تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوع: حجم بیش از اندازه فایل Error_log

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض حجم بیش از اندازه فایل Error_log

    با سلام

    حجم کل فایل های ما حدود 4 گبگ بود که بعد از آپدیت ویبولتین یه مقداری زیاد شد و در روز های بعد به صورت تصاعدی بالا می رفت! به طوری که الآن 11 گیگ فایل داریم! پیگیری کردم دیدم فایل Error_log موجود در روت انجمن حجمی حدود 6 گیگابایت داره، به نظرتون چی کار کنم؟ کل فایل رو پاک کنم یا کاری دیگه؟

    چون با این حجمی که فایل داره فکر نکنم بشه بازش کرد!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,990 بار
    اطلاعات
    Mac OS X Safari 4.0
    میزان امتیاز
    386

    پیش فرض

    فک کنم بهترين راه حذف کردنش باشه.
    چون فک نميکنم چيز مهمي باشه که با حذفش مشکلي واسه سايت پيش بياد

    کاربر مقابل از SelenaTor بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    ایران سمپاد
    نخستین انجمن رسمی سمپاد در ایران
    محیطی گرم و صمیمی و متفاوت
    با حضور برترین مشاوران تحصیلی
    www.iransampad.ir

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    نه آخه من می گم نباید بی دلیل باشه که بعد از آپدیت تا حالا که 5 روز بیشتر نیست 6 گیگ لاگ باشه! حتما مشکلی وجود داره که اینجوری داره ارور می ده که لاگاش در این حجم ثبت شده.

  5. Top | #4
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    3,123
    مورد پسند
    2,990 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    386

    پیش فرض

    اروری به ایمیلتون ارسال شده؟
    ایران سمپاد
    نخستین انجمن رسمی سمپاد در ایران
    محیطی گرم و صمیمی و متفاوت
    با حضور برترین مشاوران تحصیلی
    www.iransampad.ir

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    الان این فایل ارور حجیم قابل مشاهده نیست
    در این فایل تمامی ارورها ذخیره میشن
    شما حذفش کنید
    مجددا ایجاد میشه
    وقتی ایجاد شد بازش کنید و هرچی توش ذخیره شد رو کپی کنید و اینجا پیوست کنید تا بهتون بگیم مشکل از کجاست
    مشاهده تعرفه میزبانی وب cpanel با وب سرور لایت اسپید
    فروش سرورهای اختصاصی و مجازی از دیتاسنتر های xlhost و redstation
    فناوری اطلاعات هنترز ،
    TARIMEHR , Henterz.Com


    نابرده رنج ، گنج میسر نمیشود

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    591
    مورد پسند
    777 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    درود.
    اگر انقدر نبود حجمش می گفتم به هیچ وجع پاکش نکنید ! چونکه روی حجم دیتابیس تاثیر می زاره ! اما چاره ای نیست ! پاکش بکنید با خیال راحت ، بعد یک بار انجمنتون رو رفرش بکنید تا مجددا اون فایل ایجاد بشه ، بازش بکنید و ارور رو بزارید اینجا تا ببینیم مشکل از چیه

  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Designer نمایش پست ها
    درود.
    اگر انقدر نبود حجمش می گفتم به هیچ وجع پاکش نکنید ! چونکه روی حجم دیتابیس تاثیر می زاره ! اما چاره ای نیست ! پاکش بکنید با خیال راحت ، بعد یک بار انجمنتون رو رفرش بکنید تا مجددا اون فایل ایجاد بشه ، بازش بکنید و ارور رو بزارید اینجا تا ببینیم مشکل از چیه
    چه تاثیری؟
    فایل ارور لاگ چه ارتباطی به دیتابیس داره؟
    مشاهده تعرفه میزبانی وب cpanel با وب سرور لایت اسپید
    فروش سرورهای اختصاصی و مجازی از دیتاسنتر های xlhost و redstation
    فناوری اطلاعات هنترز ،
    TARIMEHR , Henterz.Com


    نابرده رنج ، گنج میسر نمیشود

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    591
    مورد پسند
    777 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    درود.
    اگر فکرشو بکنیم هیچ ربطی نداره ! اما در اصل ربط داره ! دلیلشو خودمم نمی دونم ! اما به شخصه دیدم ، و در همین انجمن هم قبلا بحث شده در این باره و به این نتیجه رسیده که روی mysql تاثیر می زاره

  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    1,084
    مورد پسند
    862 بار
    اطلاعات
    Windows 8 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    130

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Designer نمایش پست ها
    درود.
    اگر فکرشو بکنیم هیچ ربطی نداره ! اما در اصل ربط داره ! دلیلشو خودمم نمی دونم ! اما به شخصه دیدم ، و در همین انجمن هم قبلا بحث شده در این باره و به این نتیجه رسیده که روی mysql تاثیر می زاره
    در مورد چیزایی که اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نکنید تا بحث به حاشیه نره
    حذف فایل ارور لاگ هیچ تاثیری در حجم دیتابیس نداره

    کاربر مقابل از TARIMEHR بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    مشاهده تعرفه میزبانی وب cpanel با وب سرور لایت اسپید
    فروش سرورهای اختصاصی و مجازی از دیتاسنتر های xlhost و redstation
    فناوری اطلاعات هنترز ،
    TARIMEHR , Henterz.Com


    نابرده رنج ، گنج میسر نمیشود

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    136
    مورد پسند
    72 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    19

    پیش فرض

    با سلام، پاکش کردم همین 20 ثانیه ای شده 10مگ !

    همش هم این ارور ها تکرار شده:

    کد:
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo.php on line 17
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_url.php on line 359
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 279
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 86
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 129
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 130
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 131
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo_pre.php on line 132
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 17
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 18
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 19
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 20
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 21
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 22
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 23
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 24
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 25
    [12-Aug-2013 15:19:34 Asia/Tehran] PHP Strict Standards:  Non-static method vBSEO_Storage::path() should not be called statically in /home2/playdota/public_html/forum/vbseo/includes/functions_vbseo.php on line 26

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. علت آمادن فایل error_log در سی پنل
    توسط S_N در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2012/10/17, 05:56 PM
  2. ارور die 4 false در فایل error_log
    توسط ALIREZA_2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/10/05, 10:10 PM
  3. حجم فوق العاده زیاد فایل error_log . چیکار باید بکنم؟
    توسط Germanizer در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/07/09, 03:16 PM
  4. حجم معقول فایل error_log ویبولتین ؟
    توسط Alireza013 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/05, 04:38 PM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •