البته دوباره باید 4-5 ساعت بزارم تا ویرایشش کنم

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    فقط کافیه استایل رو بازنویسی کنید!
    یکبار دیگه استایل رو نصب کنید فقط در هنگام نصب بازنویسی رو بذارید رو بله

    کاربر مقابل از Am!R بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    863
    مورد پسند
    157 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    من توی استایل خیلیییییییی تغییرات انجام دادمو

    فقط میخوام نوبار رو بازنویسی کنم که این دوست عزیزمون بهم یاد داد دستتون درد نکنه

  7. Top | #6
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    شما در لوکال استایل رو نصب کنید
    وکد ناوبر رو کپی و در استایل سایت جایگزین کنید

    کاربر مقابل از yeketaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    863
    مورد پسند
    157 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    94

    پیش فرض

    دوست عزیز مشکل حل شد

    لوکال سخته دو ساعت طول میکشه

    روی خود هاست با یه نام دیگه نصب کردم

    ممنون

    مدیران عزیز اگه دوست دارید میتونید تاپیک را ببندید

  9. Top | #8
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    بسته شد.



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2013/07/05, 07:55 PM
  2. سایتم داغون شد+ یکی ببینه این ارورها چی هستن
    توسط khaspashaeifans در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 29
    آخرين نوشته: 2013/06/30, 02:32 AM
  3. درخواست کمک فوی - Vboptimize سایتم رو داغون کرد!
    توسط m.javad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2012/06/26, 09:56 PM
  4. قالب سایتم داغون شده ه ه ه ه (به هم ریخته )
    توسط behzad در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/29, 11:12 AM
  5. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/06/19, 07:26 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •