تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 13

موضوع: انجمن وسط چین شده!!!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    16
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض انجمن وسط چین شده!!!!

    درود! دوستان یه چند مدته که انجمن من وسط چین شده.



    چیزایی که تو این ماین اینطوری وسط چین شدن. اوایلش اهمی ندادم ولی الآن می بینم واقعا مشکل بزرگیه! چون موقع ساخت انجمن های جدید اونا رو هم وسط چین می کنه ! واسه همین گفتم از متخصصین بپرسم که مشکل رو رفع کنند




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    ورژن ویبولتین
    5
    نوشته ها
    5,334
    مورد پسند
    4,777 بار
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    645

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط AmirSystem نمایش پست ها
    درود! دوستان یه چند مدته که انجمن من وسط چین شده.



    چیزایی که تو این ماین اینطوری وسط چین شدن. اوایلش اهمی ندادم ولی الآن می بینم واقعا مشکل بزرگیه! چون موقع ساخت انجمن های جدید اونا رو هم وسط چین می کنه ! واسه همین گفتم از متخصصین بپرسم که مشکل رو رفع کنند
    از قالب forumhome اول یک کپی بگیرید و بعد برگشت بزنید .

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    16
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    یعنی چی برگشت بزنم؟

  5. Top | #4
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,261
    مورد پسند
    9,128 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    917

    پیش فرض

    درود . به تاپیک
    مفهوم برگشت زدن چیست؟

    مراجعه کنید .

    کاربر مقابل از p30web بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    w w w . p 30 w e b . o r g

  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    16
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    برگشت زدم ولی درست نشد

    RangGraphic.iR

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    109
    مورد پسند
    76 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    15

    پیش فرض

    قالبی رو ادیت نکردید خودتون کد بذارید داخلش ؟

    مثلا تگی مثل <center> جایی نذاشتید ؟
    برای راه اندازی ویبولتین و انواع CMS های دیگر+نصب پلاگین های مورد نیاز(ونصب سرور های بازی و سرور های پ*ر*و*ک*س*ی)
    از طریق پیام خصوصی و ID یاهو ارتباط برقرار کنید.




  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    16
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    نه خیر نذاشتم !

  9. Top | #8
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    591
    مورد پسند
    777 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    78

    پیش فرض

    درود.
    زیر class="banner_box یک center هست اونو پاکش بکنید

  10. Top | #9
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    550
    مورد پسند
    1,539 بار
    اطلاعات
    Mac OS X 10.9 Safari 7.0
    میزان امتیاز
    92

    پیش فرض

    چرا دیگه گذاشتی ...

    کد HTML:
    <div class="banner_box"><center><a href="http://www.skynews.info/"><img src="http://www.skynews.info/up/skynews-468.gif" width="468" height="60" alt="اسکای نیوز"></a>
    در جستجو قالب banner_box رو پیدا کنید زیرش تگ <center> رو + </center> که آخر تگ هست رو هم بردارید
    انجمن تخصصی آيفون
    The First And Biggest Persian Apple Forums

  11. Top | #10
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    سن
    16
    نوشته ها
    220
    مورد پسند
    59 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    27

    پیش فرض

    ببینید این کد کامل بخش بنر هست.
    کد HTML:
    <div class="banner_box">
    <center>
    <a href="http://www.skynews.info/"><img src="http://www.skynews.info/up/skynews-468.gif" width="468" height="60" alt="اسکای نیوز" /></a>
    <div class="banner_box">
    <center>
    <a href="http://ranggraphic.ir/"><img src="http://upload.ironipatogh.ir/uploads/1375006261181.gif" width="468" height="60" alt="رنگ گرافیک" /></a>
    
    
    </center>
    الان من کدوم رو حذف کنم؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/05/06, 10:50 PM
  2. پاراگراف بندی و وسط چین کردن خودکار
    توسط Aidinsoft در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/17, 12:52 AM
  3. وسط چین کردن درج ه های کاربری
    توسط ortegoli2010 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/04/03, 12:41 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •