تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: ارور کلافه کننده دیتابیس!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض ارور کلافه کننده دیتابیس!

    سلام دوستان
    این ارور دیتابیس کلافم کردم
    مشکل از چیه؟
    چجوری رفعش کنم؟


    متن ایمل ارسال شده:
    Database error in vBulletin :

    mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Too many connections
    /home/farsizab/public_html/forum/includes/class_core.php on line 317

    MySQL Error :
    Error Number :
    Request Date : Friday, August 2nd 2013 @ 0301 PM
    Error Date : Friday, August 2nd 2013 @ 0301 PM
    Script : انجمن فارسی زبان
    Referrer : انجمن فارسی زبان
    IP Address : 65.49.68.193
    Username :
    Classname : vB_Database
    MySQL Version :




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    1,682
    مورد پسند
    1,094 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    194

    پیش فرض

    چه مواقعی ارور دیتابیس میده؟

    2 تشکر توسط:


  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    قسمت MySQL Error رو قرار بدید

    2 تشکر توسط:


  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    گاهی اوقات میده .
    بعضی وقتا اصلا ارور نمیده ولی وقتی یه بار ارور بده تا 5 دیقه مدام ارور میده

    نقل قول نوشته اصلی توسط vBulletin IR نمایش پست ها
    قسمت MySQL Error رو قرار بدید
    کادر زرد رنگ منظورتون هست؟
    الان کادره نمیاد و فقط ارور دیتابیس میده ( مثل کاربران عادی )و ایمیل برام ارسال میکنه

  6. Top | #5
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    v4.1.3 PL8
    نوشته ها
    6,765
    مورد پسند
    11,364 بار
    نوشته های وبلاگ
    63
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    924

    پیش فرض

    مشکل از سرور شماست . از کجا هاست دارید؟

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    ورژن ویبولتین
    Powered by vBulletin® Version 5.0.4
    سن
    42
    نوشته ها
    3,738
    مورد پسند
    1,947 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    418

    پیش فرض

    سلام دوست عزیز

    ایمیل تون را از کانفیک تو هاست بردارید ضمن اینکه اگر سرور دچار مشکل باشه ویا اینکهاین ارورهای وی بی طبیعی وپس از مدتی رفع می شودسایت شما بخوبی لود وبسیار عالی است.
    موفق باشید


    http://forum.farsizaban.ir

    کاربر مقابل از omid1744 بابت این پست مفید تشکر کرده است:








    http://vbone.esy.es/forum.php
    http://vbone.ir/forum.php
    http://vboni.ir/forum.php

    http://vb.vvs.ir

    درپناه تو نه در پناه خلق تو

    بازگشت سایت شما دردستان ماست

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Nov 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    622
    مورد پسند
    173 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    68

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط H0sseiN نمایش پست ها
    مشکل از سرور شماست . از کجا هاست دارید؟
    پارس وی پی اس

    الان دوباره ارور داد
    راهی برای حلش وجود نداره؟
    ویرایش توسط MR-_-MILAD : 2013/08/03 در ساعت 02:03 PM دلیل: ادغام دو پست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2015/07/05, 02:43 PM
  2. پاسخ: 33
    آخرين نوشته: 2014/01/15, 11:39 AM
  3. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/10/19, 03:41 PM
  4. مشکل دیتا بیس ارور پس از تغییر collition در دیتابیس
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/11/04, 11:32 PM
  5. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/08/21, 08:15 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •