تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: سوال درباره iframe

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض سوال درباره iframe

    سلام.دوستان برای فراخوانی یه اسلاید جی کوئری میگن از iframe استفاده کنید از اونور هم iframe برای امنیت خوب نیست و توصیه نمیشه
    برای فراخوانی این اسلایدشوها راه دیگه ایی جز iframe وجود داره؟





  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    591
    مورد پسند
    777 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    درود.
    من تا حالا آی فریم نشنیدم ! شایدم من بلد نیستم ! اما کی فریم رو بله ، شنیدم
    اما فکر نمی کنم کار شما باشه که اسلایدر بسازید ! شما یک سرچ در سایت های خارجی (ایرانی هم فرقی نداره از همون خارجی کپی میشه دیگه ) و استفاده کنید در انجمن
    برای امنیت هم مگه می خوایم توابع php بزاریم ! یکسری فایل html , css , js هست ! فکر نمی کنم به خطر بیفته امنیت !

    کاربر مقابل از Designer بابت این پست مفید تشکر کرده است:


  4. Top | #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    1,075
    مورد پسند
    5,076 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    219

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط mdark نمایش پست ها
    سلام.دوستان برای فراخوانی یه اسلاید جی کوئری میگن از iframe استفاده کنید از اونور هم iframe برای امنیت خوب نیست و توصیه نمیشه
    برای فراخوانی این اسلایدشوها راه دیگه ایی جز iframe وجود داره؟
    اگر آی فریم در هاست خودتون باشه مشکلی نیست می تونید از پلاگینی که خودم برای اسلایدر نوشتن استفاده کنید : Hamyar slider

    3 تشکر توسط:



  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    2,571
    مورد پسند
    2,125 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 18.0
    میزان امتیاز
    304

    پیش فرض

    درود
    ای فریم یه صفحه رو میاره در صفحه شما خیلی هم ساده هستش
    میگن صفحات ای فریم امنیت رو میاره پایین
    این در زمانی هستش که یه سایتی که ممکنه باگ یا هر چیزی داشته باشه یا روش کی لاگر باشه و هر چیزی که ناقض امنیت هستش
    اگر یما ای فریم اون رو بذارید ممکنه تهدید بشید
    اما در هاست خودتون هیچ مشکلی پیش نمیاره
    من مدت هاست که دارم برای خیلی کارام ازش استفاده میکنم
    نحوه استفاده هم ساده هست
    شما اسلاید رو آپلود و اکسترکت کنید در پوشه مورد نظر در روت سایت خودتون
    سپس با یه کد ای فریم ادرس فایل نمایشی که معمولا index هستش رو بدید به ای فریم
    به این شکل
    کد HTML:
    <ifram src="your address" border="0" frameborder="0" scrolling="no" width="arze morede nazar" height="toole morede nazar" />
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dξ3ІGПEЯ نمایش پست ها
    درود.
    من تا حالا آی فریم نشنیدم ! شایدم من بلد نیستم ! اما کی فریم رو بله ، شنیدم
    اما فکر نمی کنم کار شما باشه که اسلایدر بسازید ! شما یک سرچ در سایت های خارجی (ایرانی هم فرقی نداره از همون خارجی کپی میشه دیگه ) و استفاده کنید در انجمن
    برای امنیت هم مگه می خوایم توابع php بزاریم ! یکسری فایل html , css , js هست ! فکر نمی کنم به خطر بیفته امنیت !
    دوست من اگر از جواب خود مطمئن نیستید به کاربران پاسخ ندید

    2 تشکر توسط:



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    -
    نوشته ها
    281
    مورد پسند
    8 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    33

    پیش فرض

    خیلی ممنون از راهنمایی ها .
    یک سوال در همین رابطه برام پیش اومده، شما فرض کنید بنده یه اسلایدشو رو اپلود و بدون مشکل در ناوبار قرار دادم.حالا میخوام دقیقا روبرو و در کنار این اسلایدشو یه بنر یا عکسی رو هم قرار بدم
    اگه کدهای مربوطه اش رو بعد از کدهای فراخوانی اسلاید قرار بدم این بنر من میاد زیر اسلاید شو برای اینکه در کنارش قرار بگیره باید از چه کدی بین کدهای این دو استفاده کنم؟
    سپاس


  7. Top | #6
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    5.1.5
    سن
    20
    نوشته ها
    4,060
    مورد پسند
    2,642 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 29.0.1547.66
    میزان امتیاز
    463

    پیش فرض

    <div class=" "></div>
    <br>
    <div class=" "></div>

    به این صورت قرار بدید
    حالا با مارجین به قسمت دلخواهتون ببرید.

    کاربر مقابل از Patch Master بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    .Everybody talks about the weather, we don't

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. هک ایجاد Iframe در لینک های خارجی IFRAMEr
    توسط VBIran در انجمن هک 4.1.x
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2013/12/16, 01:09 AM
  2. سه سوال در مورد تگ h1 و iframe و ..
    توسط Rapidleech در انجمن مقالات و راهکار های بهبود سئو
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/08/15, 03:01 PM
  3. راهنمایی در مورد iFrame
    توسط Paris98 در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/03/16, 03:10 AM
  4. درخواست بی بی کد IFrame
    توسط loverha در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/27, 10:15 PM
  5. سوال در مورد تاثیر کدهای iframe در سئو و گوگل
    توسط mikhak در انجمن بحث آزاد
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2012/02/15, 08:34 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •