تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: مشکل با قالب vbirangalaxy

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    87
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    مشکل با قالب vbirangalaxy

    با سلام و خسته نباشید.من قالب vbirangalaxy رو نصب کردم ولی وقتی وارد قسمت مدالها میشی قالب به هم ریخته و ناقص میاد.شات رو ببینین.

    Untitled.png

    این هم لینک انجمن:http://pardisforum.ir/

    این هم لینک مدالها:تالار گفتمان تفریحی پردیس|انجمن تخصصی پردیس|پردیس فروم - مدال ها

    اگه ممکنه طریقه کادر بندی پست بیت هک تشکر و حالت من و نوشته های وبلاگ و ... این استایل رو هم قرار بدین.

    با تشکر




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.1,4.2.2
    نوشته ها
    4,359
    مورد پسند
    3,709 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    517

    پیش فرض

    عکس های قالب رو آپلود کنید

  4. Top | #3
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    برای کادر بندی پست بیت تشکر به این تایپک مراجعه کنید کامل ترین آموزش کادر بندی Postbit در ویبولتین 4 مثل وی بی ایران

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    87
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    عزیز لیننک اصلی انجمن شما وارد شو لینک

    قالب درست و کامل میاد.ولی تو صفحه مدالها ناقص میاد

    من میخوام پست بیتشو مث خود قالب کادر بندی کنم اگه میشه کمک کنین
    ویرایش توسط MerL!N : 2013/08/13 در ساعت 02:13 PM دلیل: ادغام دو پست

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,973
    مورد پسند
    5,728 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    720

    پیش فرض

    در قسمت قالب RANKS قبل از این کد
    کد PHP:
    </head
    این را بزنید ببینید درست میشه؟ البته قبلش یک کپی از قالب بگرین که خراب نشه

    کد PHP:
    {vb:raw headinclude_bottom

    2 تشکر توسط:


  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Mar 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    87
    مورد پسند
    19 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    12

    پیش فرض

    خیلی ممنون صفحه مدال ها درست شد.اگه ممکنه طریقه کادر بندی پست بیت رو هم بگین به روش خود قالب

  8. Top | #7
    مدیر ارشد

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    :-|
    نوشته ها
    2,909
    مورد پسند
    4,494 بار
    نوشته های وبلاگ
    1
    اطلاعات
    Windows XP Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    385

    پیش فرض

    برای کادر بندی تعداد نوشته های وبلاگ به جستجوی قالب بروید و blog_postbit_entries_link را جستجو کنید و درون آن را با کد :

    کد:
    <div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase blog_entries}</dt><dd><a href="{vb:link blog, {vb:raw post}, null, 'userid', 'blog_title'}">{vb:raw post.entries}</a></dd></div>
    برای کادر بندی تشکر به جستجوی قالب بروید و post_thanks_postbit_info را جستجو کنید حالا محتویات آن را با :

    کد:
    <vb:if condition="$post['userid']"> 	<div class="post_field"><dt>{vb:rawphrase post_thanks_thanks}</dt> <dd>{vb:raw post.post_thanks_user_amount_formatted}</dd></div> 	<vb:if condition="$post['post_thanks_thanked_times'] == 1"> 		<div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_time_post}</dd></div> 	<vb:elseif condition="$post['post_thanks_thanked_posts'] == 1" /> 		<div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_post, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}}</dd></div> 	<vb:else /> 		<div class="post_field"><dd>{vb:rawphrase post_thanks_times_posts, {vb:raw post.post_thanks_thanked_times_formatted}, {vb:raw post.post_thanks_thanked_posts_formatted}}</dd></div> 	</vb:if> </vb:if>
    برای کادر بندی حالت من و فارسی کردن آن به جستجوی قالب و vmoods_postbit بروید و درون آن را با کد زیر عوض کنید :

    کد:
    <div class="post_field">حالت من : <img src="{vb:raw vboptions.bburl}/vmoods/{vb:raw vboptions.vmoods_icon_set}/{vb:raw post.vmood}.gif" alt="{vb:raw post.vmood}" title="{vb:raw post.vmood}<vb:if condition="empty($post['vmood']) == false"> - {vb:raw post.vmood_updated_at}</vb:if>" border="0" /> </div>

    کاربر مقابل از Regulator بابت این پست مفید تشکر کرده است:




اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •