تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 13 از 13

موضوع: گذاشتن متن متحرک

  1. Top | #11
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    حتی رنگ کادر رو نمایش داد و متن رو نمایش نداد؟؟؟
    کدی که استفاده کردین قرار بدین.
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #12
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeketaz نمایش پست ها
    حتی رنگ کادر رو نمایش داد و متن رو نمایش نداد؟؟؟
    کدی که استفاده کردین قرار بدین.
    منظورم کادری بود که وقتی به بک گراند رنگ میدی ایجاد میشه
    اینم کد

    <p style="font-family : tahoma ; colorlue ; Background-Color : yellow" >
    <marquee direction="right" behavior="scroll" > متن </marquee>
    </p>

    حالا در هر صورت
    آیا راه دیگه ای جز marquee هست؟

  4. Top | #13
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    up

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •