تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: درست قرار نگرفتن خالت من در کادر

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    288
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1568.2
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض درست قرار نگرفتن خالت من در کادر

    سلام
    دوستان یه عکس وازتون میذارم ببینید مشکلم چیه
    شکلک حالت من درست تو کادر نیفتاده یعنی پایین تره و یخورده بهم ریخته چطور میتونم وسط بزارمش

    عکس رو براتون ضمیمه کردم

    اینم تمامی کل vmood-postbit

    کد HTML:
    <div class="post_dield">
    <div class="post_field"><dt class="vmood-dt{vb:raw post.legacypostbit}" style="margin-top-: -8px;" />{vb:phrase vmoods_my_mood}</dt><dd class="vmood-dd{vb:raw post.legacypostbit}"> <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif"alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> -{vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" style="margin-top-: -8px;" /></dd></div>
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    درود

    <center> در ابتدا و </center> در آخر بذارید ببینید حل میشه یا خیر
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    288
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1568.2
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    حل نشد دوست خوبم

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    به جست و جوی قالب ها برید سرچ کنید : vmoods_postbit
    کل محتواش رو با کد زیر تعویض کنید :
    کد:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

  6. Top | #5
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    فکر کنم باید عدد

    کد:
    margin-top-: -8px;
    رو یه ذره دستکاری کنید
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    288
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1568.2
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1990 نمایش پست ها
    به جست و جوی قالب ها برید سرچ کنید : vmoods_postbit
    کل محتواش رو با کد زیر تعویض کنید :
    کد:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>
    دوست عزیز آخه این چه کدی بود که گذاشتین انجمنم رو بهم زد حالا خوبه ازش بک آپ گرفته بودم

    در کل ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط Fox Fun نمایش پست ها
    فکر کنم باید عدد

    کد:
    margin-top-: -8px;
    رو یه ذره دستکاری کنید
    بیشتر توضیح بده دقیقاً باید چکارش کنم منکه وارد نیستم

  8. Top | #7
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    808

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط softmaj7 نمایش پست ها
    بیشتر توضیح بده دقیقاً باید چکارش کنم منکه وارد نیستم

    عدد -8 رو کم و زیاد کنید ببینید تغییری حاصل میشه؟
    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  9. Top | #8
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    عزیزمن از خودم که کد رو در نیاوردم
    خیلی شک دارید میتونید اموزشش رو توسط مدیر اصلی هم ببینید : کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    تشکرتون هم به درد خودتون میخوره!
    موفق باشید

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    288
    مورد پسند
    41 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 30.0.1568.2
    میزان امتیاز
    32

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1990 نمایش پست ها
    عزیزمن از خودم که کد رو در نیاوردم
    خیلی شک دارید میتونید اموزشش رو توسط مدیر اصلی هم ببینید : کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران
    ای بابا
    پس تشکر آخرم واسه چی بود تا بهتون برنخوره
    چرا زود دلخور میشید
    خیلی ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط 1990 نمایش پست ها
    عزیزمن از خودم که کد رو در نیاوردم
    خیلی شک دارید میتونید اموزشش رو توسط مدیر اصلی هم ببینید : کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

    تشکرتون هم به درد خودتون میخوره!
    موفق باشید
    واقعاً که با اینکه شما کد عوضی داده بودین و من ازتون تشکر کردم تا سوتفاهمی پیش نیاد
    ولی ظاهراً طلبکار شدیم

  11. Top | #10
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    :|
    نوشته ها
    4,187
    مورد پسند
    3,451 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 10.0
    میزان امتیاز
    492

    پیش فرض

    اگه شما میگید کد اشتباهه باید در درجه اول یقه VBIran رو بگیرید! چون من طبق اون اموزش گفتم
    اگه قالب شما با کادر بندیه حالت من مشکل داره تقصیر من یا ## دیگه این نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •