تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: گذاشتن متن متحرک

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض گذاشتن متن متحرک

    چطور میتونم در نوار مشخص شده در تصویر زیر متن متحرک قرار بدم؟ البته با تگ marquee نمیخوام. راه دیگه ای هست؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg akhbar.jpg (155.5 کیلو بایت, 24 نمایش)




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    up

  4. Top | #3
    مدیریت کل سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2009
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    21,667
    مورد پسند
    54,767 بار
    نوشته های وبلاگ
    14
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    3114

    پیش فرض

    قسمتی که نشون دادید توی قالب navbar هست قبل از شروع شدن breadcrumb

    منظورتون از متحرک چی هست؟ مشخص کنید چه حرکتی داشته باشه چون برای متحرک کردن معمولاً از همون marquee استفاده میشه

    3 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط VBIran نمایش پست ها
    قسمتی که نشون دادید توی قالب navbar هست قبل از شروع شدن breadcrumb

    منظورتون از متحرک چی هست؟ مشخص کنید چه حرکتی داشته باشه چون برای متحرک کردن معمولاً از همون marquee استفاده میشه
    حرکتش مثل marquee باشه یا اینکه تایپی باشه
    با marquee که میذارم تو IE نشون نمیده

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    537
    مورد پسند
    226 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    81

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shadlab نمایش پست ها
    حرکتش مثل marquee باشه یا اینکه تایپی باشه
    با marquee که میذارم تو IE نشون نمیده
    مطمئنید نشون نمیده ؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    مطمئنید نشون نمیده ؟
    آره نشون نمیده
    IE رو هم آپدیت کردم گفتم شاید نسخه قدیمیه ولی مثه اینکه کلا نشون نمیده
    میتونید با notepad یه تست بکنید با کروم نشون میده ولی IE نه

  8. Top | #7
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    آدرس سایت رو قرار بدین
    در ضمن مربوط به کش نیست؟چند بار رفرش کنید
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeketaz نمایش پست ها
    درود
    آدرس سایت رو قرار بدین
    تو پست بیت هست
    الان که متن متحرکی نذاشتم تو سایت
    گذاشتم دیدم با IE نشون نمیده
    یعنی راه دیگه ای جز marquee نیس؟

  10. Top | #9
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    آخه باید نمایش بده مگه میشه چنین چیزی؟
    متن نمایش داده میشد ولی متحرک نبود؟
    یا کلا نمایش نمیداد متن رو؟
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    289
    مورد پسند
    32 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط yeketaz نمایش پست ها
    آخه باید نمایش بده مگه میشه چنین چیزی؟
    متن نمایش داده میشد ولی متحرک نبود؟
    یا کلا نمایش نمیداد متن رو؟
    کلا نمایش نمیداد
    رنگ بک گراند بهش دادم
    طول و ارتفاع کادر و اینجور چیزا
    همشو نشون داد به جز متن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •