تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنتگیفت کارت گوگل پلی
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: وسط آوردن عکس در کادر پست بیت !!!

  1. Top | #1
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض وسط آوردن عکس در کادر پست بیت !!!

    با سلام من فیلد مشخصات کاربری رو تنظیم کردم که توی یک کادر دو عکس قرار بگیره حالا اون عکسا رفتن سمت راست کادر چسبیدن اگر بخوام بیان وسط باید چه کدی رو عوض کنم یا اضافه کنم ؟

    کد HTML:
    <div class="post_field"><img src="http://www.pesfifa.ir/images/Consool/{vb:raw post.field7}.png" alt="{vb:raw post.field7}" />&nbsp;<img src="http://www.pesfifa.ir/images/PESFIFA/{vb:raw post.field6}.jpg" alt="{vb:raw post.field6}" /></div>
    اینم کد !!




  2. گیفت کارت آیتونز

  3. Top | #2
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    درود

    باید تگ <center> در ابتدا و </center> در انتها بدید

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  4. Top | #3
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    خب لطفا برام کد رو ادیت کنید دیگه !!!

  5. Top | #4
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    دوست عزیز بالا بهتون گفتم که در ابتدا و انتها تگ رو وارد کنید

    در هر صورت:

    کد:
    <center><div class="post_field"><img src="http://www.pesfifa.ir/images/Consool/{vb:raw post.field7}.png" alt="{vb:raw post.field7}" />&nbsp;<img src="http://www.pesfifa.ir/images/PESFIFA/{vb:raw post.field6}.jpg" alt="{vb:raw post.field6}" /></div></center>
    تست کنید ببینید درست شد یا خیر

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  6. Top | #5
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    خیر فرقی نکرد میگم شاید باید قبل از تگ img بذارم !!!؟؟؟

  7. Top | #6
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط OE17 نمایش پست ها
    خیر فرقی نکرد میگم شاید باید قبل از تگ img بذارم !!!؟؟؟
    ببخشید

    قبل img هم تست کنید

    کد:
    <div class="post_field"><center><img src="http://www.pesfifa.ir/images/Consool/{vb:raw post.field7}.png"</center> alt="{vb:raw post.field7}" />&nbsp;<center><img src="http://www.pesfifa.ir/images/PESFIFA/{vb:raw post.field6}.jpg"</center> alt="{vb:raw post.field6}" /></div>

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  8. Top | #7
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    نه داداش اصلا ریخت بهم !!!

    Capture.JPG

  9. Top | #8
    مدیر بخش

    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    ورژن ویبولتین
    4.2.1
    نوشته ها
    6,595
    مورد پسند
    5,934 بار
    نوشته های وبلاگ
    81
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 22.0
    میزان امتیاز
    809

    پیش فرض

    این رو تست کنید

    کد:
    <div class="post_field"><center><img src="http://www.pesfifa.ir/images/Consool/{vb:raw post.field7}.png" alt="{vb:raw post.field7}" />&nbsp;<img src="http://www.pesfifa.ir/images/PESFIFA/{vb:raw post.field6}.jpg" alt="{vb:raw post.field6}" /></center></div>

    کاربر مقابل از FoX FuN بابت این پست مفید تشکر کرده است:

    طراحی , ویرایش , نصب و راه اندازی انجمن ویبولتین شما از 0 تا 100



  10. Top | #9
    کاربر سایت

    تاریخ عضویت
    May 2012
    ورژن ویبولتین
    4.2.2
    نوشته ها
    245
    مورد پسند
    23 بار
    اطلاعات
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 28.0.1500.95
    میزان امتیاز
    29

    پیش فرض

    خودم یه سری تغییرات دادم با یه کد دیگه اوکی شد ولی الان یه مشکل دیگه ای پیش اومد !!!! ببینید :

    Capture.JPG

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. وسط چین کردن پست بیت
    توسط dark rider در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2013/05/09, 09:02 PM
  2. وسط چین کردن آواتار و کادر بندی پست بیت VB 3.8.6
    توسط S.E.A در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2013/01/25, 11:41 PM
  3. وسط چین کردن آواتار پست بیت
    توسط armandelta2002 در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/04/05, 12:48 AM
  4. مشکل در وسط چین کردن پست بیت همراه با زیباسازی
    توسط Roobinaserver در انجمن پرسش و پاسخ
    پاسخ: 20
    آخرين نوشته: 2011/12/16, 02:29 AM

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •