تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: مشکل کوچیک

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض مشکل کوچیک

    سلام

    من با استفاده از کد های HTML گروه های کاربری رو درخشان کردم و Bold هم کردم !!!

    حالا چیکار کنم تا نام های کاربری هم بعلاوه درخشان شدن ( که درخشان شدن ) Bold هم بشن ؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    86
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    تگ <b>

    کاربر مقابل از MAHDITX بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط MAHDITX نمایش پست ها
    تگ <b>
    خب این تگ رو چیکارش کنم ؟؟؟

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    86
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OE17 نمایش پست ها
    خب این تگ رو چیکارش کنم ؟؟؟
    <b>bold</b>

    به جای بولد کلمه ی مورد نظرتو بنویس

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    خب داداش این رو کجا بذارم ؟؟

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    86
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OE17 نمایش پست ها
    خب داداش این رو کجا بذارم ؟؟
    مگه نمیگی کد html استفاده کردی خب اسم کاربر رو بزار توی این تگ <b>bold</b>

    اگه نشد اسلش "/" رو بزار جلو تر </b>bold<b>

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    داداش گروه های کاربری رو با گ HTML اوکی کردم نام های کاربری رو که نمیشه !!!

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    86
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OE17 نمایش پست ها
    داداش گروه های کاربری رو با گ HTML اوکی کردم نام های کاربری رو که نمیشه !!!
    اون کد html رو بزار داخل این تگ
    <b>..........</b>

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.72
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    داداش اون گروه های کاربری توی این کد هست و درست هم هست گروه ها درسته bold هستند ولی نام های کاربری نیستن !!!

    مشکلم حل شد ممنون
    ویرایش توسط OE17 : 2013/07/28 در ساعت 05:21 AM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •