تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوع: مشکل در اتصال css به html

  1. Top | #1
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    سلام به همه ی بچه های گل ویبی ایران

    من میخوام یکی از پایه برام توضیح بده چه جوری css رو به html وصل میکنن یه مثال هم بزنه
    با این کد رفتم جلئ ولی به نتیجه ای نرسیدم
    کد HTML:
    <linkhref="style.css"type="text/css"rel="stylesheet">
    ممنون از بچه های همیشه در صحنه ی وی بی ایران

    کسی نیست جواب ما رو بده تو آمپاسم
    ویرایش توسط VatanMizban : 2013/08/02 در ساعت 06:24 AM دلیل: ادغام دو پست




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    درود
    همین کد شما صحیح هستش فقط باید ادرس درست باشه مثلا..:

    کد:
    <link href="../css style/Styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    والبته بعد از کد بستنش با / یادتون نره...

    کاربر مقابل از yeketaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  4. Top | #3
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    خوب من همین کارو میکنم ولی نمیشه توی یه صفحه ی html این کدو میزنم
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
        <head>
    <linkhref="style.css"type="text/css"rel="stylesheet"/>    
    </head>
    توی css هم اینو میزنم
    کد HTML:
    div {
    border-radius:25px;
    -moz-border-radius:25px; 
    } 
    ولی وقتی میرم توی صفحه ی html سفیده
    چرا؟

  5. Top | #4
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,030 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    154

    پیش فرض

    کد درسته باید ادرسی که به اون میدی هم درست باشه/
    همچنین شما کلاس رو انتخاب میکنی در اچ.تی.ام.ال
    وباز هم همچنین پشت کلاس هایی که تعریف میکنید((.))بزارید

    کاربر مقابل از yeketaz بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  6. Top | #5
    کاربر مفید و فعال

    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    ورژن ویبولتین
    8-|
    نوشته ها
    1,481
    مورد پسند
    1,372 بار
    نوشته های وبلاگ
    15
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    177

    پیش فرض

    اخرش کاره ما که درست نشد ولی بازم ممنون
    نمیتونید یه نمونه زیپ کنید بفرستید؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2014/06/04, 06:36 PM
  2. کد html بلوک ایرانیان گیمر (اختصاصی وی بی ایران)
    توسط Nimaking در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/07/04, 07:49 PM
  3. آموزش کامل HTML اختصاصی وی بی ایران - جلسه دوم
    توسط Leberman در انجمن آموزش های وی بولتین
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2013/04/03, 12:19 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •