VectonPanypay
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: سوال در مورد قسمت Specify image dimensions سایت gtmetrix

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    335
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض سوال در مورد قسمت Specify image dimensions سایت gtmetrix

    سلام

    این قسمت ( Specify image dimensions ) میگه برا هر عکس یه طول و عرض مشخصی که خود ِ سایت gtmetrix بهت میده رو بذار واسه عکس خب ؟

    حالا سوالام اینه که این (
    width="16px" height="16px" ) دقیقا کجای لینک عکس باید قرار بگیره ؟

    مثلا آدرس اینه ؟

    Yoursite.com: The Leading Website Site on the Net

    ؟؟؟؟




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,994
    مورد پسند
    5,777 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    724

    پیش فرض

    بخش 5 این اموزش را بخونید

    آموزش بهینه سازی و سئو SEO ویبولتین
    Don't bite the hand that feeds you

  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    335
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    خوندم متوجه نشدم . بعد از alt یعنی چی

  5. Top | #4
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2
    نوشته ها
    590
    مورد پسند
    329 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    71

    پیش فرض

    به لینک عکس کاری نداریم دوست عزیز، شما دوتا راه دارید یا باید از طریق vbseo واسه عکسی که داخل استایل استفاده میکنید طول و عرض تعریف کنید یا به صورت دستی هرجایی از استایل که این عکس رو قرار میدید طول و عرضش هم تعریف کنید.
    کار بسیار ساده ایی هست شما همون تاپیک که دادن قسمت 6 بند ب رو مطالعه کنید کامل متوجه میشید.
    برای راه اندازی ویبولتین و موارد مربوطه از طریق پیغام خصوصی یا ایدی پروفایل در ارتباط باشید.

  6. Top | #5
    مدیر بازنشته

    تاریخ عضویت
    May 2013
    ورژن ویبولتین
    4.2.0
    نوشته ها
    5,994
    مورد پسند
    5,777 بار
    نوشته های وبلاگ
    7
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 23.0
    میزان امتیاز
    724

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط n95n95n95 نمایش پست ها
    خوندم متوجه نشدم . بعد از alt یعنی چی
    شما کامل بخونید این آموزش ها را آموزش بهینه سازی و سئو SEO ویبولتین

    کاربر مقابل از MR.Shadow بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    Don't bite the hand that feeds you

  7. Top | #6
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    1,252
    مورد پسند
    1,031 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    155

    پیش فرض

    درود
    بعد از الت یا قبل از الت فرقی نمیکنه این کد یه تصویره:

    کد:
    <img src="" height="" width="" alt="" title="" />
    شما بین این کد قرار بده هرجاش فقط بین این کد باشه
    آموزش قرار دادن حالت من به صورت ثابت(زیباسازی حالت من)
    آموزش قدم وقدم نصب وراه اندازی vb(متن+تصویر=هاست لوکال+انتقال از لوکال)
    آموزش قرار دادن دکمه ی بالارونده(اختصاصی وی بی ایران)
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    وی بی ایران نوید موفقیت!!


  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    ورژن ویبولتین
    4
    نوشته ها
    335
    مورد پسند
    45 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 20.0.1132.57
    میزان امتیاز
    40

    پیش فرض

    افا یه اهل دل عکسای این کد رو که زیادم نیس یه alt بزنه ، من هر اری میکنم درست نمیشه .. alt "انجمن ریاضی" باشه خواهشا


    کد:
    <!-- Navbar Icon Links --><div align="center"><font size="3" color="#000000"><b>۞ موضوع این بخش ۞</b></font></div><br>
    <div align="center" style="background-color:#E3E0FA;border-radius:10px;">
    <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="0" border="0" width="90%" align="center" style="border-top-width:0px">
    <tr align="center">
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://pnu-math.org/"><img src="http://pnu-math.org/images/0hadi/03.png"><p>انجمن ریاضی</p></a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://pnu-math.org/"><img src="http://pnu-math.org/images/0hadi/02.png"><p>انجمن ریاضی</p></a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://pnu-math.org/"><img src="http://pnu-math.org/images/0hadi/01.png"><p>انجمن ریاضی</p></a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://pnu-math.org/"><img src="http://pnu-math.org/images/0hadi/04.png"><p>انجمن ریاضی</p></a></td>
    <td class="vbmenu_control"><a href="http://pnu-math.org/"><img src="http://pnu-math.org/images/0hadi/05.png"><p>انجمن ریاضی</p></a></td>
    </table>
    </div>
    <!-- / Navbar Icon Links -->
    <br>

  9. Top | #8
    پاسخگو و راهنمای سایت

    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    ورژن ویبولتین
    all version
    نوشته ها
    7,262
    مورد پسند
    9,207 بار
    نوشته های وبلاگ
    73
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 24.0
    میزان امتیاز
    919

    پیش فرض

    درود خودتون به راحتی میتوانید
    با nodpad++ یاخود nodpad
    مثل ما مثل ساعت زنگ زده شده ، که میگن : ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه ، چون زنگاشو زده

    w w w . p 30 w e b . o r g

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/06/22, 01:08 PM
  2. سوال درباره gtmetrix
    توسط MR.Responder در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 23
    آخرين نوشته: 2013/11/13, 09:45 AM
  3. سوال در موردCF Image Hosting script
    توسط arman1376 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/03/12, 03:32 PM
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/06/07, 03:49 PM
  5. مشکل لود کم سایت در gtmetrix
    توسط Peyman در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2012/06/04, 11:17 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •